toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aquila said: blood elf gibi yar, orgrimmar gibi diyar olmaz agalar. budur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Cuce said: Alexstrasza'yadamı? Alexstrasza gibi mount, Alexstrasza gibi yar olmaz. I call rule 34. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Rule 34 onyxia gördüm de alextrasdasd daha görmedim. SAUCE NAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya aslında oyuna vendorları getirseler bende soyle gem vendor acsam bitane. bonesoul's precious gem's fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 raistlinthewiz said: ya aslında oyuna vendorları getirseler bende soyle gem vendor acsam bitane. bonesoul's precious gem's fln.. bug yapar alırım gemlerini :xp: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya wow o kadar kalabalık ki, kimse aradığını bulamaz ve vendor koyucak yer kalmaz. housing ve vendor olayı bence de bi mmoyu en guzel yapan şeylerden biri ama wow için imkansız. uo'da evimi dayayıp döşeyip vendorumla ilgilenmek en buyuk zevklerimden biriydi. bu açığı ah kapatıyo ama. wowda saatlerimi ahde harciorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 En güzel şehir Org dur bi kere. Kemiklerin üzerinden atlamaca oynayamadıktan sonra ben o şehire şehir demem. Ayrıca UO da en guzel şehir moonglowdur. Pehlivan gibi şehir savaşı olur 4 girişi de tutarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mendoza said: E Ayrıca UO da en guzel şehir moonglowdur. Pehlivan gibi şehir savaşı olur 4 girişi de tutarsın. +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sağlam şehir, uçuyor filan böyle. Yukarıdan bakınca mimari olarakta iyi düşünülmüş. Sokaklar filan da böyle bi diğer oyuncularla kaynaşma havası veriyor. Ben sevdim, mage ler işini bilir zaten. Uçan şehir filan (oha) sağlam kasıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Al sana dalaran al sana bı dalaran daha yetermı ha YETERMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 harbi minicikmiş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Höh, böyle küçük görünüyo bea... Mage lerin biraz daha kasması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kaede said: Rule 34 onyxia gördüm de alextrasdasd daha görmedim. SAUCE NAO Onun topiği bile vardı burada, modların da ağzının suyu aktığı için kitlememişlerdi mesela, ahah. Gelir diye bekleme kaede-kun, rule 35'i hatırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 biri yazmış işte bi kaç sayfa önde daralan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yav adamların şehri küçük zaten oldum olası küçük. Ufak populasyon vardı elite kesme hitap ediyordu.Kendilerince Militanlık yapmak için göçüp geldiler Northrende Alliance ve Horde kendi Base'leri varken Lich King'e saldırı amaçlı Dalaran'ı Üs olarak kullanıyor. Yoksa Dalaranlı Magisrotlar "Hadi götürelim bizim şehri Horde Alliance de gelir beraber Wrath Gate önünden yardırırız." Düşüncesi olsaydı o sehrin surlarının dısında biraz alteractan biraz Hillsbraddan sköüp gelirlerdi... Artık dalaran dışındaki grass zone'da Mountain lion Gray bear falan görürdük... Edit:Şikayet etmeyin böyle sevin hem ne güzel uçuyo da Karizmatik yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yav şurda dalarandan şikayet edenlerin mesajlarını takip edin %90 ı bir gün forumun bir köşesinde yalnızlıktan şikayet edip yok q kasarken yalnızlık koyuyo yok shattrah çok büyük bi yerden bi yere giderken kafam şişiyo diyenler yaf:D ne güzel bir şehir yaptılar işte sosyalleşin biraz kalabalık olsun eminönünün neyi var işte türkiyenin %5 ekonomisini döndüren ilçe,alın terinin simgesi bence yani oturduğunuz masalarda gül kokan mekanlara benzemez belki ama :p severim eminönünü bide dalaranı,ben seni hiç sevmedimki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Şehir güzel bence, bayağı iyi tasarlamışlar. Shattrath cidden gıcıktı, kıta kadar şehir ne öyle=) Şehir güzel olmasına güzel de yine de sorunlarım var. Heralde Shattrath fazla büyük diye eleştiri mi aldılar naaptılar, küçültelim derken ellerinin ayarı kalmış kasaba kadar şehir yapmışlar. Blizz tamamen eğlence için yapmış heralde; "Abi Tarren Mill kadar yere Orgrimmar+Stormwind nüfusunu doluşturalım sonra izleyip izleyip dalga geçelim süper olur ya" filan diyemi düşündüler naaptılar... Ben notebooktan oynuyorum, Dalarana girdiğim anda bilgisayar can çekişmeye başlıyo ya. 3 fps ye filan düşüyorum işgence gibi oluyo biyerden biyere gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dalaran, şu an sağlam bir makinam olmasına rağmen direk 25-30 fps ortalama gösteriyor bana. Bayağı düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Geçen fp den değilde kendim özgürce ucim dedim.. sonra bir debuff yasak bölgede uçuyorsun gibilerinden.. hoop düştüm paraşütle aşşağı.. ama baktım paraşütün zaman yetmez :) denizi ortalayıp saldım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben valla kustan indikten sonra biniyorum binege, bankaya kadar rahat gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Aynen, havadan giriyorum kuş ile zaten süre 8 saniye debuff ın gidiyorum istediğim yere kadar sonra dismount ediyorum, mage lerin kurallarını kim takmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 şimdi bi nubiş tepkisi vericem. dalaranda kuş kalamıomuyum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Maalesef, mage abiler kural koymuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 omg go 2 hell dalaran gief shatt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 işin oktan yanı ucamıozda mekanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar