arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Sizce nasıl olmalı ? Biz 2v2 lik team deathmatch turnuvası ve kalabalık takımlı CTF ligi falan düşündük sizce nasıl olmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 güzel olur bence, ama üçerli takım daha iyi olur gibi geldi. Ayrıca wastiee yada sharky bi istatistik sayfası ayalarsa çok şahane olurdu.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 çok zevkli olur, bu arada kesinlik istatistik olursa muhteşem olur.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Wallai ne diyim süper bi fikir biz [eLf] calni olarak ( CrayTotem, Borlesque) olarak katilmaktan memnun oluruz...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Takimlarda oyuncu sayisi fark etmez ama bence 2 az olur, 3-4 kafii... Hee bi de bi fikrim var ilginizi cekermi bilmiom ama Team match olsun 4 takim birden kapissin! Daha karambol olur( pusuculara yer kalmaz)...... :P[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Biz de [rBr] (zlorwf, bonus, mirluin) olarak her turnuvayı kazanmaya hazırız=P[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 güzel olur da takımları nasıl ayarlayacağız team ve ctf için? benim 33k olduğum düşünülürse esaslı birisi olması lazım yanımda dark gibi.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 güzel olur + istatistikte lazım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 evet evet yapalım.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Su anda halen test asamasindayiz arkadaslar. Elbetteki boyle bir cok etkinlik olacaktir.. Sunucularimiz stabil duruma gectigi andan itibaren, istatistik sayfasi hazirlanir, merak etmeyin :) Hatta ve hatta turnuva icin ozel durumlar bile belirlenerebilir rahatlikla. ( Orn : sadece belirli kisilerin sunucuya girebilmesi gibi.. )[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yok bab soldat beni kesmez.... Hemmen starcraft warcraft generals hatta ve hatta homm ve civ serverları ıstıyorum.Marş marş strateji kasıcaz :)taktik ve str anlayısımız gelısıcek..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 oldu hemen. bir de opucuk ver tam olsun.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 istesen de sc wc sunucusu açamıyosun ki zaten yasak :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sylveria W3 de girebiliyor Sc de girebiliyors Diablo open da girebiliyor. Herneyse turnuvaya gelelim chemical bir clan kurup bizdemi katılsak ? eheo[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Battlenet olaylarını zaten yapıyoruz arasıra ama esas ıstedıgım patıcık ıcerısınde paylasmak zevkı...yoksa cıddı rakıp ıstersen gır polonya kanalına ıstedıgın gıbı kanlı mucadeke yap,yeter ustum basım kan ıcınde zaten ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bende katılırım olursa[signature][hline]aka-Rirusan @ patiuo aka-[gladiator]Beyonce @ patiuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Dragonutopia, 05 Mayıs 2004 18:03 tarihinde demiş ki: Battlenet olaylarını zaten yapıyoruz arasıra ama esas ıstedıgım patıcık ıcerısınde paylasmak zevkı...yoksa cıddı rakıp ıstersen gır polonya kanalına ıstedıgın gıbı kanlı mucadeke yap,yeter ustum basım kan ıcınde zaten .. B.net değil burası türk free serverı . Polonya serverıyla alakamız yok ,zaten medic kapanmasaydı polonya serverına da gidilmezdi. Tamam insanları anlıyorum yabancılarla oynamak için gidiyorlar o servera fakat , türklerle oynamak için de o servera gidilmesi saçma.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Arkansis, 05 Mayıs 2004 15:50 tarihinde demiş ki: Sylveria W3 de girebiliyor Sc de girebiliyors Diablo open da girebiliyor. Herneyse turnuvaya gelelim chemical bir clan kurup bizdemi katılsak ? eheo aferim onlara o zaman :) benim bildiğim yasak çünkü b.netten başka yerde oynayamıyosun diye biliyorum edit: hatta sallamış olmayayım buyrun kaynak; Does Blizzard Entertainment® allow or support other Battle.net® like or emulation servers? Can I host one of these rogue servers? No. Except as set forth in the next paragraph, Blizzard Entertainment® does not support or condone network play of its games anywhere but Battle.net®. Specifically, you may not host or provide matchmaking services for any of our games or emulate or redirect the communication protocols used by Blizzard Entertainment® in the network feature of its games, through protocol emulation, tunneling, modifying or adding components to the game(s), use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose including, but not limited to network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks or as part of content aggregation networks without the prior written consent of Blizzard Entertainment®. http://www.blizzard.com/legalfaq.shtml [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Mayıs 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 iki dakkada allak bullak ettiniz konuyu :) tebrik ederim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ne demek görevimiz...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 harbi zevkli olur ancak ben giremiyorum hala anlamadım server mi kapalı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: BlackRose, 05 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 05 Mayıs 2004 15:50 tarihinde demiş ki: Sylveria W3 de girebiliyor Sc de girebiliyors Diablo open da girebiliyor. Herneyse turnuvaya gelelim chemical bir clan kurup bizdemi katılsak ? eheo aferim onlara o zaman :) benim bildiğim yasak çünkü b.netten başka yerde oynayamıyosun diye biliyorum edit: hatta sallamış olmayayım buyrun kaynak; Does Blizzard Entertainment® allow or support other Battle.net® like or emulation servers? Can I host one of these rogue servers? No. Except as set forth in the next paragraph, Blizzard Entertainment® does not support or condone network play of its games anywhere but Battle.net®. Specifically, you may not host or provide matchmaking services for any of our games or emulate or redirect the communication protocols used by Blizzard Entertainment® in the network feature of its games, through protocol emulation, tunneling, modifying or adding components to the game(s), use of a utility program or any other techniques now known or hereafter developed, for any purpose including, but not limited to network play over the Internet, network play utilizing commercial or non-commercial gaming networks or as part of content aggregation networks without the prior written consent of Blizzard Entertainment®. http://www.blizzard.com/legalfaq.shtml Yasal hükümlerini sonuna kadar biliyorm , fakat türkiyede böyle bir oluşumla uğraşmıyor blizzard. Esen oyun distributor , onlarda dokunmazlar ... Serverın başından sonuna kadar açılması , desteklenmesinde varım. 1 sene oluyor açılalı. Davet ediyorum =][signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 avrupa birliği'ne üye olursak shotgun'la açarlar kapınızı.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Moha[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar