Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Shuriken(Nİnja Yıldızı) Bulunabilitesi Olan Yer..


Zolmir

Öne çıkan mesajlar

Ankara'dan bir arkadaşım süs (karizma :) ) olsun diye bir ninja yıldızı yada benzer egzotik bir şey(silahımsı) arıyor. Ankara'da bulamadığı için benden aramamı rica etti. İstanbul'da bu tip şeyler satan bir yer bilen var mı acaba? Kadıköy'de gördüğüm halberd satan bir yerden umutluydum ama içerideki yaşlı ve babacan amca öyle birşeyin adını bile duymadığını söyledi ve beni bir bileyciye yolladı :) Yardım edebilen biri olursa gerçekten çok sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hobim ithalat mı o halberd satan yer ? eger orasıysa olması lazım görmüştüm daha önce orda

bide ben çok eskiden görmüştüm bogadan aşşagıya inerken vardı sol tarafta bi dükkan (iskeleye degilde tam tersi olan yola iniyodun) ama baya oldu oraya gitmeyeli belki kapanmıştır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akmerkez de best hediyelik diye bir dükkan vardı (heralde 7 sene önce) ordan 5-6 tane almıştım duvara asmak için,keskin değil zaten sattıkları ama şekilli ve güzel motifliydi.Dükkan kapanmıştı ama bir ikamesi varmı bilmiyorum.genede gidip bir bakmanda fayda var belki o tip abuk subuk şeyler satan başka bir dükkan açılmıştır.7 sene önce tanesi 500 bin liraydı :)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben samuray kılıcı arıyorum nerden buluabilirim?birazcıkda hattori hanzo kılıcına benzemesini istiyorum.nerden bulabilirim?bildiğiniz yer var mı?ciddi soruyorum,gırgıra almayın![signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pacman "iaito" alıcaksan 200 Eu dan başlıyor japon yapımı olanlar.www.tozando.com dan bakabilirsin,bunları mecbur yurtdısından alıcaksın.kore,çin yada avrupa yapımı olanlar iyi değil.Tabi benim bahsettiğim çalışmak için.duvara asıcaksan 100-200 $ a göze hitap eden şeyler bulabilirsin burada.sadece kılıca benzesin gerisi fos diyosanda 25 milyona beşiktaş tansaşın yanındaki o tütsü satan herifte var =)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköydeki yerin adı Yüzbaşıoğlu, klisenin çaprazında, nezih kitabevine doğru giderken. çeşitli 200-500 $ arası katanalar vardı bi ara, bi de süs halberdlar var ;P oldukça pahalılar.
shuriken(yıldız) arıyorsan kadıköy pasajının içindeki askeri malzeme satan dükkanlarda bulabilirsin.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlaxle ve Norton_Antor yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada http://www.tozando.com/ güzel siteymiş.tam benim istediğim tip bir site.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kadiköyde aradığın her tür kılıç kalkanı bulursun...
Ben o yıldızlarıda Kadiköy Pasajında askeri bir dükyanda gördüm..Hatta alıcaktım vaz geçtim sonra bir rambo bıçağı almıştım karizma =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com


[Bu mesaj CrayTotem tarafından 05 Mayıs 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. hattori hanzo kılıcı nedir ?

hattori hanzo adamın adı ve de ingilizcede kılıç = sword olduğu için hattori hanzo sword diye geçiyor filmde (kill bill 2); gelgelelim japoncadaki sword karşılığı katana, ki zaten filmde işine gelince katana işine gelince sword dio elemanlar ikisi farklı konseptler değil. ha yapan adamın adı ismail olsaydı ismail sword diyeceklerdi bilmem anlatabildim mi ?

bu tip ustalar japonyada milli servet gözüyle bakılan insanlar, hala geleneksel yöntemlerle yaptıklarından kılıçlar minimum 25.000 $ dan başlıyor.

çeşitli sitelerde 1000-2000 arası "mükemmel", "el yapımı" vs. vs. sıfatlarla satılan bir çok katana ve altsınıfları mevcut; gelgelelim, bunlar da aslında seri üretim yani hataları olabiliyor.

2. kadıköyden alalım mı ?

kadıköydeki o yer tamamen yalan bir yer,

satan adam yada elemanlar sattıkları şeyin ne olduğunu bilmiyorlar. adam wakizashi ile katana arasındaki farkı daha doğrusu wakizashinin ne olduğunu bilmiyor adam ve sattığı kılıçların %80i wakizashi, dedim ki wakizashiler ne kadar ? baktııı baktıı baktııı ordakiler 380$ dan başlıyor dedi. hmm, peki sipariş ile getiriyor musunuz ? dedim, hayır dedi adam. yani, dışardan da getirmiyorlar; burdan bir toptancıdan alıyorlar millete kakalıyorlar 50-100 $ karla minimum.

3. e peki nerden alalım ?

valla googleda arama yaptırın ve de japonya kökenli sitelerden alışveriş yapın, sitenin ürün yelpazesinin ne kadar geniş olduğuna da dikkat edin böylece "e japon olunca kazık atamaz mı ? fake bişi satamaz mı ?" sorusuna da cevap bulmuş olursunuz. o kadar param olduğu ilk an bir katana - wakizashi set alacağım, buraya nereden alacağımı da girerim, ancak bu yakınlarda olmayacak aranızda araştırmış / araştıracak olan varsa buraya yazmaları iyi olur.

4. yaw ben bu katanaydı wakizashiydi merak ediyorum bunları ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Katana adresinden en basit ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

5. iaido ve/veya kendo kursuna gitmek istiyorum ? var mı türkiyede ?

http://www.geocities.com/kendokomitesi/ adresinden bilgi alabilirsiniz. ne yazık ki hepsi tahmin de edebileceğiniz gibi istanbulda, ve çok da büyük ustalar yok başlarında Istanbul Kendo Kulübündeki adam iyi bir tek gözlemlediğim kadarı ile. Bu arada, kendo komitesi de www.tozando.com u öneriyor alışveriş için, ancak daha hesaplı yerler de görmüştüm.

benden bu kadar.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 yıl sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...