gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Fb ye tebrik yenilmiyor adamlar :) bizim defansa sevgi ben hayatimda bu kadar kotu gol gormedim :P Yan hakemlere saygi 30cm ofsaytlari yakaladilar ne olurdu kacirsalardi son pozisyonu :) Satasmak gibi olmasin ama bu fenerbahce kalecisi volkani sokakta gorsem dalicam dicemde adam beni buker parcalar ayi gibi birsey ama nefret ediyorum bu adamdan ya soyle 2-3 hatali gol yesede gitse adanaspor a transfer olsa ya :) Bide 2 sari karttan kirmizi kart yedikte 2 sari kartin ikiside hatali olmazki ya ayiptir :) Haa cisse zaten bisi yapmiyorduda kalabalik oluyordu en azindan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 elaidi said: Kırmızı olmasa sanki çok üstündünüz allah aşkına asıl ben diyorum Allah aşkına! değil miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 RayCharles said: fenerbahçenin bizi son 3 senede hakkıyıla yendiğini hatırlamıyorum geçen sene inönüdeki maç çizgi dışından çevrilip gol olan top, kadıköydeki maçta attığımız golün alakasız bi biçimde iptal edilmesi, bu maç hakemin cisseye yoktan yere öpücük yollaması çıkın adam gibi oynayın kardeşim bu kadar mı zor Cisse bayagi guzel hak etti bu bir. Ikincisi gecen seneki golun iptali bayagi konusulup gol olmadan once hakemin dudugu caldigi ortaya cikmisti. Ayrica cisse atilmadan once de kotu oynuyordunuz. Ama onun disinda tebrikler. Efendice mac oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 holoskonun yerine ekrem oynamadı, gökhan zan oynadı (sivok orta sahada oynadı onun yerinde de gökhan oynadı) hakeme de mustafa denizliye de tebrikler. takıma da tebrikler. saçma sapan hatalarla goller yememize rağmen 10 kişi kalana kadar gayet güzel oynadık, tabi fenerbahçenin ortasahasının olmamasının da katkısı vardı yürüyerek ileri çıkıyorduk. neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kartal kadıköyde AV OLDU. Teşekkürler BJK. GgGgGggGGgggG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bu kadar korkak adam nasıl hayatını idame ettirebiliyor şaşıyorum. Denizli'nin hediyesi bu galibiyet, FB kazanmak için bişey yapmadı yoksa. Yahu, Bobo, Tello, Holosko sakat olsalar, bütün taraftar kara kara düşünür napıcaz diye, bu herif oynatmıyor adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Şu kırmızı kart yine bütün hayalperestlere bahane oldu ya. Yine haketmeden yenmiş olduk haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 elaidi said: Kırmızı olmasa sanki çok üstündünüz allah aşkınaDeğil miydik abi allahaşkına ? Bi sürü saçma sapan boş alan bırakıyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SeLDoM said: tek diyeceim fenerin hakem yardımsız kazanması imkansızdı onu da basardılar bu bende fenerin zaferi deil hakemle feneriz kazanması olmus goller ofsayttı bisi denemez ama seref otesi oynana maclar anca bole duzgun bi atak bile yapamadı fener sadece lolo lolo geldiler carlos tan baska adam yok valla sizde hakemin ruhuna basarılar diliyorum bjk li kardeslerime gecmis olsun diler yine de heyecanlı mac yasatan takıma basarılar dilerim o iki sarı kartla poposunu temizler insalla hakem sakin bap... sakin. Hepimizin takimi ara ara yeniliyor, hakemi suclu bula bula hala ayni yerdesiniz zaten :( Bizde rc disinda da bir kac tane iyi oyuncu var bu arada, ama kendini daha iyi hissedeceksen yok diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SbNN said: elaidi said: Kırmızı olmasa sanki çok üstündünüz allah aşkınaDeğil miydik abi allahaşkına ? Bi sürü saçma sapan boş alan bırakıyordunuz. siz cok kotuydunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Azmodai said: RayCharles said: fenerbahçenin bizi son 3 senede hakkıyıla yendiğini hatırlamıyorum geçen sene inönüdeki maç çizgi dışından çevrilip gol olan top, kadıköydeki maçta attığımız golün alakasız bi biçimde iptal edilmesi, bu maç hakemin cisseye yoktan yere öpücük yollaması çıkın adam gibi oynayın kardeşim bu kadar mı zor Cisse bayagi guzel hak etti bu bir. Ikincisi gecen seneki golun iptali bayagi konusulup gol olmadan once hakemin dudugu caldigi ortaya cikmisti. Ayrica cisse atilmadan once de kotu oynuyordunuz. Ama onun disinda tebrikler. Efendice mac oldu. o düdüğü kendi duymuş muydu acaba? böyle bi bahane olabilir mi? onu bunu bırak kadeşim zaten ilk başta hatalı bi sarı kart vermişsin cisseye. ikincide uzaktan yakından alakası yok kartmış asıl uğurun orda faulu var, niye gider ikinci sarıyı verirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tarafsız yorum yapayım galatasraylı olarak.öncelikle zevkli maçtı.fener her zamanki gibi cok sanslıydı.ilk gol rüştü hatası.2. gol ztn belli. eğer 11 e 11 bi maç olsaydı fener sabaha kadar alamazdı bu maçı.idda ediyorum yani. guiza gol attı ama maçı da sattı yani.kaçırdıgı goller 1 değil 2 değil cisse den once beşiktaş kotu oynuodu diyen adam futbol bilmiyordur.fenerin goller harici topla oynadıgı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hemen kirmiza bagliyosunuz olayi. sanki hakem sadece o 2 sari karttan ibaretti. oyunun geneline bir bakin oyle konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Diger yandan 10 kisiyken bile besiktas zaman zaman iyi oynadi devamli hizli ataklar bulmasina ragmen fb birturlu organize olamadi onun kafasindan bunun sirtindan donen toplar ile pozisyon buldu.. Guiza tam bir yalan ruzgari en yakin zamanda satilsin Semih ona 35 basar bugun guiza yerine semih oynasaydi 4-1 fln olurdu mac hele ilk yarida bi kacirdigi pozisyon var bos kaleye hani direge fln sarildi yani o top nasil olduda ileriye degilde geriye acildi ben anlamadim :) 11vs11 daha zevkli olabilirdi biz bir kisi eksik olunca amacsiz umarsiz ataklar ile o ataklarda kaybedilen toplardan yenilen kontraataklar esliginde gecti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Üstün falan değildiniz ne biçim maç izliyosunuz anlamıyorum ki. Hangi adamınız naptı delgado dışında üç beş çalım attı iyi oynadı gayet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Odeon said: hemen kirmiza bagliyosunuz olayi. sanki hakem sadece o 2 sari karttan ibaretti. oyunun geneline bir bakin oyle konusun.genelde üstündük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 RayCharles said: Azmodai said: RayCharles said: fenerbahçenin bizi son 3 senede hakkıyıla yendiğini hatırlamıyorum geçen sene inönüdeki maç çizgi dışından çevrilip gol olan top, kadıköydeki maçta attığımız golün alakasız bi biçimde iptal edilmesi, bu maç hakemin cisseye yoktan yere öpücük yollaması çıkın adam gibi oynayın kardeşim bu kadar mı zor Cisse bayagi guzel hak etti bu bir. Ikincisi gecen seneki golun iptali bayagi konusulup gol olmadan once hakemin dudugu caldigi ortaya cikmisti. Ayrica cisse atilmadan once de kotu oynuyordunuz. Ama onun disinda tebrikler. Efendice mac oldu. o düdüğü kendi duymuş muydu acaba? böyle bi bahane olabilir mi? onu bunu bırak kadeşim zaten ilk başta hatalı bi sarı kart vermişsin cisseye. ikincide uzaktan yakından alakası yok kartmış asıl uğurun orda faulu var, niye gider ikinci sarıyı verirsin? ben sahada degildim bap, senin gibi tvden izledim. Spor programlari, hakemin kendisi ve oyuncularin sozleri bunlar. sorry, daha iyi oynadik ve yendik bugun. Siz de yenersiniz bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 gg nocom. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Red said: tarafsız yorum yapayım galatasraylı olarak.öncelikle zevkli maçtı.fener her zamanki gibi cok sanslıydı.ilk gol rüştü hatası.2. gol ztn belli. eğer 11 e 11 bi maç olsaydı fener sabaha kadar alamazdı bu maçı.idda ediyorum yani. guiza gol attı ama maçı da sattı yani.kaçırdıgı goller 1 değil 2 değil cisse den once beşiktaş kotu oynuodu diyen adam futbol bilmiyordur.fenerin goller harici topla oynadıgı yoktu. sen de bilmiyormussun, bunu gormus olduk :/ Su "xxx diyen adam bu isi bilmiyor" lafi kadar aptalca bir laf yok. Demiyelim lutfen kalpler kirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ahahahah hadi evinize gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ok tartışcak bişey kalmamış zaten burda. Sağlık olsun.. Ben bu maçın bizim hakkımız olduğunu ve iki sarı kartın da luzumsuz olduğunu düşünüyorum. Tebrikler, daha çok yazıp ortalığı karıştırmaya gerek yok. Her sene olan bişey çünkü artık bu hakem hatası olan maçta fb ye yenilmemiz. İyi Geceler. Fenerlilere tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SbNN said: Odeon said: hemen kirmiza bagliyosunuz olayi. sanki hakem sadece o 2 sari karttan ibaretti. oyunun geneline bir bakin oyle konusun.genelde üstündük hakemden bahsediyordum ama geneldede pek ustun degildiniz ortada bir macti. denizli sagolsun maca pisirik baslayip sonra kahraman kesilince fenerin isi iyice kolaylasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Oyunun geneline baktigimiz takdirdede hakemin insiyatif hakkini hep fener lehine kullandigi cok acik.. Ilk yarida lugano nun nobreyi tac cizgisi yaninda dusurdugu pozisyonda eger faul verip kart vermiyorsan dur bir dakka derler adama ondan sonra onun 10da 1 i faul olmayan pozisyondan sari kart biraz komik kacar.. Bence karti savunmayalim haa bana gore bjk nin 10 kiside kazanmasi lazimdi bu fener karsisinda ama fenerinde sansi tutuyor iste 2 derbiyide aldi helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kenan Öner bi git ya ahhaha hakem çok ince bi şekilde bjk karşıtı kararlar veriyomuş hep her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yok bu sefer pek ince davranmadi haksiz yani o konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar