Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Canavar'ı boğarak öldüren muhtar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
öldürebilse o adamı öldürürdü herhalde,yani bi insan kendini öldürebilecek gücte bi hayvanın bogazını sıkarak öldüremez tahminimce,gaza geldi kesti guzelim hayvanı

fotosu var görmüon mu kesikyok hayvanda
Mesaj tarihi:
vaşak saldırabilecek halde olsa imkanı yok boğamazdı. En ezik ev kedisini bile boğmaya kalksan kolunda deşilmedik yer bırakmaz ya, vaşak ne yapar düşünmek bile istemiyorum.

Ya kafasına filan vurup öldürdü, artistlik olsun diye canavar boğdum ben diye konuşuyo, ya da hayvanın saldırıcak hali filan yoktu, öyle boğdu. Başka türlü imkansız ya...
Mesaj tarihi:
kuzenin kedisi var (kedi tabi sadece) hiç pati falan atmadan, tırnaklar içeride oynuyor işte.. gerçi çok sakin bi hayvan, tırnakları kesmek için biz patilerini bastırdığımızın dışında hiç görmedim..

nası bi cümle oldu bu be?!
Mesaj tarihi:
kediler o açıdan güzel eğer alışıklarsa haklısın
ama bunun kocaman pençe, eğitene kadar koparır bitarafını (:
en olmadı yanlışlıkla çıkarsa bile tehlike, riske girilmez gibime geliyo
sanki hayvanı ben besliyomuşum gibi konuştum tahmin sadece bunlar (:
Mesaj tarihi:
ufacık kediler psikopata baglayınca çok tehlikeli pençelere sahipken bu amcamı tebrik ediyorum.

vodka içtikten sora kopekbalıgının arkasından atlayıp yumruklayan adamdan sora gonlumdeki 2. kahraman sen oldun amca
Mesaj tarihi:
Red said:
ufacık kediler psikopata baglayınca çok tehlikeli pençelere sahipken bu amcamı tebrik ediyorum.

vodka içtikten sora kopekbalıgının arkasından atlayıp yumruklayan adamdan sora gonlumdeki 2. kahraman sen oldun amca

oha böle bişi var mı lan :D
Mesaj tarihi:
Vodka köpekbalığı olayı doğru.

Birde bu vaşakların adı lynx se ve bunlardanda en fazla sibiryada varsa blood elflerin başlangıç yerinde de paso lynx varsa blood elfler rusdur kardeşim.
Mesaj tarihi:
Yarım saat boğuştum nedir abi adam bariz yalan söylüyor işte :D

Ayrıca hayvan da saldırmamış kimseye anca maksimum hırlayıp kaçmış. Hayvan adam gelinine kendini ispatlamak için sütle hayvanı kendine çekip boğazını sıkmış olay bundan ibaret. Sonra da suçlu konumuna düşmemek kahraman olmak için "aslanla yarım saat boğuştum" falan der lol.
  • Yeni Oluştur...