BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 rogue seti cok korkunc lan uzayli gibi o ne tek bi istegim war gene etek olmasin shaman da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Priest t8 facia olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 etek said: gene etek olmasin shaman da sırf taurenlerin o kebaplık butları meydana çıkıyor qq yapıyorlar diye etekli yapıyorlar bizim setleri. ayıptır yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mortis said: warlock t4 gayet güzeldi ya bence , tbcdeki warlock setleri başarıl gayet evet. ama mavi rengi çok sevdiim için t4 ün tipini severdim. TBC setleri mükemmel'di zaten her class için. T4 - T5 - T6.. en süperi bana göre t5'ti :D Azrail gibi bişey oluyoduk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 shamanda etek iyidir, ben destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cidden t4-5-6 çok güzeldi şimdi ki setler acayip itici geliyor bana bir türlü sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 rezaletti tbc setleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yeager said: cidden t4-5-6 çok güzeldi şimdi ki setler acayip itici geliyor bana bir türlü sevemedim. Warlock T7 head gargamel gibi görünüyo, göstermeye utanıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 T2 ve T3 setler pek güzeldi tabi bazılarının =) Mesela Rogue T2 > Druid T1 > Warrior T3 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=W6_V9LQXJs0&eurl=http://www.mmo-champion.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 geif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://img231.imageshack.us/img231/2766/priestt8ev8.png oha zevk renk meselesi demek ki. peçesi hariç gerçekten çok beğendim draenei üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abi gayet güzel de... niye laf ediyosunuz anlamıyorum süfer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Gangren said: Sizin beğenmemeniz demek, adamların üşengeç olduğu anlamına gelmez. Sadece biz değil büyük bir kitle beğenmiyor. Görsel bir öğe üzerinde eğer azınlık değil büyük bir çoğunluk beğeni konusunda hem fikir olmuşsa bu bir setin gerçekten kötü göründüğü anlamına gelir. Ben açıkçası birçok sette pek bir yaratıcılık göremiyorum. Bazısı çok iyi olabilirken bazısı çok basit yapılmış oluyor. Blizzard bu tür itemlara vakit harcamalı yaratacılığını kullanmalı ve güzel şeyler yaratmalı. Şu verdiğim sse bak istersen ve eldivenleri iyice incele. Tanrı aşkına bana söyle kumaş öyle durur mu :) Deri gibi yahu buna mı emek harcandı ? Ben mi çok mükemmeliyetçiyim yoksa blizzard mı popülaritenin verdiği rehavetle çok baştan savma işler yapmaya başladı ? Ayrıca eminim tepki oluşmasının tek nedeni sadece bu konu değil insanlar artık yeter demeye başladı. Oyuncular olarak herkesin Blizzard'dan beklentisi oldukça yüksek. Çünkü iyi bir potansiyeli olduğu konusunda herkes hemfikir. Lakin nedense son zamanlarda memnuniyetsizlik yaşatma konusunda oldukça iyi adımlar atıyorlar. Betadan beri mekanikleri buglarla dolu olan bir karakterle oynuyorum zor mu bunları fixlemek 2 ay mı alıyor hakikaten yoksa önemsenmiyor mu ? Dünyanın en popüler mmorpg oyunundan söz ediyoruz. Instancelar lag fest anlamına gelir oldu, serverların bu yükü kaldıramadığı belliyken hiçbir adım atılmıyor hiçbirşey yapılmıyor. Teknik limitler varsa eğer o halde serverların limitlerini kısıp yeni serverlar açıp bu yükü ortadan kaldır benim 10snde aklıma gelen pratik bir çözümü onların bizden daha önce düşünüp uygulaması lazım. Ekonomik kriz blizzardı vurduda bizim mi haberimiz yok ? Bu sorunlarla uğraşmadılar aylarca yapacak çok işimiz var sabırlı olun dediler bizler bekledik hala bekliyoruz. Ne değişecek ? Bakalım göreceğiz. Setlerden girdim nerden çıktım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Nessarien said: Gangren said: Sizin beğenmemeniz demek, adamların üşengeç olduğu anlamına gelmez. Sadece biz değil büyük bir kitle beğenmiyor. Görsel bir öğe üzerinde eğer azınlık değil büyük bir çoğunluk beğeni konusunda hem fikir olmuşsa bu bir setin gerçekten kötü göründüğü anlamına gelir. Ben açıkçası birçok sette pek bir yaratıcılık göremiyorum. Bazısı çok iyi olabilirken bazısı çok basit yapılmış oluyor. Blizzard bu tür itemlara vakit harcamalı yaratacılığını kullanmalı ve güzel şeyler yaratmalı. Şu verdiğim sse bak istersen ve eldivenleri iyice incele. Tanrı aşkına bana söyle kumaş öyle durur mu :) Deri gibi yahu buna mı emek harcandı ? Ben mi çok mükemmeliyetçiyim yoksa blizzard mı popülaritenin verdiği rehavetle çok baştan savma işler yapmaya başladı ? Ayrıca eminim tepki oluşmasının tek nedeni sadece bu konu değil insanlar artık yeter demeye başladı. Oyuncular olarak herkesin Blizzard'dan beklentisi oldukça yüksek. Çünkü iyi bir potansiyeli olduğu konusunda herkes hemfikir. Lakin nedense son zamanlarda memnuniyetsizlik yaşatma konusunda oldukça iyi adımlar atıyorlar. Betadan beri mekanikleri buglarla dolu olan bir karakterle oynuyorum zor mu bunları fixlemek 2 ay mı alıyor hakikaten yoksa önemsenmiyor mu ? Dünyanın en popüler mmorpg oyunundan söz ediyoruz. Instancelar lag fest anlamına gelir oldu, serverların bu yükü kaldıramadığı belliyken hiçbir adım atılmıyor hiçbirşey yapılmıyor. Teknik limitler varsa eğer o halde serverların limitlerini kısıp yeni serverlar açıp bu yükü ortadan kaldır benim 10snde aklıma gelen pratik bir çözümü onların bizden daha önce düşünüp uygulaması lazım. Ekonomik kriz blizzardı vurduda bizim mi haberimiz yok ? Bu sorunlarla uğraşmadılar aylarca yapacak çok işimiz var sabırlı olun dediler bizler bekledik hala bekliyoruz. Ne değişecek ? Bakalım göreceğiz. Setlerden girdim nerden çıktım ^^ Kesinlikle katılıyorum +999. Bu arada Jaedenar'dan ilk defa birini paticikte gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dynun said: http://img231.imageshack.us/img231/2766/priestt8ev8.png oha zevk renk meselesi demek ki. peçesi hariç gerçekten çok beğendim draenei üzerinde Berbat değil t7den sonra güzel tabiki ama özensizlik var peçe ve eldivenler çok saçma bir hava katmış. Eldivenlere biraz bakacak olursan kumaştan ziyade deri görünümünde olduğunu gözlemleyeceksin neyse bu büyük sorun değil serverları ve class mekaniklerindeki hataları düzeltsinler başka birşey istemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Synergenx said: Kesinlikle katılıyorum +999. Bu arada Jaedenar'dan ilk defa birini paticikte gördüm :) Aa Selam ^^ Biz Neptulondan pardon BGneptulagBGden gelip serverınızı yavaşlatan lag fest yaşatan kitleyiz ! O yüzden daha önce görmemişsindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bilgisayar dandik olduğundan, eldivenlerimi görmüyorum bile ben. ama peçe konusunda hem fikirim, rogue muyum lan napıcam peçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ekonomik kriz blizz i nası vursun =) Adamlar ayda dünyanın parasını sadece oyundan kazanıyorlar. Ek satışları vs saymıyorum. Setler cacık nedenine gelince aynı desenleri boya boya millete geri itele bu mantık biraz dandik + Her class'ın özel olması gerek setlerinin. Benim rogue'da en sevdiğim takke T6 olmuştu yalan yok illaki kafanda şapka tarzı bişi olmasına gerek yok gayette güzel olmuştu o set BF den sonra rogue için gelmiş en güzel setti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Greeny said: bilgisayar dandik olduğundan, eldivenlerimi görmüyorum bile ben. ama peçe konusunda hem fikirim, rogue muyum lan napıcam peçeyi. Deadmines yakınlarındaki moblardan düşüyor ya kırmızı peçeler :P Git al bitane alışmaya başla şimdiden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sanki alacam tier 8i :P Dwo' nun guild çok kötüymüş epic vermiolarmış öyle duydum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dworgian da epix yokmuşki , bi feral bi moonkin , bi türlü napcanı bulamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Greeny said: Sanki alacam tier 8i :P Dwo' nun guild çok kötüymüş epic vermiolarmış öyle duydum artık len! :D Helcaraxe said: Dworgian da epix yokmuşki , bi feral bi moonkin , bi türlü napcanı bulamadı :D Bumkinim artık çok eğlenceli :D Ama dün naxx 10 tankladım lazım oldu fln. Sanırım tank ve feral dps gear da toplıcam vs vs vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 PEÇE DEĞİL O DİSEASEDEN KURTULMAK İÇİN SSK MASKESİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dworgian said: Ama dün naxx 10 tankladım lazım oldu fln. Sanırım tank ve feral dps gear da toplıcam vs vs vs :D http://www.youtube.com/watch?v=XxXH_CBrj2A Tam transformers vari class yazık işkence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar