Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Soldat turnuvası falan olsa?

arcane

Öne çıkan mesajlar

Takimlarda oyuncu sayisi fark etmez ama bence 2 az olur, 3-4 kafii... Hee bi de bi fikrim var ilginizi cekermi bilmiom ama Team match olsun 4 takim birden kapissin! Daha karambol olur( pusuculara yer kalmaz)...... :P[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda halen test asamasindayiz arkadaslar.

Elbetteki boyle bir cok etkinlik olacaktir.. Sunucularimiz stabil duruma gectigi andan itibaren, istatistik sayfasi hazirlanir, merak etmeyin :)

Hatta ve hatta turnuva icin ozel durumlar bile belirlenerebilir rahatlikla. ( Orn : sadece belirli kisilerin sunucuya girebilmesi gibi.. )[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bab soldat beni kesmez....
Hemmen starcraft warcraft generals hatta ve hatta homm ve civ serverları ıstıyorum.Marş marş strateji kasıcaz :)taktik ve str anlayısımız gelısıcek..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Battlenet olaylarını zaten yapıyoruz arasıra ama esas ıstedıgım patıcık ıcerısınde paylasmak zevkı...yoksa cıddı rakıp ıstersen gır polonya kanalına ıstedıgın gıbı kanlı mucadeke yap,yeter ustum basım kan ıcınde zaten ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 05 Mayıs 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
Battlenet olaylarını zaten yapıyoruz arasıra ama esas ıstedıgım patıcık ıcerısınde paylasmak zevkı...yoksa cıddı rakıp ıstersen gır polonya kanalına ıstedıgın gıbı kanlı mucadeke yap,yeter ustum basım kan ıcınde zaten ..

B.net değil burası
türk free serverı . Polonya serverıyla alakamız yok ,zaten medic kapanmasaydı polonya serverına da gidilmezdi. Tamam insanları anlıyorum yabancılarla oynamak için gidiyorlar o servera fakat , türklerle oynamak için de o servera gidilmesi saçma.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 05 Mayıs 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
Sylveria

W3 de girebiliyor Sc de girebiliyors Diablo open da girebiliyor.

Herneyse
turnuvaya gelelim
chemical bir clan kurup bizdemi katılsak ? eheo

aferim onlara o zaman :)
benim bildiğim yasak çünkü
b.netten başka yerde oynayamıyosun diye biliyorum

edit: hatta sallamış olmayayım buyrun kaynak;

Does Blizzard Entertainment® allow or support other Battle.net® like or emulation servers? Can I host one of these rogue servers?

No. Except as set forth in the next paragraph, Blizzard Entertainment® does not support or condone network play of its games anywhere but Battle.net®. Specifically, you may not host or provide matchmaking services for any of our games or emulate or redirect the communication protocols used by Blizzard Entertainment® in the network feature of its games, through protocol emulation, tunneling, modifying or adding components to the game(s), use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose including, but not limited to network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks or as part of content aggregation networks without the prior written consent of Blizzard Entertainment®.

http://www.blizzard.com/legalfaq.shtml
[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Mayıs 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harbi
zevkli olur ancak ben giremiyorum hala anlamadım server mi
kapalı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 05 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
said:
Arkansis, 05 Mayıs 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
Sylveria

W3 de girebiliyor Sc de girebiliyors Diablo open da girebiliyor.

Herneyse
turnuvaya gelelim
chemical bir clan kurup bizdemi katılsak ? eheo

aferim onlara o zaman :)
benim bildiğim yasak çünkü
b.netten başka yerde oynayamıyosun diye biliyorum

edit: hatta sallamış olmayayım buyrun kaynak;

Does Blizzard Entertainment® allow or support other Battle.net® like or emulation servers? Can I host one of these rogue servers?

No. Except as set forth in the next paragraph, Blizzard Entertainment® does not support or condone network play of its games anywhere but Battle.net®. Specifically, you may not host or provide matchmaking services for any of our games or emulate or redirect the communication protocols used by Blizzard Entertainment® in the network feature of its games, through protocol emulation, tunneling, modifying or adding components to the game(s), use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose including, but not limited to network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks or as part of content aggregation networks without the prior written consent of Blizzard Entertainment®.

http://www.blizzard.com/legalfaq.shtml

Yasal hükümlerini sonuna kadar biliyorm , fakat türkiyede böyle bir oluşumla uğraşmıyor blizzard.
Esen oyun distributor , onlarda dokunmazlar ...

Serverın başından sonuna kadar açılması , desteklenmesinde varım. 1 sene oluyor açılalı.

Davet ediyorum =][signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...