Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sanki adam dexter anasını satayım geceleri gizli gizli hayvan kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Revangelis said: of çok tatlı yaa(: http://www.youtube.com/watch?v=E-GsD1S4N2E mundar etmişler hayvanı... hayvanında kesin psikolojik sorunları var yanlız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bildigim kadarıyla vaşaklar adam öldürmez,insan öldürecek gücte ve kas yapısında bi yırtıcı degildir ama yanılıyo da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 hayvandaki karizmaya bak ben bunu görsem bogmaya bile cesaret edemem helal muhtar hacı diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 öldürebilse o adamı öldürürdü herhalde,yani bi insan kendini öldürebilecek gücte bi hayvanın bogazını sıkarak öldüremez tahminimce,gaza geldi kesti guzelim hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nutella yerim said: öldürebilse o adamı öldürürdü herhalde,yani bi insan kendini öldürebilecek gücte bi hayvanın bogazını sıkarak öldüremez tahminimce,gaza geldi kesti guzelim hayvanı fotosu var görmüon mu kesikyok hayvanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lafın gelisi kesmis dedim,gerci lafın gelisi de nasıl oluyosa,uo dan alıskanlık ozur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 vaşak saldırabilecek halde olsa imkanı yok boğamazdı. En ezik ev kedisini bile boğmaya kalksan kolunda deşilmedik yer bırakmaz ya, vaşak ne yapar düşünmek bile istemiyorum. Ya kafasına filan vurup öldürdü, artistlik olsun diye canavar boğdum ben diye konuşuyo, ya da hayvanın saldırıcak hali filan yoktu, öyle boğdu. Başka türlü imkansız ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 youtube'daki videodaki vaşakın tırnakları çekilmiş sanırım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kesilmemiş olsa kız öyle rahat olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kuzenin kedisi var (kedi tabi sadece) hiç pati falan atmadan, tırnaklar içeride oynuyor işte.. gerçi çok sakin bi hayvan, tırnakları kesmek için biz patilerini bastırdığımızın dışında hiç görmedim.. nası bi cümle oldu bu be?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kediler o açıdan güzel eğer alışıklarsa haklısın ama bunun kocaman pençe, eğitene kadar koparır bitarafını (: en olmadı yanlışlıkla çıkarsa bile tehlike, riske girilmez gibime geliyo sanki hayvanı ben besliyomuşum gibi konuştum tahmin sadece bunlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ufacık kediler psikopata baglayınca çok tehlikeli pençelere sahipken bu amcamı tebrik ediyorum. vodka içtikten sora kopekbalıgının arkasından atlayıp yumruklayan adamdan sora gonlumdeki 2. kahraman sen oldun amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben haberi geç gördüm boğuşma 45 dakika olmuştur şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 vaşaklar ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nası bi muhtarmış o , 40 kaplan gücündemiymiş phantom un kardeşimiymiş oha diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yaw sen dragon slay ediyorsun da muhtar mı vaşak gırtlaklayamayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 vali olur bu abimiz bu hırsla vatanın en küçük yeşil gözlü mincik düşmanını bile saf dışı etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lynx choker olsun o zaman bu valinin lakabı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Red said: ufacık kediler psikopata baglayınca çok tehlikeli pençelere sahipken bu amcamı tebrik ediyorum. vodka içtikten sora kopekbalıgının arkasından atlayıp yumruklayan adamdan sora gonlumdeki 2. kahraman sen oldun amca oha böle bişi var mı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Vodka köpekbalığı olayı doğru. Birde bu vaşakların adı lynx se ve bunlardanda en fazla sibiryada varsa blood elflerin başlangıç yerinde de paso lynx varsa blood elfler rusdur kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: lynx choker olsun o zaman bu valinin lakabı ? güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yarım saat boğuştum nedir abi adam bariz yalan söylüyor işte :D Ayrıca hayvan da saldırmamış kimseye anca maksimum hırlayıp kaçmış. Hayvan adam gelinine kendini ispatlamak için sütle hayvanı kendine çekip boğazını sıkmış olay bundan ibaret. Sonra da suçlu konumuna düşmemek kahraman olmak için "aslanla yarım saat boğuştum" falan der lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ciesaycılık oynamak için en azından bir olay mahaline gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar