Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yokmu Runuo Bir Saglam Server Kasalim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ii günler ultimaci arkadaşlar baya ara verdim.Ama söyle Bir Saglam Runuo serveri olsada oynasak paticigin war öncedende oynardik ama suan kimse girmiyor servera adamda yok herkez sphere oynuyor ne bulurlar orada anlamiyorum adam yakalayamiyorsun kaciyorlar paso,dicem bi server acilsinda herkezle beraber tekrardan actionlara aksak nasıl olur.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
uo dan cacık olmaz artik,d3 cıkcak az bekle

d3 ve uo ne alaka.

herkese UO Divinity oneririm. T2A server ve RUNUO nun official mekani. Bayagi egleniyordum ben.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
walla kd yalan oldu staff olsun baska sorunlar olsun anlamadım herkez sımdı gelmıs edit bilmem ne muhabbeti yapiyorlar.
reset atilsin,söyle olsun böyle olsun yok söyle bi adam akilli server. patinin serverida kapali sanirim :D
buraya neden adam gelmez anlamadim
Mesaj tarihi:
abi uo bitti ya isterseniz hep beraber toplanıp pati uo takılalım ama adam akıllı kasılmaz artık 3gün sonra kapanıcak server için o kadar emek boşa..
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Raincloud said:
Sebastian hala hammer pick mı satıyosun =) Ahaeua. Aslında gelir buraya da adam da. Standartlar iyi olsun apaçiler dolmasın. Reklam iyi yapılsın düzgün insanlara hitap etsin.

Apachi pardon sen kimsin. hammer paeuaheuh :D ben magecim kardesım hammerlarla işim olmaz :D özledim eski pagani :D
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Uzun bi süreden sonra uo camiasına selamlar.Bundan önce bir çok serverda oynadım.[Carpediem- Kayıp Diyarlar - KOB1 - KOB2 - AValon - MYstra - Last - Vs.. ] Lakin bırakmak zorunda kaldım bazı edepsizlikler yüzünden. Ben Dvyne Quillan şimdi adam gbi bi server arayışındayım. Her zaman tek tabanca takıldım yine öyle olucak diye düşünüyorum.

Varsa sağlam bi server önerilernizi yaparsanız sevinirim.

Herkeze Kolay gelsin...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Antique Realms Uo Shard

Sadece Ultima, Sadece Action Diyorsan Ne Duruyorsun Hadi.

Açılış Tarihi: 25.10.2009 Saat: 10:00
Ip: 91.151.88.114 Port: 2593

Servera Girebilmeniz İçin Patch Versiyonunuzun 5.0.5 b Olması Gerekmektedir.

www.antiquerealms.com
www.antiquerealms.info
www.uoturkey.info
  • Yeni Oluştur...