Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 abi felaket bi kar firtinasi basladi 20 cm kar olcakmis aksama, yarin da benim ucak var bostona nasil gidicem bilmiyorum ve basima o kadar felaket bisey geldi ki anasini satiim, dun I20 mi verdim international students ofisine bugun alicaktim, okulu 1'de kar firtinasi sebebiyle kapatmislar, yarin gidiyorm I 20 m yok nolacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 benimde pazartesi konsolosluga gitmem lazim askerligi ertelicez bakam, o zamana insallah kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ilke senin is yalan olur. otur oturdugun yerde. mercimek yagiyo burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ofise mail attim, auto reply geldi komedi bi sekilde unuttunuz lan di mi almayi diye turkiye'ye postalicaklar, cok sukur ucuz atlattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bende burda vize icin form bekliyodum posta ofisleri 29una kadar tatile giriyo anasini satiim nolucak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 vize filan ne sorunlu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 gidip evlencem ya ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 aldim vize 20 saniye falan surdu mulakatim 10 senelik vize. Cogu kisiye vermiyorlardi yanliz o dikkatimi cekti amerikada bir okula kaydini yaptirmis bi cocuk vardi davetiyesi falanda var vermemisler geri donecegine dair bir belge getirmedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 tsk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Helcaraxe said: erkeklerle türk usulu öpüşme gay diye damga yersin :D butun avrupada falanda boyle Penthesilea said: hee -10 burasi feci yasiyoz sdfs sabahlari yataktan cikamiyorum soguk yuzunden penth isvec'i ozluyomusun? :D merak ettim karsilastirinca amerika nasil kaliyo isvec'in yaninda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Revenant said: bende yakin tarihde Las Vegas gidicem sanirim tavsiye veya sunu yap bunu yap gibi fikri olan varmi? M&m shop var oraya git kesin cennet gibi bi yer.-Cikuluta seversen tabi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ben de 18 ocakta buna bincem zaten yol uzun geliyor , bir de rötar yaparsa atlarım camdan hürriyetten alıntı Dün saat 11.00 sıralarında İstanbul'da olması beklenen Türk Hava Yolları'nın (THY) New York -İstanbul seferini yapan uçak, arıza nedeniyle bu sabah saat 06.45'te Atatürk Havalimanı'na indi.5 saat uçakta bekletilen yolcuların bazıları fenalık geçirdi. New York -İstanbul seferini yapan TK-02 sefer sayılı Airbus-340 tipi yolcu uçağı John F. Kennedy Havalimanı'nda kalkışa hazırlandığı esnada hidrolik sistemlerinde meydana gelen arıza nedeniyle yaklaşık 20 saatlik gecikmeyle havalanabildi. Arıza nedeniyle 5 saat uçağın içinde beklemek zorunda kalan yolcular ile kabin personeli arasında tartışmalar yaşandığı ve bazı yolcuların fenalaştığı öğrenildi. Bir yolcunun da arızalı uçakla uçmak istemediği ve uçuşunu iptal ettirdiği belirtildi. Arıza nedeniyle iptal edilen seferden sonra yolcular havalimanı yakınlarındaki bir otele yerleştirildiği öğrenildi. Arızanın giderilmesinin ardından yolcular aynı uçakla İstanbul'a geldi. "GERGİN ANLAR YAŞANDI" Uçakta bulunan Can Yazgan adlı yolcu gecikmeyle ilgili olarak kokpit ve kabin ekibinin yeterli açıklamalarda bulunmadığını belirterek organizasyon eksikliğinden yakındı. Yazgan, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde şu açıklamalarda bulundu: "Kalkışa hazırlandığımız esnada uçakta bir arıza meydana geldi. Yaklaşık bir saat bize bir açıklama yapılmadı.Uçağın ön tekerleğini kontrol eden hidrolik sistemde bir arıza olduğu söylendi. 5 saat kadar uçakta bekletildik. Arıza bir türlü giderilemedi. Uçakta fenalaşanlar oldu. Daha sonra uçuş iptal edildi. THY yetkilileri bizi Terminale yakın bir otele yerleştirdi. Ertesi gün ABD saatiyle saat 13:00'e tekrar sefer koyuldu. Aynı uçakla rötarla İstanbul'a gelebildik. Uçak içinde bekletildiğimiz esnada kabin personeli ile bazı yolcular arasında gergin anlar yaşandı. Epilepsi hastası olan bir yolcu kriz geçirdi. Ambulans gelip hastalanan yolcuya ilk müdahaleyi yaptı. Organizasyon gerçekten çok kötüydü." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 benim uçak 10 saat rötar yapmıştı allahtan uçak içinde değilim 10 saat sigarasız durulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 amerika patileri,yilbasinda napiyonuz bakim, planlar projeler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 evdeyim film izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ABI!!!! Belki herkes biliyordur ben gec ogrendim ama su siteyi buldum www.bestturkishfood.com Turkiye'den gida urunleri falan getiriyolar, kaymakli yogurt falan var, konserve cok guzel seyler var bulamayanlar icin, beyaz peynirler cok super yorsan,pinar falan var, sucuk var cok mutluyum su anda. ::o:( tulum peyniri de varmis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 http://www.tulumba.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bu da cok guzelmis. yalniz yogurt yok. ben kaymakli yogurt istiyorum. anneme soylesem bana fedexle yollasa bozulmadan gelir mi acaba? tikvesli altin kaymak yogurt. bana gondersinler bunu sadece yogurt yiyerek yasayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yaw bende nescafe 3u1 arada ariyorum bulan varsa bi haber etsin.. lan buranin kahvelerinde sut krema koyuyoz tutturamiyoz bi ayari. bizim anneler ortak paket yapsin daha ucuza gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Az gec olsada yeni yiliniz mutlu olsun bu arada tum gurbetteki raki ozlemi cekenlere muslum babadan geliyor www.yenirakiusa.com Bide pent kiskanmadim desem yalan olur hele o gosterileri gordukten sonra @Diadan: sutu isitiyosun bir litre kadar.kaynamiycak ama buhar cikcakta elini degdirince yakmiycak(imkansiz gibi geliyoda degil)sonra o sutun icine bunlarin sour cream dedigini katicaksin uc yemek kasigi kadar. Karistircaksin sonra homojen oluncaya kadar battaniyeye sarip koyuyosun bi yere sekiz saat kadar filan bekletiyosun acinca yogurt oluyo ama biraz sulu. Ben sevmedigimden bi kabin agzini tulbent gibi biseylerle kapatiyprum gergin olcak sekilde ustune koyuyorum yogurdu sonrada buzdolabina.suzuluyo o sabah kalkinca misler gibi yogurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kaymakli nasil yapicaz peki agali? ben o kadar ugrasmam direk alirim plain yogurt ama bi tikveslinin yorsanin tadi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yollayalim haci care tukenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hic bi fikrim yok o konuda bak asdaf bestturkishfood dan bisey istedin mi sen? Ooha cokokrem bile var O_o turkun gucunu harbiden gostermis adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Daha birsey almadim ama sanirim sucuk ve beyaz peynir alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar