Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista Service Pack sorunu

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir sorunumuz var, pc'yi upgrade ettikten sonra orjinal vista home basic aldık. dün kurduk service pack yüklemeden sorunsuz açılıyor. ancak service pack 1'i yükledikten sonra, yeniden başlatıldığında boot etmiyor ve şöyle bir hata veriyor;

"bootmgr bulunamadı"

sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? forumu biraz karıştırdım vistanın diliyle service pack dili farklı olursa olmuyormuş falan. bizim ikiside türkçe.
Sosyal ağlarda paylaş

hele şükür birileri baktı. şimdi detaya ineyim. o restore işlemini yaptık. 1 kere düzgün çalıştı sonra yine bozuldu busefer restore dediğimizde "sorun yok" diyor. şu anda vistayı şu şekilde açabiliyoruz;

boot device'yı dvdrom olarak ayarlıyoruz ve içine vista cdsi koyuyoruz. yeniden başlatınca cd den önyükleme için bir tuşa basın bölümü geliyor. eğer bişeye basmazsam vista açılıyor. boot hdd'den yapıldığı taktirde hala bootmgr eksik diyor.

dipsiznot: yahu koskoca donanım yazılım sorunu mutlaka sorunu bilen birileri vardır onun için şaşırıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet startup repair ile duzelmesi lazim, gerge'nin dedigi gibi master boot record cokmus hdd uzerinde, de ilginc bir sorun, olmadi herhangi bir boot manager programiyla falan harddiski komple bosaltip kendin bir mbr eklemeyi dene falan, ben Bootit NG kullaniyordum o is icin mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...