Sebastiano Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ii günler ultimaci arkadaşlar baya ara verdim.Ama söyle Bir Saglam Runuo serveri olsada oynasak paticigin war öncedende oynardik ama suan kimse girmiyor servera adamda yok herkez sphere oynuyor ne bulurlar orada anlamiyorum adam yakalayamiyorsun kaciyorlar paso,dicem bi server acilsinda herkezle beraber tekrardan actionlara aksak nasıl olur.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 uo dan cacık olmaz artik,d3 cıkcak az bekle
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kayıp diyarlar =) Ki sana para verdim ben hem =)
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Under World öneririm. Mondains Legacy üzerine güzel bir RunUO server.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 nutella yerim said: uo dan cacık olmaz artik,d3 cıkcak az bekle d3 ve uo ne alaka. herkese UO Divinity oneririm. T2A server ve RUNUO nun official mekani. Bayagi egleniyordum ben.
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 azmo sende her boku oynuon mu git bi bbg evi yap aeaeaeh
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 epeydir oynamiyorum UO, yeni monitorlerde cok sorun oluyor kucuk ekranda oynamak, ama kaliteli freeshard isteyenlere bir oneri olsun :)
Sebastiano Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 walla kd yalan oldu staff olsun baska sorunlar olsun anlamadım herkez sımdı gelmıs edit bilmem ne muhabbeti yapiyorlar. reset atilsin,söyle olsun böyle olsun yok söyle bi adam akilli server. patinin serverida kapali sanirim :D buraya neden adam gelmez anlamadim
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Sebastian hala hammer pick mı satıyosun =) Ahaeua. Aslında gelir buraya da adam da. Standartlar iyi olsun apaçiler dolmasın. Reklam iyi yapılsın düzgün insanlara hitap etsin.
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 abi uo bitti ya isterseniz hep beraber toplanıp pati uo takılalım ama adam akıllı kasılmaz artık 3gün sonra kapanıcak server için o kadar emek boşa..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 pati uo da baya baya kasmıştım,yazık oldu.şimdi yukardaki link veren arkadaşın serverında oynuyorum eğlencesine bidaha freeshardda hayatta kasmam.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Earane said: Yeni bir server açıldı arkadaşlar.. :) Epikuo falan boş. Atari salonunda mustafa oynarım daha iyi. Ama bu server hoş gibi duruyo ehua=)
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Raincloud said: Earane said: Yeni bir server açıldı arkadaşlar.. :) Epikuo falan boş. Atari salonunda mustafa oynarım daha iyi. ahahahahahahah
Sebastiano Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Raincloud said: Sebastian hala hammer pick mı satıyosun =) Ahaeua. Aslında gelir buraya da adam da. Standartlar iyi olsun apaçiler dolmasın. Reklam iyi yapılsın düzgün insanlara hitap etsin. Apachi pardon sen kimsin. hammer paeuaheuh :D ben magecim kardesım hammerlarla işim olmaz :D özledim eski pagani :D
Sebastiano Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Cons said: Raincloud said: Earane said: Yeni bir server açıldı arkadaşlar.. :) Epikuo falan boş. Atari salonunda mustafa oynarım daha iyi. ahahahahahahah en güzeli mustapha :D
Quillan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Uzun bi süreden sonra uo camiasına selamlar.Bundan önce bir çok serverda oynadım.[Carpediem- Kayıp Diyarlar - KOB1 - KOB2 - AValon - MYstra - Last - Vs.. ] Lakin bırakmak zorunda kaldım bazı edepsizlikler yüzünden. Ben Dvyne Quillan şimdi adam gbi bi server arayışındayım. Her zaman tek tabanca takıldım yine öyle olucak diye düşünüyorum. Varsa sağlam bi server önerilernizi yaparsanız sevinirim. Herkeze Kolay gelsin...
Tyrealhd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Antique Realms Uo Shard Sadece Ultima, Sadece Action Diyorsan Ne Duruyorsun Hadi. Açılış Tarihi: 25.10.2009 Saat: 10:00 Ip: 91.151.88.114 Port: 2593 Servera Girebilmeniz İçin Patch Versiyonunuzun 5.0.5 b Olması Gerekmektedir. www.antiquerealms.com www.antiquerealms.info www.uoturkey.info
Öne çıkan mesajlar