Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Burda innkeeper ın oldugu bölgede (kulenin içi) direk PvP dönüo paso. Öldüğün an yine içerde havadan düşüosun yarı canla. Burda PvP yapmak legal mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Niye legal olmasın abi, Orgrimmar'da Undercity'de PvP dönüyor, bir kere Orgrimmar'ın ücra köşelerine sıkıştırıp dövmüşlerdi beni mesela sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Spidee said: Niye legal olmasın abi, Orgrimmar'da Undercity'de PvP dönüyor, bir kere Orgrimmar'ın ücra köşelerine sıkıştırıp dövmüşlerdi beni mesela sdf. abi öldügünde direk o zone a düşüosun yine havadan süper honor grind yapılıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yav peki çıkmak istediginde napıcan o bolgeden :) sabaha kadar corpse run mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Corpse Fall diyelim =P Bugsa düzeltirler zaten, değilse de ne güzel =) Ama insanlar orada PvP yaptı diye "Bug abuse yaptın, cezalısın" demez Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 druid: prowl mage: blink shaman: ghost wolf rogue: vanish vs die gider bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Dworgian said: druid: prowl mage: blink shaman: ghost wolf rogue: vanish vs die gider bu :D palayı unuttun balon hs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 jonywayt said: Dworgian said: druid: prowl mage: blink shaman: ghost wolf rogue: vanish vs die gider bu :D palayı unuttun balon hs :D uğraşmadım ya hepsini yazmaya ama dün bi q vercm die girip bi kaptırdım 2 saat öl öldür çok eglenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Spidee said: Niye legal olmasın abi, Orgrimmar'da Undercity'de PvP dönüyor, bir kere Orgrimmar'ın ücra köşelerine sıkıştırıp dövmüşlerdi beni mesela sdf. Ahahaha manşet: "Körpe blood elf warlock Spidee, Undercity'nin varoşlarında 6 dwarf rogue'un tecavüzüne uğradı. Irz düşmanları yakalanamadı, Spidee mağdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sadasfsa Gnome olsa daha acıklı olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Kaslı kuvvetli human erkekleriydi hiç olmazsa, zevk almaya baktım ben de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dwarflardan daha mı kaslı abi humanlar? Tövbe de unutalım şu dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dwarflardan daha kaslı demedim abi, eciş bücüş değiller hiç olmazsa. Lütfen konuyu kapatalım, bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum, o günlere geri döndürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 gogo msn for ur past gank xperiences ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 said: eciş bücüş değiller hiç olmazsa. Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yani bir Dwarf'u Human'a yeğlersin öyle mi? Tercih meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar