Yeto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bence kadınlar ; bi kadından hoşanıyosan bunu belli edip bir yandan da ondan hoşlanmadığını göstermeni istiyolar. bi kadını seviyosan bunu ufaktan ufaktan belli edip onu sevmiyomuş gibi davranmanı istiyolar. önce tokat atılıp ardından hemen onu öpmeye başlamanı istiyolar. ona aslında içten içe değer verip de agzın tam tersini söylerken hareketlerinin bunları onaylamasını istiyolar. yani ne yaparsan yap kafalarında hep bi "acaba" bulmak istiyolar. hep "seni çözemiyorum" demek istiyolar , hep muamma istiyolar. özetle herşeyi farklı dozda, aynı anda istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aquila said: kizlar beni istiyo. bunun dışında bir de çikolatasını eksik etmeyin kızın. başka da bir şey istemezler sanıyorum ki. isterlerse de dövün ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Yeto said: bence kadınlar ; bi kadından hoşanıyosan bunu belli edip bir yandan da ondan hoşlanmadığını göstermeni istiyolar. bi kadını seviyosan bunu ufaktan ufaktan belli edip onu sevmiyomuş gibi davranmanı istiyolar. önce tokat atılıp ardından hemen onu öpmeye başlamanı istiyolar. ona aslında içten içe değer verip de agzın tam tersini söylerken hareketlerinin bunları onaylamasını istiyolar. yani ne yaparsan yap kafalarında hep bi "acaba" bulmak istiyolar. hep "seni çözemiyorum" demek istiyolar , hep muamma istiyolar. özetle herşeyi farklı dozda, aynı anda istiyolar. bence fazla hollywood filmi izlememek lazım.en son ne zaman tokat atıp karşılığında öpücük aldın acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 -seviyorum... *ÇAAATT!* -yalan söylüyorsun... klişesini bu vesile ile hatırlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kızlar Belkar'ı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Aman ne isterse istesin, beni ben olduğum için istemiyosa o kızı napayım. Hiğğç kasamam Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 şu an sadece şeftalili yoğurt istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kızdan kıza değşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Dynun said: beni ben olduğum için istemiyosa o kızı napayım. Hiğğç kasamam ilk başlarda o yalan işte seni sen olduğun için kabul etsin felan. sen bile kendin olmuyosunki başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sokaga cıkınca show baslar kendim olayı yalan harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 pogodi said: şu an sadece şeftalili yoğurt istiyorum. offf ama küçük diil 500lükten olcak:S sütaş sütaş sütaşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu kadar kolay olmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 etme eyleme, çok pis yağmur yağıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 pogodi said: şu an sadece şeftalili yoğurt istiyorum. Çözdük çözdük koşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 500lükte heryerde bulunmuo.boşuna demioalr kızlar imkansızı istio die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Redeagle said: pogodi said: şu an sadece şeftalili yoğurt istiyorum. Çözdük çözdük koşun :D ahahhahsdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 evimde her turlu yogurt u stokladım,bayan patiler ö.m. den bana ulaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bakkal bi sokak altta yogurda tanısacak varsa alırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Adam stok yapmış. Bu anı bekliyormuş ya O_o Gitti bütün kızlar, hayallerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 burtonesk said: aquila said: kizlar beni istiyo. bunun dışında bir de çikolatasını eksik etmeyin kızın. başka da bir şey istemezler sanıyorum ki. isterlerse de dövün ne bileyim. +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 metin arolatın bi klibi vardı kızın ustunden yogurt yiyodu o geldi aklıma hatta şöyle bi şeydi +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu göğüslerin sahibi şimdi bodrumda kocası ve çocuğuyla mutlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben sadece şeftalili yoğurt istediğimi belirtmiştim, ne hallere geldi =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Spacecake said: bu göğüslerin sahibi şimdi bodrumda kocası ve çocuğuyla mutlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor. Boşandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar