di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Selam, En ozet haliyle gireyim ben olaya. Ev dayayip doseyecegiz fakat malum hersey cok pahali. Dandik seyler istemiyoruz ama cuvalla para vermek de istemiyoruz dogal olarak. Var mi yardimci olacak fikirleriniz ? Beyaz esyaci tanidiginiz vardir ya da daha iyisi kendi dukkaniniz vardir mesela gelir bakariz. Ya da ne bileyim guzel ve saglam dolap sifonyer falan yapan, kazigin alasini gecirmeyen birini biliyorsunuzdur, dersiniz ki bilmemne abimiz gidin bi konusun gibi ... Var mi acaba yardimci olabilecek pati(ler) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 istemiyor(uz) derken ne kastettin anlamadım pek ama evlendiysen geçmiş olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ikea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 doğubank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 mobilyalar için direk ikea veya vaktiniz bolsa modoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Modoko çok güzel ama dolaşmak büyük zaman. İkea da her keseye uygun şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aman diyim! ikeadan kalem pil bile almayın! hayatımda gördüğüm en takoz mobilyaları süper fahiş fiyata satan bi yer varsa o da ikea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ikea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ikea'nin 2009 katologu guzel ama fiyatlari abarti bir cok seyde. Ucuz olanlar icin bakariz pek tabi. Bugun aksam ustu modoko'daydik. Salon icin koltuk takimindan baska birsey bulamadik -biraz da gec gittigimizden olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 işte sırf bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 modoko kesmediyse bide maskoya uğrayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tanıdığım biri yok fakat bir ara televizyonlarda geçiyordu böyle istanbulun ucunda bir yerde böyle sanayi satış bölgesi gibi bir yerde defolu mal satan satıcılar vardı (misal kenarında çizik olan bir lcd televizyon 1.500 dan 1.000a inmiş falan gibi). Malesef ismini hatırlamıyorum ama belki birilerine sorarsan hatırlarlar... Ayrıca ben eve çıkarsam bi tahta sanldaye, bi tahta masa bi de mum alcam eşya olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 öf giordano bruno tripleriyle dolanma ortalarda Sina. timoçi evlendin mi, hayırlı olsun p: ikeadan almayın pek bir şey hakikaten, abartı pahalı çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 olm yazar olsan tamam da, bilim adamisin sen, olmaz oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ardeth said: tanıdığım biri yok fakat bir ara televizyonlarda geçiyordu böyle istanbulun ucunda bir yerde böyle sanayi satış bölgesi gibi bir yerde defolu mal satan satıcılar vardı (misal kenarında çizik olan bir lcd televizyon 1.500 dan 1.000a inmiş falan gibi). Malesef ismini hatırlamıyorum ama belki birilerine sorarsan hatırlarlar... Ayrıca ben eve çıkarsam bi tahta sanldaye, bi tahta masa bi de mum alcam eşya olarak sdf bahsettiğin spotcular sanırım, beyaz eşya alcak için spotcu kurtarıcı olabiliyo,ama evlendiysen eşini ikna etmen zor, ama ordaki şeylerin genelde garantisi olmuyo, topkapı taraflarında olması lazım baya bi miktar. biz bi 4-5 sene önce ariston marka ankastre fırın-aspiratör-set üstü ocak üçlüsünü nerdeyse yarı fiyata almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kenarı çizik diye televizyon almayacak biriyle evlendiysem söyleyin boşanayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aslında imkanınız varsa ankara'ya 1-2 günlüğüne gidip siteleri gezebilirsiniz. benim bildiğim, pek çok kişi bu taktiği uyguluyor. çok ucuza değilse de, türkiye'nin diğer yerlerinde verilen paralara daha kaliteli şeyler bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 spotculardan aldığın şeyde illa çizik olcak diye bi durum olmuyoda, kutusu ve garantisi olmaması sorun oluyo biraz(gerçi garantili olanda olabiliyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ya ben daha hayatımda bi kere garanti kullanmadım yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 firmaların kampanyalarını takip edin. bide ikea gibi yerlerden kendiniz kuracak şekilde biraz daha ucuza alablirsiniz mobilya turu şeyleri. beyaz eşya içinse işte takip lazım kampanyalar oluyo ya işte x alana y şu fiyata diye. onlarla baya ucuza geliyo ^^ ben kendi evimi istikbalden ve arçelikten alarak 4bin ytl gibi bi fiyata hallettim. bunun içinde salon takımı - buzdolabı - çamaşır makinesi - yatak - çalışma masası - dolap - kütüphane dolabı gibi olan zımbırtıdan - tv - yemek masası ve bilimum ıvır zıvırlar dahil. sonradan da plazma çektim bitane 2.5 ta ona gitti ^^ olay biraz araştırmaya dayalı şimdiden kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Yok ütopikim evlenmedim daha. Surasi var mesela dediginiz tipte; http://www.beyazesyaspot.com Bilmiyorum nasildir fiyati ya da ne kadar iyidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 said: Dandik seyler istemiyoruz ama cuvalla para vermek de istemiyoruz dogal olarak. aquila said: ikea Konu burda kapanmıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ya bi yer vardı böyle 5-6 tane yanyana bu tarz dükkan olan, şimdi sallamak istemiyorum yerini hehe, sabah babama sorarım. dükkan fiyatları net fiyatlarından daha uygundur çünkü netten yapılan satışlarda pos makinası kullanıldığı için kdvyi herşekilde ödemek zorunda kalıyosun. ama bu adamlarda asıl kârı kdv ödemeyerek yapıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 di said: Yok ütopikim evlenmedim daha. Surasi var mesela dediginiz tipte; http://www.beyazesyaspot.com Bilmiyorum nasildir fiyati ya da ne kadar iyidir ? ya fiyatların hepsi aklımda değil ama aletlerin fonksiyonunu etkilemeyecek defolardan fiyatları saçma derecede düşüyordu (tüketim toplumunu da aşan bir saçmalık bu nasıl bir şey bilmiyorum). Kıyafet de değil ki bu, kıyafetin (çoğu zaman) bir amacı da güzel gözükmektir, üzerindeki küçük bir defo bile bunu bozabilir de televizyonun kenarındaki çizik ne abi komşularına mı rezil olacaksın. Hay neyse başlamayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 IKEA... ...demiş mi birileri? Evet. Olsun bende diyeyim. Evimizin herşeyi sonuça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar