Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Arkadaslar bu oyunu aranizda bilenler olabilir, ama bilmeyenler icin soyle aciklayayim... Games Workshop 1986 da yeni bir masaustu oyun cikarmisti. Meshur olan Warhammer Fantasy settinginden aldigi irklara gore daha ufak bir oyun olan Blood Bowl'u cikarmisti ve buyuk ilgi ile karsilanmisti oyun. Oyunun olayi warhammer fantasy evreninde gecen bir Amerikan Futbol / Rugby turu oyun, Ancak bu oyunun vahsi kurallari var ve genelde oyuncular hayvanlar gibi olebiliyor. Ama bu yine de bloodbowl'a karsi olan olaganustu ilgiyi azaltmiyor. WikiBlood Bowl FotoromanPCde Blood Bowl Blood Bowl'u pcde JavaBB isimli bir programla oynayabiliyoruz. Bu program cok ufaktir ve www.fumbbl.com sitesi ile beraber calisir. Bu siteden once register olup takiminizi kuruyorsunuz. Oyuncu satin alip, seyirci faktorunuzu, takim doktorunuzu ve daha bir suru ufak tefek seyi ayarlayip, mucadele edeceginiz ligi de secip basliyorsunuz oyuna. Rakip bulup oyununuzu bitirdikten sonra statlar otomatik siteye upload olacaktir ve mactan sonra xp alan oyunculariniza skill dagitip, sakat oyuncularinizla ilgilenip bir de duruma gore kazandiginiz paralarla yeni bir oyuncu, doktor, re-roll hakki vs. alabilirsiniz. Oyunun kurallari cok karmasik degil. ufak tefek bir suru sey var ama oyunu 3-4 kere oynadiktan sonra cok guzel ogreniliyor. Ben de yeniyim bu oyuna ve halen cok fazla bilmedigim taktik vs. var ama kurallari kavradim 4 oyunda :) Takim yaratin, bir sekilde lig mig duzenleyip atalim arada, pati ici odullu bir turnuva da olabilir. Alternatif olarak ta benim fotoroman kisminda actigim takima karsi maclar oynayip rapora dahil de olabilirsiniz :) Oyunun kurallari ve gerekli dosyalari buradan indirebilirsiniz: Important Files Kural kitabina bakin, fummbl'a uye olup bir kac oyun atin, size yardimci olmaya calisirim anlamadiginiz kurallarla, hatta bir ara mac bile yapabiliriz. Son 1 haftami yedi bitirdi bu oyun, hastasiyim ve en yakin zamanda board game'ini de satin alacagim bir yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bos zamanımda cuce takımı yaratıp bı tane oynıyım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 takımı nerden yaratıcam bulamadım yahu... hazır takımla kendı kendıme karşı onuyorum öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 valla ben takim klasorundeki html dosyalarindan birini save as yapip icerigini degistirdim tek yolu bu sanirim emokidz diye bi takim yaptim, nicklerinide eglence olsun diye emoturkey forumlarindan caldim ama cogu oyunda gozukmuyor abidik gubidik karakterlerden dolayi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 takım kurdun su anda mac yapıyorum ama elime veriyolar luck %35 oldu yahu... elfler cucelerimi dövüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 fumbbl.com da faqte yaziyor hersey. Baglanip oyun oynamak cok kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Zevkli ama sinir bozucu. Oyuncum öldü çok üzüldüm =( Taktik vs kim düşünücek diyerekten damlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben beğenmedim. biraz tırışka kalmış gibi, single kastım gerçi. satranç tahtasını bir oyna bir bu yana çeviren tipler gibi ama ne bilim, bir olayı yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 olayi multiplayer olan bir oyunu dandirik ve ai scriptsiz single oynayip begenmemek beni benden alan bir olaymis :s kural kitabini okuyun sonra gidip hakiki bir rakip tarafindan tokatlanin. O zaman zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Cuce said: elfler cucelerimi dövüyo... İmza mı yapsam ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Loki yi yapan firma, blood bowl üstüne bir proje yapıyordu, GW ile anlaşmışlar, şimdide aynı fransız firma bir mmo üstünde çalıştıklarını söyledi. mmosu gelebilir hayırlı olsun sevenlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu oyunu biliyorum ben, hatta ebayden eski bir kutuyu almayi da dusunmustum. hala tutuluyor olmasi ilginc. PC'de blood bowl denemedim ama, merak eden varsa Chaos League PC oyununa bakabilir :) Blood Bowl'un 2009'da da oyunu gelcekmis. Azmo'nun dedigi sanirim MUD gibi bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 2009'da gelicek oyundan ss... //wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 icimiz disimiz warhammer oldu len (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 azmo owww guzel guzel aksama bi takim kurarim vururum kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 eger threadin ilk postundaki linki takip ederseniz ve fotoromanlardaki blood bowl thread'e bakarsaniz orada oyun ici goruntuler ve bilgiler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oyun baya zevkli bu arada hele bide kuralları cözünce dadundan yinmee sabah dovdum azmoyu zaten. mac berabere bittide, 1 adam öldürüp takımın yarısını sakatlayınca bence ben kazanmış sayılmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 norselar cok zayif ama. Normalde tum guidelarinda falan SAKIN dorflarla veya chaosla oynama baslarda yazmislar hehe. Neyse ben de biraz daha iyi alistim, en yakin zamanda orc, dwarf ve chaos takimi denicem. Bakalim hard hitterlar nasil oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 şeyi fark ettim, dwarflar basta pek hard hitmiyolar. Sanırım ilerde oyuncular biraz tecrube kazandığında guard+mihtblow kombolarıyla tam dayakcı oluyolar. topiclerde gördüğüm kadarıyla undeadler biraz eziyomuş, böle kafana vurunca acıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 undeadler apothacary alamiyor, regen var ama bir yere kadar ayrica cok ama cok yavaslar. khemir de cok cok yavas ama sert vuruyor. onlarin da apothu yok elflerin hepsi cok hizli ve cok iyi pas atiyorlar ama cok cok zayiflar skaven ayni sekilde humanlar dengeli, hizli adamlari da var, guclu de orclar en iyi baslangic irki bence, hatta ilerde de iyiler. dorflar da olmuyor, en buyuk avantajlari o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bugun derste oynadığım macta, ilk serious injurymi aldım, runner'ım omuriliğini incitti allağın mumyası. Tabı ben karşılığında 1 mumya öldürdüm (110k gold!) ghoul si'ladım.dövdüm, bictim, burnunu kırdım undeadlerin, burnu yoksa ağzını kırdım, ağzı yoksa kafasını kırdım. Oh. macıda kaybettim ama olsun. ha bide adam öldürdüğüm mumyayı zombie olarak kaldırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hmm benim de giresim var bu işe ama anca FAQleri okuyorum. Yeni başlayan birisi olarak undead çok mu zorlar adamı? Hard hitter olayım ağzını burunu kırayım milletin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yoo aksine dayak tanıda hızlı koşanıda, ucuz capulcusuda, herşeyi var adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 E iyi o zaman en azından başlangıç olarak iyi olur? Bir de hangi ligde oynuyorsunuz sanırım noob ligi akedemide ırklar yok? Ranked mi unranked mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 amigada bi oyun vardi boyle, gene rugby filan gibiydi kafa mafa kopariyoduk, tavsan adamlar filan vard, negzel oyundu diye kalmis aklimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar