St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ya tükenmiş bu ya hiç bi yerde bulamıyorum.Elinde olup satmayı düşünen varsa makul bir fiyata alıciyün
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hmm pek açıklayıcı olamamışım herhalde.sandman çizgiroman serisinin 2. kitabını arıyorum.orjinal adı'the doll's house.Türkçeye bebek evi diye çevrildi.kitapçılarda falan yok.internetten kitap satan yerlerde de tükenmiş.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 St_Dreamer said: ya tükenmiş bu ya hiç bi yerde bulamıyorum.Elinde olup satmayı düşünen varsa makul bir fiyata alıciyün gerekli şeyler'e telefon et. yada git direk. nerde oturuosn bilmiorm ama. onların elinde vardır. yada kadıköy çarşıda penguen var orda kesin vardır.
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 evet gerekli şeyler de olmasa bile adamlar bir şekilde bulup getiriyolar. Ben en son öle bir figür almıştım gerekliden.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 eskişehirdeyim burda dükkanları yok bildiğim kadarıyla.diğer türlü buraya göndermelerinin bi yolu var mı ki?
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bakmadıysan sahibinden.com a bak derim. abudik gubudik şeyler bile olabiliyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yeni baskısı yok bunun ama, bulamayabilirsin. Robinson'un sırf çizgiroman üzerine bir mağazası var, gittiğimde sorarım, varsa telefon ile ulaştırırım seni, gönderirler.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 gerekli şeyleri ara durumu izah et eline geçer bence
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 GERGE said: Yeni baskısı yok bunun ama, bulamayabilirsin. Robinson'un sırf çizgiroman üzerine bir mağazası var, gittiğimde sorarım, varsa telefon ile ulaştırırım seni, gönderirler.valla çok iyi olur ya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Pazartesi gideceğim abone olduğum sayılar için, haber bekle.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 up!!! hala aramaktayım arkadaşlar isityorum ki param sizden birinin cebine gitsin:)
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 cidden sandman serisinin hepsi olan varsa ben de almak isterim.
Öne çıkan mesajlar