Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 swift flight için 5k gold teach yapmak lazım mı yoksa quest serisini yapınca otomatik teach oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aga topik yanlış yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 5k paşa paşa ödemen gerekiyor ne yazık ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Burası yanlış bölüm. Ama yine de cevaplayam: swift flight form'u alabilmek için iki yol var, birincisi quest serisini yapmak, ikincisi 71 olunca hiçbi şeye gerek kalmadan trainer'a gidip öğrenmek. Tabii iki yol için de yanılmıyosam o 5000g'lik ücreti önceden ödeyip riding öğrenmiş olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 biri ışınlasa oraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 o 5k yı nasıl kascaz ya :( alchemist herbalistim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 JW dışında meslekle para kasmak tam bir karın ağrısı. Gerçi pantolona basılan enchantler var lw ve tailor tarafından yapılan. Malzemeleri pahalı değilse o da iyi para getirir. En garanti yok görevleri yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Earenwen said: o 5k yı nasıl kascaz ya :( alchemist herbalistim bu arada herbalism fullse stormpeaks e gidiosun. icethorn ve lichbloom farmlıosun. soora birazda goldclover farmlıosun. imbued vial alıp healing pot ve mana pot yapıp satıosun. ayrıca dailylerlede destekle parayı. yaparsın yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Earenwen said: o 5k yı nasıl kascaz ya :( alchemist herbalistim bu arada bende alchemist ve herbalisttim. sadece skettis ve ogri'la vardı..ooof of 5k yı kastıktan sonra nasıl bıktıysam druidden mage açtım druide bakmadım bile bi daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mining show bi tane daily yapmadan 8k gold para.. diger meslekte skinning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 kastım gitti, questing ftw. gerçi 1.5 k borç aldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bazen JC silip herb kassam mı die düşünmüo değilim... hummm mine herb topla sat peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar