Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Patileri?

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:

Gencler 29 Haziranda Turkiye'ye donecekler var mi JFK'den? Belki ayni ucakla giden birini bulurum sohbet olur super olur.

ah ulan be sikagodan donsen 45 turk doncektik
Mesaj tarihi:
aquila said:

http://upcoming.yahoo.com/event/2534194/

27 haziranda central parkta, mfo, sertab+demir demirkan, husnu senlendirici, kacmaz.

aynen oradayim.

bu arada efes fln getirseler bari sponsorship olayina :)
bu arada icki icemiyoz tabi acik alan hesabi dimi :)o
Mesaj tarihi:
Mille said:

aquila said:

turkiyeye donen ucaklarda genelde cogunluk turk oluyo zaten, 45-50-100.

ooo iyi o zaman bide bizle kesin cig kofte gecesi doner o ucakta
bizim oyle bi ucakta aktarma kacmisti hava sartlarindan

10 tane falan random turk ogrenci olarak denk geldik, ogun de mac vardi bjk gs mi ne, duty free'den icki aldik yere oturduk bi soraki ucagi beklerken icip mac izledik cok eglenceli olmustu ehue
veya 10 saat bekledikten sonra kayislar kopmustu bilmiyorum ama zevkliydi
Mesaj tarihi:
yalniz sertab in yeni albumu cok guzele benziyor, tamda yerinde denk geldi, haftaya senlik var.

lan bide cem yilmaz gelse ne guzel olur, ogrenciligimizde fakirdik gidemedik, ilerde torunlarim varken gitmedim diye kufur etmesinler.
Mesaj tarihi:
Ya usa'den donerken ekstra bagaj icin ne kadar oduyoruz?Turk hava yollariyla doncem bu arada.Thy'nin sitesinde hic bisey yazmiyo.Bide turkiyeden cikarken cok sallamiyolarda burda giderken umursarlar mi ki?
Mesaj tarihi:
Belli bir kiloyu gecince para aliyorlar iste. Bagaj basinaydi yav. O adama da aynisi olmus iste 3 bagaj da gecmis demek ki yuk sinirini 3x40=120 dolar bayilmis. 23 kilo sanirim. 23 kiloyu gecerse aliyorlar. Bende 2 bavulla 80-100 gibi bisey vermistim hayvan gibi doldurmustum bavullari ahuah
  • Yeni Oluştur...