-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 peki pardon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tanrı türkü korusun. yanlız şamanizmi ve gök tanrıyı geri getirmekten bahsetmemişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 -007- said: Geç gelen açıklama: Anatomi dersi görmüş biri olarak ve gerçek bi Cella Turcica'ya dokunmuş biri olarak... olm elini milletin kafasına sokmasana! sana ne milletin hipofizinden hipotezinden! ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 adamin kafasini bozmuslar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 önemli olan içndeki değilmi allasenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Abi şimdi çıkıntı mı olmalı girinti mi nedir ? tam tarifi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 emolarınki nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bLackcha0s said: Abi şimdi çıkıntı mı olmalı girinti mi nedir ? tam tarifi nedir? içten girinti, dıştan çıkıntı olması lazımmış anatomik olarak antılanlardan çıkardığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bole olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sg-1 said: olmamış eternalus olmamış istanbul türkçesi kesmez o destanı alp er tunga öldi mü isız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılur. ödlek yarağ közetti oğrun tuzağ uzattı begler begin azıttı kaçsa kah kurtulur? begler atın urgurup kadgu anı turgurup mengzi yüzi sargarup korkum angar türtülür. uluşıp eren börleyü yırtıp yaka urlayu sıkrıp üni yırlayu sığtap közi örtülür. könglüm için ötedi yitmiş yaşıg kartadı kiçmiş ödig irtedi tün kün kiçip irtelür. Ben istedim ki genç arkadaşlarımız da rahatlıkla anlasın. Ama bunu belirtmeli ve iki halini de koymalıydım. Hatamı düzelttin, Tanrı seni ve tüm Türk Milleti'ni korusun soydaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 -007- said: Geç gelen açıklama: Anatomi dersi görmüş biri olarak ve gerçek bi Cella Turcica'ya dokunmuş biri olarak Cella Turcica kafatasının içinde yer alır ve hipofiz bezini koruyan kemikten oluşmuş bir fossadır (çukur, girinti). Sağlıklı herkeste bulunur ve kafanın arkasındaki çıkıntıyla alakası yoktur, doğal olarak dokunmayla da anlaşılamaz. Ayrıca ismini de atlarla olan bağımızdan almıştır. Kafatasının arkasındaki çıkıntıyla alakalı da anatomik bi bilgim yok maalesef. Türk ırkçılarının bahsetmeye çalıştığı şey Cella Turcica değil arkadaki çıkıntıdır. la git, devşirme seni. hehe evet o çıkıntının adı bu değilmiş hakkaten. ama çıkıntımızla gurur duyuyoruz biz ve sizden farklı kılıyo asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben de var ulan! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Abi bende o çıkıntı daha belirgin bende ne olduğunu merak ediyordum =) Yalnız şu var ben boşnak ım. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Protuberentia occipitalis externa aradığınız şeyin adı. Belirli ırklara özgü olduğu tamamen uydurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Theghosthand said: Protuberentia occipitalis externa aradığınız şeyin adı. Belirli ırklara özgü olduğu tamamen uydurma. yav senin dediğin buşey herkesde varda bizde aşırı çıkık, sopa gibi. blek kaos atalarınan biri illaki türktür yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Theghosthand said: Protuberentia occipitalis externa aradığınız şeyin adı. Belirli ırklara özgü olduğu tamamen uydurma. yalan. Şimdi bilimsel kaynak buldum ırkçılar doğru söylüyor. Anatolian bump An Anatolian bump is a protuberance on the back of the skull said to be related to Asian, Central-Asian & Melungeon ancestry, not to be confused with an external occipital protuberance. An Anatolian bump is a protuberance on the back of the skull said to be related to Asian, Central-Asian & Melungeon ancestry, not to be confused with an external occipital protuberance. ... Occipital protuberance can refer to: internal occipital protuberance external occipital protuberance Category: ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yok abi kıskanıyolar karalamaya çalışıyolar. helal olsun 007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Çıkıntının adı protuberentia occipitalis externa. Bu çıkıntı ile beraber küçük bir alan var oranın adı da inion Burayı antropolojide kullanıyorlar ama bilimsel değildir. Bu noktaların elini aşağıya doğru uzattığında da crista occipitalis externa var.Bu çok belirgin değil. Bununla ırk tahmini yapmak bildiğin denyoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 An Anatolian bump is a protuberance on the back of the skull said to be related to Anatolian, Central Asian and Melungeon ancestry. This trait is found many places but is most common in Anatolia. en.wikipedia.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bi de madem türksün göster ürksün faktörü var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Theghosthand said: Çıkıntının adı protuberentia occipitalis externa. Bu çıkıntı ile beraber küçük bir alan var oranın adı da inion Burayı antropolojide kullanıyorlar ama bilimsel değildir. Bu noktaların elini aşağıya doğru uzattığında da crista occipitalis externa var.Bu çok belirgin değil. Bununla ırk tahmini yapmak bildiğin denyoluk. sende var mı yok mu? onu söyle!! yoksa bizim budunda barıyamazsın ona göre haaa!!! soydaşlarıma da katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 eheh öyle tipler vardır o forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bize hocalarımızın öğrettiğini söylüyorum sana. Prof dr Mehmet yıldırımdan kulağımla duydum kardeşim.Bunun antropolojide kullanıldığını ama bilimsel olmadığını söyledi ki çok mantıklı belirli bir kısmında görülebilir ama bir Finlandıyalıda da görülebilir.Bunla şu ırk demek son derece saçma. Wikiyi Tıbbi kaynak diye sakın bi yere koyma çok gülerler adama. Orda da ırk ayırt edemediğini görürsün.Anatoli dedin mi kaç ırk girer biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 TÜRKLER! anadolu türklerindir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Benim bi yorumum yok burda farkındaysan. Ben bir yerde olan bi bilgiyi gösteriyorum, kendim bilgi üretmiyorum direk alıntı yapıyorum. Theghosthand said: Bize hocalarımızın öğrettiğini söylüyorum sana. Prof dr Mehmet yıldırımdan kulağımla duydum kardeşim.Bunun antropolojide kullanıldığını ama bilimsel olmadığını söyledi ki çok mantıklı belirli bir kısmında görülebilir ama bir Finlandıyalıda da görülebilir.Bunla şu ırk demek son derece saçma. Wikiyi Tıbbi kaynak diye sakın bi yere koyma çok gülerler adama. Orda da ırk ayırt edemediğini görürsün.Anatoli dedin mi kaç ırk girer biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar