Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Merhaba Arkadaşlar Oyunum cıkıyor Biraz zamana ihtiyacım var sadece Su an Mapların birkacı hazır dierleri yarım yamalah Devam ediciğim ama SOn gaz ileri[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 senin cinsin neydi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 primat? no offense oylesine diyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 tamam gülün ismi Osmanın İntikamı muhahaha kopacanız ama güzel oyun olcik Zelda gibi[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 hangi progla yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 notepad? ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 *!büğürür* yapma be abi..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 sum41 ehuhueh :) verdiğim programlarsa bakalım nasıl ortaya çıkacak ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 merak ettim:) forumlara koyarsın işallah:) yarım yamalak mı şu an? peki yarım yamalak oynanıomu? yollasana:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 abi siteye bi upload edebilsem hata verıo cok güzel oldu waryaa süperrrr[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Aha işte Oyunum Bunu Bi dosyanın icine Koyun SOnra kılıclı cocuga tıklayın oké? zuhauhahahahaha[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bu oyun çalışmıyor lan[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bağırma lan! Oğlunmuyum ben? Rpg maker Warsa calısır herhalde cıkaracaz exe sini Adam akıllı konus bu arada[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Kendine gel sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bübrş görende ana bacı küfür ettik sanar normal konuşmam o benim senbi silkelen kendine gel[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sum, senin dilinden anlayan biri çıktı diye neden bozuluyosun ki? Öyle bir imzası olan biriyle daha düzgün konuşan bizde hata ki Baaluo da sana pek oğlu mumalesi yapmamış. Ayrıca burası bilgisayar oyunları bölümü değil. Senin orada benim tarafımdan gönderilmiş zaten aynı konuyla ilgili bir konu başlığın varken neden burda da aynı konu başlığı mevcut anlamadım. Peki sen anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ghaldszar Ya ıcq daki lamerstyle benım acceptlesene beni Bekliyom awaiting authorization da beklio hala[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Sum41, 20 April 2003 14:30 tarihinde demiş ki: ghaldszar Ya ıcq daki lamerstyle benım[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Tebrikler :tebrikz:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 deep bişe dicem haksızmıyım? Ya Bana destek olunması yerde alay ediyolar ne şimdi bu diyelim sen konuşamıosun Senle alay gecseler Sen gülermisin yoksa intaarmı edersın?[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 büyütülcek nesi var bunun anlamadım.. bi tane program bulmuşsun ordan zaten yap diyosun yapıyo yetenek lazım diil onun için abartma iyice.. kodunu yazarsın da yaparsın oyunu o zaman saygı duyulur destek çıkılır.. ayrıcaaa: ban yemiş birisi yeni hesap açıp aynı davranışlara devam ederse naaparsın peki sen?[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Verdiğin tepkiler ne kadar doğru sence? Bu threadı baştan oku ve sen gör ne yaptığını[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Susar Dahada Konuşmaz[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: ghaldszar, 20 April 2003 06:16 tarihinde demiş ki: Sum, senin dilinden anlayan biri çıktı diye neden bozuluyosun ki? Öyle bir imzası olan biriyle daha düzgün konuşan bizde hata ki Baaluo da sana pek oğlu mumalesi yapmamış. Ayrıca burası bilgisayar oyunları bölümü değil. Senin orada benim tarafımdan gönderilmiş zaten aynı konuyla ilgili bir konu başlığın varken neden burda da aynı konu başlığı mevcut anlamadım. Peki sen anladın mı? eharm , bi taşla facia yarattın be abicim bizimde oramıza buramıza battı taşlar[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Yazdiklarima o kadar derin bakma Baaluo. Ben kime cevap yaziyosam onun anlayabilecegi derinlikte cevaplar veririm. Sen biraz fazla derinden bakinca anladim ki laf sana da dokunmus ama alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar