Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 pascal sende soruları atıp atıp kacıyosun yavaş biraz.[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Rewendor, 04 Mayıs 2004 19:33 tarihinde demiş ki: "Gençken komunist olmayanın kalbi, ileride kapitalist olmayanın beyni yoktur" Hehe şu an kalpsizin önde gideniyim desene...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Bıshop, 04 Mayıs 2004 19:38 tarihinde demiş ki: pascal sende soruları atıp atıp kacıyosun yavaş biraz. sinsiyim ben[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Merak etme yanlız değilsin ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yaşasın kalpsiz sinsilerin eşitliği...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Eheh gerçi benimki daha çok başka görüşlerim nedeniyle ;) Neyse konu sapmasın... :)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Neyse konumuza geri dönelim: insanlar asla eşit değildir olamaz. Ama sosyal düzen sağlanması için hukuken eşitlik gerekir ki bu noktada beni en çok rahatsız eden konu vukuu buluyor. Hayatı boyunca bir dağ köyünde tarla süren siyaseten hiçbir bilgisi olmayan bir adamla hayatı boyunca siyaset felsefesiyle uğraşmış konu üzerine boyunca kitaplar yazmış bir adamın eşit oy hakkına sahip olması. Yani ülke yönetiminde eşit söz sahibi olması. Bu durum bence insanlık tarihinin en büyük haksızlıkları arasında yer almaya aday bir durum...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Valla oralara girersen hiç çıkamayız. Hele o köylü diye ezdiğin adam "Bana ne kardeşim, eğitseydiniz beni, bilgilendirseydiniz o zaman. Madem o kadar değer veriyorsunuz oylamanıza" derse zaten verecek cevap kalmaz. Başka eşitliğe çekelim biz bunu, mesela... Hah buldum elmalarla armutlar toplanır mı?[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yok yok köylünün de siyaset bilimciden daha üstün olduğu şeyler vardır. Mesela o adamda tarla sürmede proftan üstündür...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 dünyanın eşit olma ütopyası komünizm'dir.insanlar komünizm i yanlış tanıdıkları için her zaman bir utopya olarak kalmıştır.komünizmde insanlar eşittir.ör:bi doktor ile bi çopçü aynı parayı kazanır.peki doktor salakmıda 6 sene gitmiş doktorluk okumuş çopçü 2 sene çopçü lük için başvurmuş.burda doktor doktor olmak,çopçü çöpçü olmak istediği için çöpçü olmuştur.çünkü dünyada tabiki cöpçülere de ihtiyaç vardır.e bi çöpçü ile doktor aynı maaaşı alınca bi kişi başına düşen gelir doğal olarak artmaktadır.sınıf farkı yoktur.yani eğer siz 50.ferrarimi alıcam diğe o gün 2 çocuğun açlıktan ölmesine göz yumuyosanız zaten eşitlik gibi bi anlayışınız yoktur.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Teoride eşit pratikte değildir.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 herkezle esit olmak gibi bir esitsizlik dusunemiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Natural_Jedi, 04 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki: dünyanın eşit olma ütopyası komünizm'dir.insanlar komünizm i yanlış tanıdıkları için her zaman bir utopya olarak kalmıştır.komünizmde insanlar eşittir.ör:bi doktor ile bi çopçü aynı parayı kazanır.peki doktor salakmıda 6 sene gitmiş doktorluk okumuş çopçü 2 sene çopçü lük için başvurmuş.burda doktor doktor olmak,çopçü çöpçü olmak istediği için çöpçü olmuştur.çünkü dünyada tabiki cöpçülere de ihtiyaç vardır.e bi çöpçü ile doktor aynı maaaşı alınca bi kişi başına düşen gelir doğal olarak artmaktadır.sınıf farkı yoktur.yani eğer siz 50.ferrarimi alıcam diğe o gün 2 çocuğun açlıktan ölmesine göz yumuyosanız zaten eşitlik gibi bi anlayışınız yoktur. böyle birşey insan doğasına aykırı olduğu için komunizm ütopya olarak kalmıştır zaten. kolay iş yapmak varken zor işi kimse istemez, özel mülk olmaması vs. insan doğasına aykırıdır. [bence][signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Komünizmde herkezin her şart altında eşit olması gibi bir şey yoktur bilip bilmeden sallamayın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Natural_Jedi, 04 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki: dünyanın eşit olma ütopyası komünizm'dir.insanlar komünizm i yanlış tanıdıkları için her zaman bir utopya olarak kalmıştır.komünizmde insanlar eşittir.ör:bi doktor ile bi çopçü aynı parayı kazanır.peki doktor salakmıda 6 sene gitmiş doktorluk okumuş çopçü 2 sene çopçü lük için başvurmuş.burda doktor doktor olmak,çopçü çöpçü olmak istediği için çöpçü olmuştur.çünkü dünyada tabiki cöpçülere de ihtiyaç vardır.e bi çöpçü ile doktor aynı maaaşı alınca bi kişi başına düşen gelir doğal olarak artmaktadır.sınıf farkı yoktur.yani eğer siz 50.ferrarimi alıcam diğe o gün 2 çocuğun açlıktan ölmesine göz yumuyosanız zaten eşitlik gibi bi anlayışınız yoktur. bu sistemde doktor doktorlugunu çöpçü çöpçülügünü yapar dikkat çekim bu noktaya. ilk komünist ülke olan sscb de maaş yoktu zaten herşey ticket tarzı şeylerle alınırdı.haftada 2kg papatesten fazla alamazdın mesela örnek olsun. bu da hiçbi bokta özgürlügünnü olmaması demek oluyordu.herkez işini iyi yapsana güvensizlik doguyordu.[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Komünizm'de hiç bir özel mülkün olmaması gibi bir şey de söz konusu değildir. Bilip bilmeden sallamayın iki.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Natural_Jedi, 04 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki: dünyanın eşit olma ütopyası komünizm'dir.insanlar komünizm i yanlış tanıdıkları için her zaman bir utopya olarak kalmıştır.komünizmde insanlar eşittir.ör:bi doktor ile bi çopçü aynı parayı kazanır.peki doktor salakmıda 6 sene gitmiş doktorluk okumuş çopçü 2 sene çopçü lük için başvurmuş.burda doktor doktor olmak,çopçü çöpçü olmak istediği için çöpçü olmuştur.çünkü dünyada tabiki cöpçülere de ihtiyaç vardır.e bi çöpçü ile doktor aynı maaaşı alınca bi kişi başına düşen gelir doğal olarak artmaktadır.sınıf farkı yoktur.yani eğer siz 50.ferrarimi alıcam diğe o gün 2 çocuğun açlıktan ölmesine göz yumuyosanız zaten eşitlik gibi bi anlayışınız yoktur. bu ne kardesim ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Rusya'da hiç bir zaman komünizm uygulanamadı o geçiş evresi olan proletarya diktatörlüğü idi, bilip bilmeden sallamayın üç...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 fedaykın sanırım komünist olduklarını idda eden bir ülkeden örnek veriyorlar arkadaşlar : sovyet rusya[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 fedaykin , sallamayın diemişsin 3 mesajdada anlatsana biraz gercei kavrıyalım ;)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: fedaykin, 04 Mayıs 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Komünizm'de hiç bir özel mülkün olmaması gibi bir şey de söz konusu değildir. Bilip bilmeden sallamayın iki. bilip bilmediğime sen karar veriyorsun ha tamam. bu bir bunlar hakkında sayamıcağım kadar yazı okudum bilmiyor diye yorum yapma lütfen. bu iki komunizmdeki sistemi tek tek burda yazcak kadar, ya da sağdan soldan kopyala/yapıştır yapçak kadar bir şey bekleme benden. bu üç. ayrıca komunizmin belli bir tanımı olmadığını ve bunu herkesin kendine göre yorumladığınıda unutma (şimdi lütfen burda marx ilkelerinden falan bahsetme bu lafımın üstüne, veya daha kötüsü aç sözlükten bak deme) bu dört. bence komunizm hiç bir zaman tam anlamıyla uygulanamıyacak, herşeyin devlete ve sonuçta halka ait olduğu, baskıcı rejimdir. bu beş[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 fedaykin nedir peki komünizm?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 04 Mayıs 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 04 Mayıs 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: fedaykin, 04 Mayıs 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Rusya'da hiç bir zaman komünizm uygulanamadı o geçiş evresi olan proletarya diktatörlüğü idi, bilip bilmeden sallamayın üç... adamlar komünist ilan ettiler kendilerini onlara göre komünizm buydu.şimdi karaya ak demenin bi manası yok[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eşit nedir ?...[signature][hline]...all the sorrow and the pain will be washed away by rain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 abi komünizm i tanımlamak size mi kalmış ya? komünizm bana göre güçsüzü savunan size göre güçlüyü kötüleyendir mesela, herkeze gore deişir... ayrıca burda komüünizme başlamayın, eşitlik istiosanız faşist olun (oha)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar