Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi isne saygısı olan adam mudahale eder ben bunu bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bildiğin kötü film yahu bu. beğenen de sırf "aman tim burton abimize yamuk etmeyelim" falan diye böyle diyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Eskıye makyaj faıl kaldı ki bende çılgın bir değişkenlik bekliyordum senaryoda ama malesef fail. Herhalde make up filmlere artık gitmiceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ve tim burton son şakasını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Disney filmiydi abi onu göz önünde bulundurun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tim burton adam değil. gitsin bez bebek filmini çeksin bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Arkadaşların zoruyla gittim, beklediğim gibi pişman oldum. Kaç tane güzel film varken buna götürdüler kız lobisi yüzünden, dublajlı gitmemeye razı edebildim anca :p Özellikle ikinci yarıda LOTR'dan çok mu arak vardı yoksa bir bana mı battı? Hatta şu son büyük siyah "kuş"un seslendiricisi Sauron'du sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 christopher lee evet. ne vardi lotrdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Hatırlayabildiklerim; "beyaz" milletinde direk bir Minas Tirith ile karışık elf konsepti vardı mesela, durup uzaklara baktıkları balkon sahnesi direk Gandalf & Pippin idi. Kuşun kafasını kesmecede Eowyn vs. Nazgul günlerime geri döndüm. Sword of Vorpal nitelikleri/dizaynı olsun, tutup inceleyip okşarken yükselen müzik girmecesi olsun, Anduril'den özenilmiş geldi. Gibi gibi. Hepsi aklımda kalacak kadar önem vermedim filme de, mekanlar, kostümler, sahneler falan yer yer çok battı işte bu şekilde. En az 5-6 kere ya birebir eşleştirdim ya da en azından çağrıştırdı, çoğu ikinci yarıda olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 çok güzeldi gerçekten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Geçen gün bir kanalda galasını gösterdi,Christopher Lee bastonla yürüyodu çok yaşlanmış yaw,hey gibi Saruman 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3dyGpCrFdX4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ahahahhah danny elfman didili didili didili dilidi bumbumbumbum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 eğlenceliydi mia wasikowska role oturmuş. ana karakterleri johnny depp ve helena bonham carter (hain bellatrix :p) gibi isimlere teslim edince sonuç şüphesiz ki güzel oluyor. ayrıca cheshire cat <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 burtonesk said: http://www.youtube.com/watch?v=3dyGpCrFdX4 ahhahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 asdfghjklş bombaymış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Orijinal hikayeyi bilmediğimden hiç film fena gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ankarada 3d gösteren sinema salonu varmı bildiğiniz..İnternette 3d yazıyor,sinemaya gidiyoruz normal var istersen verim diye ses geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yani güzel filmdi vasat üstü. ama bu kadro bu bütce bu amzlemeyle guzel değil sahane film cıkması lazım, reletiv olarak batmış yani film. bide cok boştu cok daha dolu dolu olmalıydı daha uzun olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Vasat. Sıkıcı. Tipler, atmosfer falan inanılmaz iyi ama gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bu filme yüzünden Tim'e çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 arcane said: Vasat. Sıkıcı. Tipler, atmosfer falan inanılmaz iyi ama gerisi boş. +1 daha başarılı replikler daha başarılı bir hikaye beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar