moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 16:9 a geçmiş youtube. güzel olmuş. örnek http://www.youtube.com/watch?v=aNO-fmVu4RI Tabi tıklayıp youtube sayfasını açmanız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 o değil de filmi izlememe gerek kalmadı trailer sayesinde, giriş gelişme sonuç her şey var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 girebilseydim daha çok sevinirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 erucalavera said: o değil de filmi izlememe gerek kalmadı trailer sayesinde, giriş gelişme sonuç her şey var sdf harbi ya.. araba nehire uçtuktan sonra neler yapiyor onu merak ettim ben. sırf onun cevabını aramak için giderim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 guzel olmus 16:9 olayi. uzun suredir "niye yapmiyolar ki?" diye dusunuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Dün gördüm ben de bir, sevindim. Bir de HD içerik yayınlasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 GERGE said: Dün gördüm ben de bir, sevindim. Bir de HD içerik yayınlasalar... HD içerikte yapsalar tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Örnek HD video hxxp://www.youtube.com/watch?v=sEyIisL0mJM&fmt=22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 teşekkürler yutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ona göre de hız lazım ama 1 mbt ile ne izleyebilrizki cogu 1 mbt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 HD baya iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 HD çok güzel ama hakkaten 1mbit ile cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 rick&rolluyomulş gibi yapıp normal video koymasanıza kardeşim rick and roll diye actım kadın cıktı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ayrıca altyazı desteği ve çeviri yapabilme gibi özelliklerde eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Shakkil said: Örnek HD video hxxp://www.youtube.com/watch?v=sEyIisL0mJM&fmt=22 şu sondaki &fmt= kısmı kaliteyle ilgili. sözlükte yüksek kalitede izlemek için &fmt=18 yazın diye okumuştum mesela. fark yaratıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oyuncu kadrosu O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hotforwords'u hd olarak izlemek istiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aha t-bag var orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Eternalus said: Shakkil said: Örnek HD video hxxp://www.youtube.com/watch?v=sEyIisL0mJM&fmt=22 şu sondaki &fmt= kısmı kaliteyle ilgili. sözlükte yüksek kalitede izlemek için &fmt=18 yazın diye okumuştum mesela. fark yaratıyodu zaten o secenek kullanilabiliyorsa videonun altinda yaziyor "watch in high quality" diye, tikliyorsun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar