Darko2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İstanbul'da Kanyon ve Nişantaşı Citys'de altyazılı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hiç olmasaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 johnny deppin mimiklere hastayım zaten ya o arizona dreamdeki cornflakes sahnesi aklımdan yıllarca çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 anadolu yakasında da bir tek capitol ve suadiye de alt yazılı fena ambargoı uygulamış türkçe dublaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 D@rkwish said: 3D altyazılı yok ve Disney'in hiçbir filminde olmayacak bundan sonra haberlere göre. Altyazılı 3dsiz gidicen kısaca :P Dublaja hayır! Dublajsız olsun alt yazı olmadan ingilzice olsun problem değil. Dublajlar beni izlediğim şeyden soğutuyor(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 İzmirde var mı bilen hiç? 3d+altyazı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Türkiyede hatta dünyada yok diyoruz sen İzmirde varmı diye soruyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fena değildi ya. dublajlı izlediğimden ve 3d olmadığından filme asabiyetle ve hayal kırıklığı ile girdiğimden tadını çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 D@rkwish said: Türkiyede hatta dünyada yok diyoruz sen İzmirde varmı diye soruyorsun :D Izmir ayrı bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 İzmir'de buldum ben galiba bi tane 3D+altyazı yani en azından sitede öyle yazıyordu ne kadar doğru bilemicem.Belki de öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Filmi hic begenmedim. Orijinal oyku deli sacmasi gibidir. Alice oradan oraya savrulur ve gittigi yerleri birbirine baglayan genel bir hikaye oldugu da soylenemez. Ama olayi zevkli yapan da budur. Tim Burton ise Wonderland'i evcillestirmis. Iyi-kotu savasi, disaridan gelen kurtarici, arada verilen bir takim ahlaki mesajlar ile cok klise bir fantastik dunya oykusu haline gelmis. Tim Burton'dan ziyade Disney etkisi tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 tim burton yonetmen sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 disney sıvamış. beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Tim Burton'ın İzlediğim En Kötü En Gereksiz Filmiydi hem konu hem atmosfer hem harikalar diyarı hem diyardaki harikalıklar hem alice çok kötüydü direk alice ile johnny depp e yoğunlaşmış bi film tavşan 2 sahne göründü bidaha görünmedi peh Ayrıca seneryoyu kim yazdıysa allah belasını versin ismine bakim de izlemeyim bidaha yazdığı filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yılın fıyasko fılmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sevmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bende pek sevemedim :( Gerçi türkçe dublajın etkiside büyüktü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tim burton bu sefer gişeye oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Simofle said: Yılın fıyasko fılmı Yılın demek için biraz erken, daha Eclipse'i görmedik. Gerçi new moondan sonra görmek istediğime pek te emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 aquila said: tim burton yonetmen sadece. şöle bi savunmada yok, yönetmenlerin gücü cok fazla. Heleki tim burton gibi bir isimse, senariste kafa atar bütün senaryoyu değiştirir dialoglarla oynar, kimse cıkıp bişey diyemez. ipleseydi projeyi, herşeyle ilgilenirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tim burton 14 sene önce bitmiş bir yönetmen ya, bırakın izlemeyi sdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 en azından başrol oyuncusunu değiştirirdi sadece yönetmen olan kişi yönetmenliği iyi düşürdün, ortam bile dandikti, onu da yönetmen belirliyor ben bizim arka bahçedeyim gibi hissettim filmde hiç harika bişey göremedim diyarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 savunma ne lan, tim burtonin kankasi miyim ben sdfas. sanki seenaryoyu da o yazmis gibi bi hava yaratilmis, ben de sadece yonetmis dedim. senaroyuya da yazmis olsa daha farkli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bende onu diyom işte, tim burtoon olunca senaryoya hükmetme gücün oluyo fazlasıyla, basıan gecip adam etmediyse onun sucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 niye etsin abi, adamin senariste saygisi sonsuz belki, baskasinin isine mudahele etmeyi sevmiyo, veya disneyle senaroyaya hic dokunmadan sadece yonetmek icin anlasti. binbir turlu sey var anasnisatiim, sanki filmi basindan sonuna beraber cektiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar