MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://i165.photobucket.com/albums/u44/Jaysun123/YOGA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 axedice said: Eheheh iyi yapmışsın misina olayını helal Bende ortaokuldayken yazdığım kız bana nası Burak Kut un kalbini çağırdıklarını falan anlatmıştı, hatta o ara Burak Kut fenalaşıp hastaneye falan kaldırılmıştı.İşin güzel kısmı yemiştim ben bunusmiling smiley AHAHAHAHAHAHAHA BURAK BU NE OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ardeth said: ahaha bi de astral seyahat yapıp sevişenler vardı Geçende bu astral sevişme topiğini açan adam "o zamanlar küçüktüm canım sıkılmıştı aklıma ne geldiyse yazdım bi sürü insan da yedi" diye itirafta bulundu. Çok başarılı bi topikti o ama artık eski gizemi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Your Skill Spirit Speak has increased by 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar