caramel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 arkadaşlar masaüstü bir bilgisayarım var açılısya siyah ekran veriyor orada takılı kalıyor simdi tam olarak şöle oluyor 1-power tuşuna basıyorum 2-ghzı gösteren başlangıç ekranı geliyor 512 ram 2.1 ghz usb port fln filan bios için dele basın fln 3-burada xp yükleme ekranı gelmesi gerekirken burada birden siyah ekran giriyor kalıyor öle format atmayı denedim aynı şey bi tuşa basın diyor basıyorum gene siyah ekran rlz kaldım yahu pcyi çöpemi atayım :D live cd denedim gene aynı siyah siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Sorun muhtemelen RAM'de. Cikarip baska bir seyler takmayi dene, elinin altinda varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 format atmayı denedim aynı şey bi tuşa basın diyor basıyorum gene siyah ekran rlz said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Burda çaresi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ordakileri yapmam için windows xp cdsinin önyüklemede açılması lazım ancak bende bir tuşa basın ... dedikten sonra tuşa basınca gene aynı siyah ekranda kalıyor ne format ne birşey FTw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 riglous'un dediği gibi ram sorunudur muhtemelen. Ram değiştirip dene bir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 donanımsal bi arızaya benziyore. o bios ekranı anında bip mip bi şeyler ötmesi lazım, mors alfabesi gibi. o biplerin kısalığına uzunluğuna göre arızayı öğren, tamir et. tamir eyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bip biip ötmüyor yeni ram çıkartıp takayım dicemde nekadar bitane rem var yarın gidip bi r3m alam not. remden oldugunu sanmıyorum çünkü remi çıkartınca pc hiç açılmıyor takınca gene bi ilerleme kat ediyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ram'i çıkartınca çalışmaz tabi, makinanın yazıp okuyabiliceği oyun oynayabiliceği bi bellek bırakmıyosun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 caramel said: not. remden oldugunu sanmıyorum çünkü remi çıkartınca pc hiç açılmıyor takınca gene bi ilerleme kat ediyor :F ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 niyeki 64 ram var orda küçük ön bellek için benim annekartımda 2 tane giriş ayrıca bitanede küçük giriş yeri var 64ramlik o vida ile kitli oraya 2 tanede büyük yer var orda birinde 512 ram var rami çıkarınca 512mb lıgı gene yüklüyor xp açılıcakken siyah ekran >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar