Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yahu simdi yurtun bilgisayar odasindayimda bir ton yabanci adam var ve garbage da dangalak gibi guluyorum ee simdi burada ki aquila lari eregorn 1-2-3 leri nasil anlaticam bilmiyorum. :) bazenleri yanimdaki adam sanki benim monitore bakiyormus gibi hissediyorum o yuzden gozumu yana dogru kaydirip bi bakiorm ama bakio! kil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 o adamı klavye ile kafasına vurarak etkisiz hale getirmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 iste isin kotusu seviyeyi o kadar ilerletemedim gardimi almaliyim bilgisayar kasasida kucuk arkadas el kadar bisi vursam etki yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 dert etm. sana buradan da öğretebilirim; şöyle yumruk yapıp elini, çenesine vurucaksın! böle işte!! [large]HAYDİ! YUMRUKLARINI GÖRELİM ROCKY![/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yurtta kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 al karşına konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 mouse kablosunu boğazına dola ve boğulmasını izlerken bir sigara yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 işte hiç sevmiorm buralarda kapalı yerlerde sigara içilmio hiç bişeyin keyfi yok arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yurt pek iğrençtir ama bi o kadar da eğlencelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Whiplash114 said: yahu simdi yurtun bilgisayar odasindayimda bir ton yabanci adam var ve garbage da dangalak gibi guluyorum ee simdi burada ki aquila lari eregorn 1-2-3 leri nasil anlaticam bilmiyorum. :) bazenleri yanimdaki adam sanki benim monitore bakiyormus gibi hissediyorum o yuzden gozumu yana dogru kaydirip bi bakiorm ama bakio! kil oldum. Ünsüz Yumuşaması var orada, yurdun olacak. Ona bakıyordur yabancılar, ' Herife bak nasıl da hatalar yapıyo ' diyolardır. Piii yabancı kadar olamamışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Atatürk boşuna dememiş Yurtta sulh cihanda sulh die.. efendi efendi geçinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Montla.. Tamam, vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 geçen bi arkadaşta bakıodu bana patide gezerken sonra bi baktım kendi girmiş fotoramanları okuo böle salak salak gülüodu ama üye olmadı zaten olmasın lan köpek adam mı o buraya üye olcak ayrıca Spacecake said: EĞLENİYOR MUYUZ GENÇLER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 eisenheim said: Atatürk boşuna dememiş Yurtta sulh cihanda sulh die.. efendi efendi geçinin.. Üzgünüm ama orada t harfinden sonra yine bir sessiz harf olan t gelmiş. Diğer tarafta ise sesli harf gelmiş. Ov yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 baksın paticikte ne yazıyosunuz bukadar gizli, hatta bırak 10 dakika oda üye olsun. her çeşit insanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Whiplash114 said: yahu simdi yurtun bilgisayar odasindayimda bir ton yabanci adam var ve garbage da dangalak gibi guluyorum ee simdi burada ki aquila lari eregorn 1-2-3 leri nasil anlaticam bilmiyorum. :) bazenleri yanimdaki adam sanki benim monitore bakiyormus gibi hissediyorum o yuzden gozumu yana dogru kaydirip bi bakiorm ama bakio! kil oldum. 3e daha var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 -Deno- said: eisenheim said: Atatürk boşuna dememiş Yurtta sulh cihanda sulh die.. efendi efendi geçinin.. Üzgünüm ama orada t harfinden sonra yine bir sessiz harf olan t gelmiş. Diğer tarafta ise sesli harf gelmiş. Ov yeah olması gereken nedir ? dipnot: montu giydim merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 arkadaslari gonder, biz anlatalim. guzel ve disi olanlarini gondersen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 eisenheim said: -Deno- said: eisenheim said: Atatürk boşuna dememiş Yurtta sulh cihanda sulh die.. efendi efendi geçinin.. Üzgünüm ama orada t harfinden sonra yine bir sessiz harf olan t gelmiş. Diğer tarafta ise sesli harf gelmiş. Ov yeah olması gereken nedir ? dipnot: montu giydim merak etmeyin Abov polemiğe döndü. Yav benim liseden hatırladığım kadarıyla böyle bir hede vardı, p ç t k ünsüzleri ile biten bir sözcüğün sonuna sesli ile başlayan bir ek falan geliyosa yumuşayıp top oluyodu bunlar. Ben mi yamuluyorum yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yahu bide e-posta ya spamlar gelio zank diye de izin vermişim fotoğraflı görüntülenmesine rahatsız oluorm. bi açıorm abu bune derken zaten yavaş işlior yurdun yurtun yurkan yurban(hangisi deno?) zank meme çıkıyor karşıma ya da sex bişiler yazıor zübük gibi kalıorm bide profilden gözüktüğümden yanımdakine daha garip bir durum olabilior bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Salla whiplash, Metallicaaaa *headbang* *headbang* *headbang* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 -Deno- said: eisenheim said: -Deno- said: eisenheim said: Atatürk boşuna dememiş Yurtta sulh cihanda sulh die.. efendi efendi geçinin.. Üzgünüm ama orada t harfinden sonra yine bir sessiz harf olan t gelmiş. Diğer tarafta ise sesli harf gelmiş. Ov yeah olması gereken nedir ? dipnot: montu giydim merak etmeyin Abov polemiğe döndü. Yav benim liseden hatırladığım kadarıyla böyle bir hede vardı, p ç t k ünsüzleri ile biten bir sözcüğün sonuna sesli ile başlayan bir ek falan geliyosa yumuşayıp top oluyodu bunlar. Ben mi yamuluyorum yoksa ? doğrusun, eisenheim ayar denemesinde bulunup ağır faile maruz kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aquilayla eregorn ortak fake account açmış anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar