Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T7'ler hakkında Yorumlarınız...


Synergenx

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,
Böyle bir bölüm açmak istedim birçoğunuz mutlaka bir adet T7 almışsınızdır muhtemelen. Sizden öğrenmek istediğim şu; diğer Tier'lara baktığınızda T7'nin görünüşü nasıl sizce ?

Kendi görüşümü belirteyim;
T7'ler hiç mi hiç beğenmedim açıkçası yani bi T5'in görüntüsü bile T7'den daha muhteşem. Tabi bunu kendi class'ım olan warlock için konuşuyorum. tabi Atlas enchanted sayesinde diğer class'ların T7'lerinin görüntüsünü de görebiliyorum. Fakat bu konuda blizzard biraz zayıf kalmış gibi yani biraz daha çekici bir model dizayn edilebilirdi. Mesela SWP'den düşen itemler gibi yada S4 Brutal Set görüntüleri gibi. 60 lvl raid'lerden düşen Tier'lardan fazla bir farkı yok gibi gördüm ben. benimle aynı fikirde olan veya farklı fikirde olan arkadaşlarımda olacaktır saygı duyuyorum. Dedim ya sadece görüşlerinizi almak için böyle bir topic açtım.

Şimdiden Teşekkürler;
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar para kazanıyorlar bu işten yani üşenmeyip adam akıllı görüntüsü olan bir gear dizayn edebilirlerdi.. yapmamışlar uğraşmamışlar yada işlerine gelmemiş sanırım. zaten mutlaka T8 felan da gelecektir. Nasıl Mount Hjyal ve Black temple geldi ise TBC'de. Ona göre bir yer daha gelecektir bu oyuna bekleyip görmekten başka çare yok sanırım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

setler gayet guzel bence. tier 3 hunter helmine bayiliyordum, ama gidecek grup bulunamadigindan alamamistim bir turlu, neredeyse aynisinin oyunda yeni contentle birlikte verilmesi iyi oldu. ayrica usenmis diyen arkadaslari da tebrik ediyorum, adamlar en ince ayrintisina kadar hazirlamislar ek paketi, birkac setin dizaynini mi yapamayacaklar? adamlar naxxramas ruhunu butun oyuncular tatsin diye yenilediler dungeon'i, setleri de ayni olacak tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan random generator koysalar daha güzel set çıkarır 4 5 mouse hitten sonra....Blizzin en gıcık olduğum olayı item dizayn yok ötesi asalaklar diyesim geliyor concept artlar gelince aklıma susuyorumda uyuz olmaya başladım uzun dönemdir aynı hikaye...green itemlar bile içler acısı modellemelere sahip...tövbe tövbe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cevaplık bir durumda yokta iyi ingilizcesi olan biri açsada paticik olan bizde foruma düşüncelerimizi yazsak kesinliklede destek görür ve tepki ötesine gider başlık...ciddi büyük eksiklik bir utanmadan milyonlar rakamları ağızlarına alıyorlar el insaf...

Çok mu sinirliyim ne bu olaya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...