Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alice in Wonderland

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

3D altyazılı yok ve Disney'in hiçbir filminde olmayacak bundan sonra haberlere göre.

Altyazılı 3dsiz gidicen kısaca :P Dublaja hayır!

Dublajsız olsun alt yazı olmadan ingilzice olsun problem değil. Dublajlar beni izlediğim şeyden soğutuyor(td)
Mesaj tarihi:
fena değildi ya. dublajlı izlediğimden ve 3d olmadığından filme asabiyetle ve hayal kırıklığı ile girdiğimden tadını çıkaramadım.
Mesaj tarihi:
Filmi hic begenmedim.

Orijinal oyku deli sacmasi gibidir. Alice oradan oraya savrulur ve gittigi yerleri birbirine baglayan genel bir hikaye oldugu da soylenemez. Ama olayi zevkli yapan da budur.

Tim Burton ise Wonderland'i evcillestirmis. Iyi-kotu savasi, disaridan gelen kurtarici, arada verilen bir takim ahlaki mesajlar ile cok klise bir fantastik dunya oykusu haline gelmis. Tim Burton'dan ziyade Disney etkisi tasiyor.
Mesaj tarihi:
Tim Burton'ın İzlediğim En Kötü En Gereksiz Filmiydi

hem konu hem atmosfer hem harikalar diyarı hem diyardaki harikalıklar hem alice çok kötüydü direk alice ile johnny depp e yoğunlaşmış bi film tavşan 2 sahne göründü bidaha görünmedi peh

Ayrıca seneryoyu kim yazdıysa allah belasını versin ismine bakim de izlemeyim bidaha yazdığı filmleri
Mesaj tarihi:
Simofle said:

Yılın fıyasko fılmı

Yılın demek için biraz erken, daha Eclipse'i görmedik. Gerçi new moondan sonra görmek istediğime pek te emin değilim.
Mesaj tarihi:
aquila said:

tim burton yonetmen sadece.

şöle bi savunmada yok,
yönetmenlerin gücü cok fazla. Heleki tim burton gibi bir isimse, senariste kafa atar bütün senaryoyu değiştirir dialoglarla oynar, kimse cıkıp bişey diyemez.

ipleseydi projeyi, herşeyle ilgilenirdi.
Mesaj tarihi:
en azından başrol oyuncusunu değiştirirdi sadece yönetmen olan kişi

yönetmenliği iyi düşürdün, ortam bile dandikti, onu da yönetmen belirliyor

ben bizim arka bahçedeyim gibi hissettim filmde hiç harika bişey göremedim diyarda
Mesaj tarihi:
savunma ne lan, tim burtonin kankasi miyim ben sdfas. sanki seenaryoyu da o yazmis gibi bi hava yaratilmis, ben de sadece yonetmis dedim. senaroyuya da yazmis olsa daha farkli olabilirdi.
Mesaj tarihi:
niye etsin abi, adamin senariste saygisi sonsuz belki, baskasinin isine mudahele etmeyi sevmiyo, veya disneyle senaroyaya hic dokunmadan sadece yonetmek icin anlasti. binbir turlu sey var anasnisatiim, sanki filmi basindan sonuna beraber cektiniz.
  • Yeni Oluştur...