nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mayhem said: Baggio said: Sarı kartların neresi kime göre hatalı? İkisinden de %90 eminim ki doğrular, tribünde olduğum için %100 diyemem ama, ayıp olur. Ben söylim kime göre hatalı? Fenerbahçe(liler) ve hakem hariç herkese göre hatalı. İzledin mi hiç maç yorumlarını bilmiyorum fakat izmelediysen lütfen çay demleyip bir izle, hem zihni açar. yıllardır fener derbilerde kollanır. fenerin hiç derbi sonrası hakeme yüklendiğini gördünüz mü 2 sene önceki bjk kupa maçı dışında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Daha maçtan önce ağlamaya başlamıştınız hakem hakkında, sürpriz değil bunlar :) (Hak aramak = "ağlamak" değildir benim için normalde de, daha maçtan önce başlanıyorsa belli ki adı budur, kusura bakmayın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 QQ moar bjk :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 çok çelişkili konuşuyorsunuz şikşakcılar sanki dün attığınız mesaj bJk kadrosundan birisine motive sağlamak amacıylaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bLackcha0s said: zegna senin için GELİYORUZ! :) gel anam gel :) 2pacAmaruShakur said: fenerbahce portadan az yemenin vermiş olduğu moralle cıkcak maçaa. o bir avantaj olabilir fener için . onun dışında favori gene beşiktaş bi düzüne gol atarız gibime geliyo . başarılar kartalımaa . GELİYORUZ bLackcha0s said: heryerinize geliriz diyip seviyede bambaşka boyutlar yaratmak istiyorum! korkarım maça kadar ban alırım =( nocom said: marizin kralını yediniz gene. nocom said: kanaryada besiliymiş :D ne kadar besili oldugunu bu gece daha iyi anlamıssındır :D bLackcha0s said: Yok birader araştırmadan soruşturmadan sefa reisinizden dinleyip geliyorsunuz. Uğraşılmaz sizinle. Derbi diye muhattap alıyoruz sizi yaranamıyoruz. Siz fantezi söyleyin biz yerine getirelim. Seyircisiz oynayalım diyeceğim ama sizin sahada neyse ellerimizi gözlerimizi bağlayalım mı? fetiş olsun bu seferki =) LOL bLackcha0s said: Yok kalecisiz yendik , seri bozduk! Kadıköy ü açtınız bizim maçta o zamanda yendik. Biz sıkıldık böyle fantazilerle uğraşmaktan. Varsa özel bi istek bildirelim çocuklara diye söyledim.Neyse inönüde seyircisiz yeneriz sizi.Sonra pamuk gibi olursunuz =) nocomla blackchaos pamuk gibi olmuslardır sımdı =) bLackcha0s said: Herzaman aynı muhabbet zegna. Olmadı mı? son kaç maçtır hakem skandalı yaşanıyor.Görürüz yine. Neyse karımızı bekliyoruz.Yine bi gece... Helalimizsiniz zaten bu kadar büyütmeyin. noldumu karımız marımız beklerken kocanızı gorunce cok sasırdınızmı? hakem kararları dogru, itiraz eden varsa futbol kurallarını okusun, direk arkadan hareket. 1 sarı kartına zaten sanırım itiraz edeniniz yoktur ehe. nocom said: Zegna saat kaç ? :) saat kac nocom, aglama saatimi yoksa? 2pacAmaruShakur said: abi uzatcak bişey yok sonuçta 5 tane atıp yollayacaz aragonezi guizayı ispanyayaa aziz yıldırımda istifa etcek bi dünya bişeyler olcak . fenerbahce karışcak . bizde atatürkün dediği gibi geldiğimiz gibi güle oynaya geri döncez evimize :D mustafa denizliyle gulmeye oynamaya devam :) sonuc olarak koca bi lol cekiyorum beşiktaş için, en kotu sezonumuzda bile derbileri kazanmasını biliyoruz. kırmızı kart icin dicek bisi yok, ofsaytlar buz gibi ofsayt tv de tekrarını ızlersenız gorursunuz. nocomla blackchaosa uzuldum simdi :) nocom said: bLackcha0s said: heryerinize geliriz diyip seviyede bambaşka boyutlar yaratmak istiyorum! korkarım maça kadar ban alırım =( hacı o kadar dayandık, cumartesine kadar sık dişini :D Allahım sana geliyorum :) nedir son yol durumu dfsgdgh :D Fenerbahcemizi gonulden tebrik ederim, iyi top oynamamasına ragmen Beşiktaşın hatalarından yararlanmasını bildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nocom said: hakeme gel , yine şerefli fener şerefli ayak oyunları ile yoluna devam ediyor ha bunu unutmussum AHAHAHAHAHAHAHHA, aglama yaw futbol kuralları acık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 fenere tebrikler, hakeme yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bunu nasıl unutursun Zegna? Mumu said: beşiktaş için kolay maç. gerçekten kayseri ya da sivasspor maçlarından daha az çekiniyorum onu belirteyim. fenerbahçe son 10 yılın en kötü fenerbahçesi hem kadro olarak hem oynadığı oyun olarak hem de form düzeyi olarak. mental olarak bitik, fizik olarak zaten hiç olmamış bir takım fenerbahçe. bu yüzden fenerbahçe taraftarlarına allah sabır versin diyorum şimdiden. şimdiden başlamışsınız abuk subuk konuşmaya, rewendor umuyorum ki yarın akşam burada olur ve ilgilenir konuyla. muhtemelen 10+ banlanan olacak bu gidişle. ha bu arada aragones yarın kazımla başlarsa maça, ne kadar yüreksiz ve dengesiz olduğunu da göstermiş olur. sırf kendi karakterine gururuna yediremeyeceği için kazım 60 tan önce oyuna alınmaz diye düşünüyorum. beşiktaş açısından güzel bir maç olacağı kesin ve net fakat fenerbahçe için aynı şeyleri malesef söyleyemiyorum. zor maç olacak sizin adınıza. uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum. haydi beşiktaş utandırma bizi. Modlar arası dayanışmaya HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 uzun olmus biraz, yer kaplamasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ya sadece fenerbahceli olduğunuz için o ilk sarı kartın hatasız olduğunu düşünüyorsunuz. neden bu kadar kabullenmeme olayı varki? hadi bu kadar kabullenmeme isteğiniz varsa bari inkar etmeyin, yahu açın televizyonda bir maç yorumu yapan kanal, yorumculardan o pozisyon için yorumları dinleyin. onlaradamı peh kaka çocuk ağlama diyeceksiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Jedi said: Beşiktaşın şişirildiği gibi iyi bir takım, Fenerbahçeninde gereksiz yere yerden yere vuruldugunu herkesin artık idrak edebileceği bir maç geldi çattı. Tabi ki kazanan Fenerbahçe olacak, herkes susacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Karimizin migreni varmis bu gece de olmadi =( neyse lan ben cikiyorum ugrasamam sizinle. :P Daha yuvarlayacak cok kadeh var. ahhh ahh demiroren. sunlarin agzina sakiz ettin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 heuheu yorumlara bak ya kimisi çılgınca yorumlar yapmaya devam ederken kimisi de olgun taklidi yaparak fanatikliğini sürdürüyo, göz göre göre :) eğlenceli bi konu olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 - UĞRAŞAMAM SİZİNLE YAU EHU - NEYSE MAYIS 20.45 OLM KHKH - HAKEM TOP HAKEM Hep aynı filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 selam,postum olsun istedim bu topikde,takım tutmuyorum,cok tatlısınız,bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ama hakem top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 harbi hakem topdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bLackcha0s said: Karimizin migreni varmis bu gece de olmadi =( neyse lan ben cikiyorum ugrasamam sizinle. :P Daha yuvarlayacak cok kadeh var. ahhh ahh demiroren. sunlarin agzina sakiz ettin bizi. len sesli güldüm ahah :) hadi sagligina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 2pacAmaruShakur said: harbi hakem topdu Senin iddia noldu 2pac, sözünü mü yedin işine gelmeyince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hah, "takım tutmuyorum" da geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 selam,dost olalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yaw olur olur da bu kadar yüzsüzlük olmaz.zegna ne güzel laflarınızı iade etmiş,hata etmişiz deyip susunda daha fazla rezil olmayın,israil ağlama duvarını inönüye taşıycak böle giderse. photoshopla oynamayı bilen biri çarşı grubunu ağlama duvarına monte etsede eğlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mayhem said: ya sadece fenerbahceli olduğunuz için o ilk sarı kartın hatasız olduğunu düşünüyorsunuz. neden bu kadar kabullenmeme olayı varki? hadi bu kadar kabullenmeme isteğiniz varsa bari inkar etmeyin, yahu açın televizyonda bir maç yorumu yapan kanal, yorumculardan o pozisyon için yorumları dinleyin. onlaradamı peh kaka çocuk ağlama diyeceksiniz ? kaynamasın bu postum. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sexdrugsrocknroll said: 2pacAmaruShakur said: adamınbiriyle iddaya girdik eğer beşiktaş kazanırsa o kadıköy bile farketmiyo alayına çarşıymış(fenerbahçe) yazcak imzasına eğer fenerbahce kazanırsa ben imzama kadıköyde haddimizi bilcez (beşiktaş) yazcam herkez şait yazmayan cimbomlu olsun dedi arkadaş bidee . bende cimbomlu olmasın top olsun dedim :d takımına bu kadar güvenen fenerbahcelileri görmek güzel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Baggio said: 2pacAmaruShakur said: harbi hakem topdu Senin iddia noldu 2pac, sözünü mü yedin işine gelmeyince? abi admınbirinin banı açılsın yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar