Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Sen daha in, son çırpınışlar :) Kendini yakalattın ama, ben farketmemiştim bu detayı evet. O taş çatlasa iki derecelik farkı düzgün çizseler bile Güiza'ya ulaşmaz, adam rahat 1-2 adım geride kalır. Matlab Çizgisi dediğiniz şukela şey ise 5-6 kat hatalıdır, önceki sayfadan okumaya başlarsan belki anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu arada minicik bi ev ödevi de ben vereyim... yedek kulübesinin önünde teknik kadro sınırlarını belirleyen üçlü kesik çizgiden bir dik çizgi çekin ve hangi çizginin doğru olduğunu kolayca görün... of abi hakikaten ağlayacak yer arıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Baggio said: Sen daha in, son çırpınışlar :) Kendini yakalattın ama, ben farketmemiştim bu detayı evet. O taş çatlasa iki derecelik farkı düzgün çizseler bile Güiza'ya ulaşmaz, adam rahat 1-2 adım geride kalır. Matlab Çizgisi dediğiniz şukela şey ise 5-6 kat hatalıdır, önceki sayfadan okumaya başlarsan belki anlarsın. inanmıyorum ya bu kadar mı anlayışsız olur bır adam ? az onceki mesajında tamamen atlama demiştin, şimdi taş çatlasa 2 derece diosun. bak tane tane yazıorum : lig tv nin çektiği hattın sağ kısmınmda kalan koyu bölgede yan hakemin oradan açık renkli çimden başlayıp, koyu renkli hatta kadar indirmiş. şöyle diyeyim yada : yan hakemin sarı bayrağının oldugu yerden bak. açık yeşilden koyu yeşile kadar çekilmiş o hat. bu yamukta 2-3 metre kadar farkeder o hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Hatta iddialıysan karartılmamış resmi bul da rahat bakalım, madem tam oraya çizgi denk gelmiş. Uzaktaki BJK oyuncusu yarım adım falan uzak o çizgiye, Güiza 1.5-2 adım kadar. Daha nasıl belirlensin ofsayt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Baggio said: Hatta iddialıysan karartılmamış resmi bul da rahat bakalım, madem tam oraya çizgi denk gelmiş. Uzaktaki BJK oyuncusu yarım adım falan uzak o çizgiye, Güiza 1.5-2 adım kadar. Daha nasıl belirlensin ofsayt? benım bu olaydan haberım bıle yoktu. olsa nolacak sonuc mu degısecek. eğer bulursam boş halini bakıp tartısırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Matlab çizgisi dediğiniz şeyin koftiliğinin daha bilimsel gösterilebileceğine inanmıyorum nocom, gerçekten önyargısız bakmayı dene biraz. Koyuluk kaybı dediğin şeyi de tam anlamıyla ancak görebildim, resmin detay kaybından dolayı sen çizginin renkler arası geçiş yaptığını zannediyorsun ama gerçekten. İşine gelmeyince de "bulursam" deyip kaçma, ben gayet güzel kanıtladım işte durumları. Ortaya birşey atıp bana anlayışsız vb. diyorsan, senden de kanıt bekliyoruz. Karartılmamış resmi bul, çizgileri gene ben çizerim uğraştırmam seni hatta. İşine geliyorsa tabii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bu arada o resme farklı kaydet deyip iyice zoom yaparsanız BJK tribünlerinin yanındaki boş alana denk gelen yerde beyaz bir cisim göreceksiniz, top kendisi. Ofsayt bildiğiniz gibi ayaktan çıkma üzerine. Yuvarlağa alıp upload etmek zor geldi de, bunu bile inkar ederseniz neden olmasın. edik: Top Volkan'dan biraz ilerideki penaltı noktasına benzeyen şey de olabilir ya, pardon öyleyse. Videosunu da tekrar izledim, abuk subuk açılı bir fotoğrafa göre onbin kat daha bariz şekilde belli yani ofsayt olmadığı. Yaptığınız resmen "ağlamak" imiş, boşuna uğraşmışım anlamaya niyeti ve/veya kapasitesi olmayan dimahlara perspektif aşılamaya çalışarak :p Dünya tepsidir arkadaşlar, böyle devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 baggio sus bi sus. Tamam gol bizim futbolcular eşşeklik etmiş aaaaaaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Futbolcular değil, otçular etmiş eşşekliği, topu geçiren defansı diyorsan doğrudur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 @Baggio Topiğin başından beri vırvır allahım ofh! Açmış paintte çizmiş çigiyi sonra onu aşşağıya kaydırmış gelmiş burda bilmiş bilmiş konuşuyor. O zaman ekrana bir ip koy onu kaydırmadan aşşağıya çek bak bakalım ofsayt varmı? Zaten bu piero mu neyse artık o photoshopla yapılıyor hiç hesaplaması falan yok. Matlab programının doğruluğunu gelmişsin burda photoshopla falan yıkmaya çalışıyorsun. Ayrıca sana bir tavsiye bir konuyu bir olayı desteklerken insanların bilgisine birikimine laf atarak onları küçümseyerek değil , sadece kendi bilgilerini ortaya koyarak yap. hee ağlama konusuna gelince (sen bu kelimeyi çok sevmişsin anlaşılan) burda kimse gol ofsayt hakkımız yendi filan diye ağlamıyor onu kafana sok , burda olay yayıncı kuruluşun neden böyle bir hatayı yaptığı ve bunu neden yaptığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 subzero sen salak misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 subzero sen dersi astın dimi demin baggio'nun verdiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 suBzer0 said: Açmış paintte çizmiş çigiyi sonra onu aşşağıya kaydırmış gelmiş burda bilmiş bilmiş konuşuyor. O zaman ekrana bir ip koy onu kaydırmadan aşşağıya çek bak bakalım ofsayt varmı? Zaten bu piero mu neyse artık o photoshopla yapılıyor hiç hesaplaması falan yok. Ne dediğini bilmiyorsun suBzer0, laf atmıyorum yani ciddiyim. Şöyle ki; Dediklerini ben iddia etmedim, iddia edilmişti, ispatlayarak çürüttüm. Mavi çizgiler benimkiler, "ip çekme" yönteminde olmayanlar onlar. Matlab diye iddia ettiğiniz çizgi, ikinci renk değiştirme çizgisinden "ip çekilerek" çizilmiş esas. Sonra ben de (black istedi diye) sarı çizgiyle orta sahadan "ip çektim", o yöntemin yanlışlığının boyutunu göstermek için. Sakin ol, git adam gibi oku mesajları, sonra cevap yaz. Boşu boşuna kalp kırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 BJK sahada FB'den ders alır, taraftarı burda ayrı bi ders alır... kahretsin ya kadermizde hep mi yenmek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ya siz de depreştirmeyin adamı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Matlab'ı ne zannediyorsunuz onu da merak ediyorum.. Bir matematiksel problemi belli bir syntax ile yazarsınız, o da çözer, genelde de matrisler için kullanılır, amacı budur. Olay size bağlı yani, problemi modelleyen sizsiniz, bilgisayar sadece gelişmiş bir hesap makinesi oluyor bu durumda. LigTV'nin Piero mudur nedir o programı, yılların teknoloji ve birikimine dayanan modellemeler ile hangi kamera açısından ne kadar perspektif yanılgısı olacağını bilip öyle çiziyor her türlü çizgiyi, frikik uzaklığını vs. Siz Matlab diye birşey ortaya atarsanız, bütün parametreleri kendiniz girip "tekerleği yeniden icat etmişsinizdir" ki bunu yaparken ne kadar büyük bir hata yapıldığını da 2 sayfada gayet güzel anlattım, yeter ki sindirerek ve önyargısız okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 smoke ellerin ağrıdı artık şakşak yapmaktan yeter. 2 gram bişey söylede seni dinleyelim. Baggio nun laflarına "evet haklı" " ders vermiş" "helal Baggio" " Yürü be koçum" demekle olmuyor. @ Baggio Matlab programını gel öğretiyim ben sana orda paralel çizgi mi indirilmiş yoksa başka bişey mi yapılmış. 6 ve 7. çizgileri çekmişsin bunlar paralel demişsin o zaman 7 ile kırmızı neden paralel demişsin,sonra burda gelmiş persfektiften bahsetmişsin. Persfektifte ne zaman genişten daralmaya doğru gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Altıncı ve yedinci çizgiler "gerçekte" paralel iken fotoğrafta oldukça içbükey gördüğün gibi, 7 ile kırmızı ise "fotoğrafta" paralel. Bu bilgilerle basit düz mantığı işletirsen anlayacaksın ki fotoğrafta paralelse, gerçekte bunlar birbirinden uzaklaşıyor normalde. Perspektifte ne zaman mı daralır? Ama vermiştim onu, hepsini okumanı rica etmiştim. Bak o da buymuş, quote edeyim hadi, perspektifin temel örneği: Baggio said: Tek tek anlatmaktan yoruldum ama. Herkes anladı diyoruz, bir aklıevvel daha geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 gel de deli olma ya. 1- Matlab'ı kullanan adam zekiymiş. Zira bilerek yaptığını düşünüyorum kitleler inanır hesabıyla. Ki şekil 1-a herkes körü körüne atlamış. Ligtv'nin koyduğu çizgi doğru mudur değil midir bilmem ama o 2 çizginin paralel olmaması kadar doğal birşey yok. baggio gayet güzel anlatmış hala anlamayan varsa onların problemi 2- Hakem eleştirilirken tutup da Cisse'nin pozisyonlarına tek başına bakılıyor. Halbuki bizim bahsettiğimiz (en azından benim bahsettiğim) çifte standart. Aynı maç içinde benzer pozisyonlara fenerli oyunculara kart çıkmazken bizim cissenin de toramanın da kartı ortada. Aynı mantık samsun maçı için de geçerliydi. Orda da nasıl samsunlu oyuncunun dirseğine ve diğer oyuncuların bir çok faulüne kart bile çıkmazken bizimkilere çatır çatır çıktıysa burada da aynı mantık. 3- Tamam hakeme kafam girsin de bokunu da çıkarmamak lazım. Hakem hakem diye kendimize bakmazsak bizden de bir halt olmaz. Senin futbolcun öyle veya böyle bir kartı varken dangalak gibi uçarak arkadan giremez. Faul yapmasa, süper bir şekilde topu cımbızla alacak olsa bile giremez. Giriyorsa gerizekalıdır. Bu takımdan Cisse ve Delgado gönderilip adam gibi 2 yabancı gelirse yerine gayet cillop bir kadro olur. Yoksa bu hali bile ben inanıyorum ki şampiyon olacaktır. Ha bir de biri Mustafa Denizli'ye bazı oyuncuların büyük maçlara özel hazırlanıp bu maçlarda coştuğunu, formsuzsa bile kendine geldiğini hatırlatsın. Neredeyse her büyük maçta buna CL maçları da dahil gol atan Bobo gibi adamın varsa kadroya önce Boboyu koyarsın sonra diğelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 iyi eğlenmişsiniz ha. fenerbahçe'nin attığı gole neden ofsayt diyorsunuz onu anlamadım. bence ofsayt olmayan bir pozisyonu tartışmak yerine, gökhan zan isimli şahsiyetin bu takımda nasıl oynadığını tartışsanız daha hayırlı olur. hatta bu takımı boşverin, nasıl futbolcu yerine koyulduğunu tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Baggio said: Baggio said: işte tamam senin çizdiğin 7. çizgi ile kırmızı çizgi paralel demişsin uzaklaşıyor gibi gözüksede paralel demişsin. Ama senin koyduğun resimde yol uzaklaştıkça daralıyor di mi? Peki 7. çizgi ile kırmızı çizgi arası neden uzaklaştıkça genişliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tunch nerede ya, onu da kaçırdık arada. "Biz buna paralel diyoruz EHI" isimli şarkısıyla sevmiştik onu halbuki. Laf söylemeye gelince maşallah da, haksız çıkınca hemen tırt. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mumu said: iyi eğlenmişsiniz ha. fenerbahçe'nin attığı gole neden ofsayt diyorsunuz onu anlamadım. bence ofsayt olmayan bir pozisyonu tartışmak yerine, gökhan zan isimli şahsiyetin bu takımda nasıl oynadığını tartışsanız daha hayırlı olur. hatta bu takımı boşverin, nasıl futbolcu yerine koyulduğunu tartışın. orda hatayı yapan gökhan zan değil kesinlikle zapo bi daha izle pozisyonu , yabancı oyuncu sempatizanlığınızdan türk oyuncular bu hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar