Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ohhh yetmezmi 1 ayda 15 kilo alır dönersin asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Gencler 29 Haziranda Turkiye'ye donecekler var mi JFK'den? Belki ayni ucakla giden birini bulurum sohbet olur super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://upcoming.yahoo.com/event/2534194/ 27 haziranda central parkta, mfo, sertab+demir demirkan, husnu senlendirici, kacmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 DiadanLocke said: Gencler 29 Haziranda Turkiye'ye donecekler var mi JFK'den? Belki ayni ucakla giden birini bulurum sohbet olur super olur. ah ulan be sikagodan donsen 45 turk doncektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 turkiyeye donen ucaklarda genelde cogunluk turk oluyo zaten, 45-50-100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 aquila said: http://upcoming.yahoo.com/event/2534194/ 27 haziranda central parkta, mfo, sertab+demir demirkan, husnu senlendirici, kacmaz. aynen oradayim. bu arada efes fln getirseler bari sponsorship olayina :) bu arada icki icemiyoz tabi acik alan hesabi dimi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 washington'da (eyalet olan) kimse var mi lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yok, bitek sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 penth imzana OOHHH - YEAH MEEEEEN demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 cok yalnizim be atam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 aquila said: turkiyeye donen ucaklarda genelde cogunluk turk oluyo zaten, 45-50-100. ooo iyi o zaman bide bizle kesin cig kofte gecesi doner o ucakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 gitmeseydin ms pesine west coasta, seni istemiyoruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yok lan ark var bisuru yalniz degilim haha bugun bi brezilya restoranina gitmisim abi, abv diyorum sadece ama aciktim simdi bi sitarbaks yapip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mille said: aquila said: turkiyeye donen ucaklarda genelde cogunluk turk oluyo zaten, 45-50-100. ooo iyi o zaman bide bizle kesin cig kofte gecesi doner o ucaktabizim oyle bi ucakta aktarma kacmisti hava sartlarindan 10 tane falan random turk ogrenci olarak denk geldik, ogun de mac vardi bjk gs mi ne, duty free'den icki aldik yere oturduk bi soraki ucagi beklerken icip mac izledik cok eglenceli olmustu ehue veya 10 saat bekledikten sonra kayislar kopmustu bilmiyorum ama zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 painted on water baya iyi, gidin seyredin buraya gelmiyor zaten şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 lol sadece disarida mi yapiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 grammy kasıyorlarmış, albümleri türkiyede çıkmadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yazik lan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 jkahfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yalniz sertab in yeni albumu cok guzele benziyor, tamda yerinde denk geldi, haftaya senlik var. lan bide cem yilmaz gelse ne guzel olur, ogrenciligimizde fakirdik gidemedik, ilerde torunlarim varken gitmedim diye kufur etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 penth, montana/billingse gelicem ben temmuzda. olur mu? haritada yakın ama hayvan gibi uzaktır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ya usa'den donerken ekstra bagaj icin ne kadar oduyoruz?Turk hava yollariyla doncem bu arada.Thy'nin sitesinde hic bisey yazmiyo.Bide turkiyeden cikarken cok sallamiyolarda burda giderken umursarlar mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 40 yada 50 dolar olmasi lazim agirlik sinirini gecen bagaj basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 badaj değilde kilo başına olmasın o çünkü geçen sene bi adam 120 dolar gibi bişey ödemişti 3 bavul falan ediyo adam 3 bavul extradan alsa zaten bavul ticareti diye içeri atarlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Belli bir kiloyu gecince para aliyorlar iste. Bagaj basinaydi yav. O adama da aynisi olmus iste 3 bagaj da gecmis demek ki yuk sinirini 3x40=120 dolar bayilmis. 23 kilo sanirim. 23 kiloyu gecerse aliyorlar. Bende 2 bavulla 80-100 gibi bisey vermistim hayvan gibi doldurmustum bavullari ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar