SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Doga üstü güclere sahip biri varsa aranizda benimle baglantiya gecsin. Potansiyelim oldugunu hissediyorum. Ama özel msj yoluyla ulassin. Gizli kalmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tamam ben zihin yoluyla temasa geçtim arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dalga gecmeyin yaa ciddiyim! Gecmedin bikerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 İşin uzmanları seneler önce tek bir konuda toplanmıştı. Bu kıyağımı unutmayın: http://forum.paticik.com/read.php?13,5727,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 arcane said: İşin uzmanları seneler önce tek bir konuda toplanmıştı. Bu kıyağımı unutmayın: http://forum.paticik.com/read.php?13,5727,page=1 ahaha bi de astral seyahat yapıp sevişenler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oha astralde sevişmek asrtalde.. uykudaa.. gece gel.. haa kamyon devirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yok ben cisimleri hareket ettirme konusunda cok istekliyim. Valla kimseye artislik yapmam, kendi halimde yasarim. Ögreten biri ciksa cok mutlu olurum :=) Yetenegim oldugunu düsünüyorum ama bunu gelistiremiyorum. Cünkü nasil harekete geciricegimi bilmiyorum. El kaslarini sikarak yapildigini sanmiyorum. Karsi bi güc bulup üzerinde calismaliyim. Mesela vücut calisirken agirlik kaldiririz. Peki telekineziyi gelistirirken napariz? Koca patide vardir elbet bi becerikli eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ENERJİYİ TEK BİR NOKTADA TOPLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bunlarin sebebi, fantazi olmasi olabilir mi istedigin seyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 SiNKHoLe said: Yok ben cisimleri hareket ettirme konusunda cok istekliyim. Valla kimseye artislik yapmam, kendi halimde yasarim. Ögreten biri ciksa cok mutlu olurum :=) Yetenegim oldugunu düsünüyorum ama bunu gelistiremiyorum. Cünkü nasil harekete geciricegimi bilmiyorum. El kaslarini sikarak yapildigini sanmiyorum. Karsi bi güc bulup üzerinde calismaliyim. Mesela vücut calisirken agirlik kaldiririz. Peki telekineziyi gelistirirken napariz? Koca patide vardir elbet bi becerikli eminim. önce kuantum mekaniği öğrenmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben küçükken uçabiliyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben de küçükken sarışınmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hadi len sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 allahıma kitabıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 LAN GARBAGE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ben cisimleri hareket ettirebiliyorum. Şükrü de hareket ettirebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 var bi kaç özelliğimiz hangi durumlar için lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 fede said: ENERJİYİ TEK BİR NOKTADA TOPLA Sesli güldüm bu saatte. İNSAN İNANIRSA HER ŞEYİ BAŞARIR BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben telekinesis fln her türlü güç kullanırız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 vücudundan kurtul, zihin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında nefes alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 need a medic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 çakralarını açmazsan yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://meowcheese.com/files/lolpics/2008/05/yoda-cat-sais-use-teh-force-.jpg Ben yaptım oldu sende dene bi belki seninde işine yarar.Yapabilrsen ilk hareket ettireceğin şey terazim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bende spesifik cisimleri kaldırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v307/TornPicture/constantine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar