Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 servet oynasaydi igrenc olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Azmodai said: servet bu ulkenin yetistirdigi en buyuk stopperdir... adam mücadeleci,kuvvetli falanda gerisi fıss kazma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Guiza neler kaçırıyor neler saçmalıyor neler yapıyor ya. bu maç 1 gol attı ama yani adam bitiricilikte SIFIRA YAKIN bir değere sahip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 YETER ULAN EAAAH NE BU BAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 denizli sagolsun 3lu defansa dondu ekmegimize yag surdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Maçı bize denizli kazandırdı da, guiza ÇOK KÖTÜ. onun yerinde nobre bizde oynasaydı 4 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 güiza baya baya kötü bide rüştü şanslı ya direkler falan onun yanında, fenerin 2. golünden önceki ofsayt pozisyonunu (sivok un golü) izlemedim tartışmalı diyolar izlicez görücez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 neyse bitti maç Gİ-Dİ-YOR-UZ sdfasd ahud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ahahah ofsayt LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 acunla semih de kankaymş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu sene fener şampiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 of topik başından alıntılar yapmaya üşeniyorum şu an auhauhauahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 fenerbahçenin bizi son 3 senede hakkıyıla yendiğini hatırlamıyorum geçen sene inönüdeki maç çizgi dışından çevrilip gol olan top, kadıköydeki maçta attığımız golün alakasız bi biçimde iptal edilmesi, bu maç hakemin cisseye yoktan yere öpücük yollaması çıkın adam gibi oynayın kardeşim bu kadar mı zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Phyxantar said: of topik başından alıntılar yapmaya üşeniyorum şu an auhauhauahau ortalığı karıştırmaya gerenk yok, bakın biri tebrik etmiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mustafa denizli göğsünü gere gere bi yere gidemez arkadaş. yani o kadar defansif kadro çıkar. oyuncu değiştirme. altın tepside sunduk fenere maçı onlarda kabul etti haliyle. hiç bişey oynamayan 2 takımın maçı oldu. hakem katalizör görevini gördü 41. dakika'da. ben artık bi ara gol atar heralde bize dedim. yazık yani. ruhunu almış mustafa denizli takımın bu maç. nasıl başardıysa. toramanın sarı kartıda efsaneydi. ne diyim. ayrıca guiza ayağa kalkıp erkek gibi top oynarsa golcü olabilir. her pozisyonda yerde. +3 verio faul oluo. iki saat kullanılmıo ama tam 3. dakikada maçı bitiriyor. teşekkürler ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Beşiktaşı böylece son 5 maçtır yenmiş olduk , gs dan sonra beşiktaşıda seriye bağladık.. Tebrikler takımıma.. Beşiktaşlılarada geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Helal olsun , 2 ucuz sarı kart direk verdiler maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İlk yarı Holosko olmalıydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rıdvan diyordu Holosko nasıl oynamazda Ekrem oynar , sahanın en iyilerinden biri Ekremdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kırmızı olmasa sanki çok üstündünüz allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cisseyi oynatmıcaksın ya ne var bu adamda herkes anlıyo da ben niye anlamıyorum? hani sarı kartlar ağırdı gereksizdi tamam da senin sarı kartın varken neden öyle bi mücadeleye girersin bi rakiple? sen öylesine gördüğün yerden kaleye vurup adam kaçırmak dışında napıyosun ki? uğur gibi bi futbolcu getirmişsin takımına. yararlansana etinden sütünden şu çakma cisseyle uğraşıcağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tek diyeceim fenerin hakem yardımsız kazanması imkansızdı onu da basardılar bu bende fenerin zaferi deil hakemle feneriz kazanması olmus goller ofsayttı bisi denemez ama seref otesi oynana maclar anca bole duzgun bi atak bile yapamadı fener sadece lolo lolo geldiler carlos tan baska adam yok valla sizde hakemin ruhuna basarılar diliyorum bjk li kardeslerime gecmis olsun diler yine de heyecanlı mac yasatan takıma basarılar dilerim o iki sarı kartla poposunu temizler insalla hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hakemin ilk sarı kartta hatalı olduğunu düşünüyorum yani kırmızı ağırdı bence ama skora etki etmezdi bence. fb ne olursa olsun derbi maçlarda iyi. tebrikler o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar