Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçenin bizi son 3 senede hakkıyıla yendiğini hatırlamıyorum

geçen sene inönüdeki maç çizgi dışından çevrilip gol olan top, kadıköydeki maçta attığımız golün alakasız bi biçimde iptal edilmesi, bu maç hakemin cisseye yoktan yere öpücük yollaması

çıkın adam gibi oynayın kardeşim bu kadar mı zor
Sosyal ağlarda paylaş

mustafa denizli göğsünü gere gere bi yere gidemez arkadaş.

yani o kadar defansif kadro çıkar. oyuncu değiştirme. altın tepside sunduk fenere maçı onlarda kabul etti haliyle.

hiç bişey oynamayan 2 takımın maçı oldu. hakem katalizör görevini gördü 41. dakika'da. ben artık bi ara gol atar heralde bize dedim.

yazık yani. ruhunu almış mustafa denizli takımın bu maç. nasıl başardıysa.

toramanın sarı kartıda efsaneydi. ne diyim.

ayrıca guiza ayağa kalkıp erkek gibi top oynarsa golcü olabilir. her pozisyonda yerde.

+3 verio faul oluo. iki saat kullanılmıo ama tam 3. dakikada maçı bitiriyor.

teşekkürler ne diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

cisseyi oynatmıcaksın ya

ne var bu adamda herkes anlıyo da ben niye anlamıyorum? hani sarı kartlar ağırdı gereksizdi tamam da senin sarı kartın varken neden öyle bi mücadeleye girersin bi rakiple? sen öylesine gördüğün yerden kaleye vurup adam kaçırmak dışında napıyosun ki? uğur gibi bi futbolcu getirmişsin takımına. yararlansana etinden sütünden şu çakma cisseyle uğraşıcağına
Sosyal ağlarda paylaş

tek diyeceim fenerin hakem yardımsız kazanması imkansızdı onu da basardılar bu bende fenerin zaferi deil hakemle feneriz kazanması olmus goller ofsayttı bisi denemez ama seref otesi oynana maclar anca bole duzgun bi atak bile yapamadı fener sadece lolo lolo geldiler carlos tan baska adam yok valla sizde
hakemin ruhuna basarılar diliyorum
bjk li kardeslerime gecmis olsun diler yine de heyecanlı mac yasatan takıma basarılar dilerim o iki sarı kartla poposunu temizler insalla hakem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...