vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 jim carrey yine yardirmis be. son derece tatli ve basarili bi filmdi. Filmin basinda ve ara ara calan Journey - Seperate ways ile ayriyetten kalbimize taht kurdu. yakismis filme. zooey baya tatli bi hatun hakkaten =)kendisini Almoust Famous'dan da hatirlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Filmin sonundaki sahneyi izlediniz mi hani tekerleklerle kayıyolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çok eğlenceli bişeye benziyodu o ya, özendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sıktı beni film açıkçası. Bruce Almighty'den sonra Jim Carrey eski hazzı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yeni izledim , cok fazla beyenmedim ama eski jim havasını verdiği için milyon kere teşekkür ediyorum. Kurtulsun artık aptal saptal filmlerden de ( mishal 23 ) devam etsin yolunda böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Şimdi izledim çok süperdi :D fazla beğendim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu filmi izleyip en az 2 saat herşeye evet demeyen adamın can damarlarından biri kopmuş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ama cidden çok güzel mesaj da içeriyo film , bazen insanlar yeni şeyler yaşayacakken bir çok fırsata hayır diyebnbiliyor. çok hoşuma gitti film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Filmi yeni izledim. Tipik Jim Carrey filmi. Klasik bir senaryo ama çok eğlenceli. Jim Carrey farkı yetiyor yani. Kesinlikle izlenmeli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar