Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Bowl


Azmodai

Öne çıkan mesajlar



Arkadaslar bu oyunu aranizda bilenler olabilir, ama bilmeyenler icin soyle aciklayayim...

Games Workshop 1986 da yeni bir masaustu oyun cikarmisti. Meshur olan Warhammer Fantasy settinginden aldigi irklara gore daha ufak bir oyun olan Blood Bowl'u cikarmisti ve buyuk ilgi ile karsilanmisti oyun.

Oyunun olayi warhammer fantasy evreninde gecen bir Amerikan Futbol / Rugby turu oyun, Ancak bu oyunun vahsi kurallari var ve genelde oyuncular hayvanlar gibi olebiliyor. Ama bu yine de bloodbowl'a karsi olan olaganustu ilgiyi azaltmiyor.

Wiki
Blood Bowl Fotoroman

PCde Blood Bowl
Blood Bowl'u pcde JavaBB isimli bir programla oynayabiliyoruz. Bu program cok ufaktir ve www.fumbbl.com sitesi ile beraber calisir. Bu siteden once register olup takiminizi kuruyorsunuz. Oyuncu satin alip, seyirci faktorunuzu, takim doktorunuzu ve daha bir suru ufak tefek seyi ayarlayip, mucadele edeceginiz ligi de secip basliyorsunuz oyuna. Rakip bulup oyununuzu bitirdikten sonra statlar otomatik siteye upload olacaktir ve mactan sonra xp alan oyunculariniza skill dagitip, sakat oyuncularinizla ilgilenip bir de duruma gore kazandiginiz paralarla yeni bir oyuncu, doktor, re-roll hakki vs. alabilirsiniz.

Oyunun kurallari cok karmasik degil. ufak tefek bir suru sey var ama oyunu 3-4 kere oynadiktan sonra cok guzel ogreniliyor. Ben de yeniyim bu oyuna ve halen cok fazla bilmedigim taktik vs. var ama kurallari kavradim 4 oyunda :)

Takim yaratin, bir sekilde lig mig duzenleyip atalim arada, pati ici odullu bir turnuva da olabilir. Alternatif olarak ta benim fotoroman kisminda actigim takima karsi maclar oynayip rapora dahil de olabilirsiniz :)


Oyunun kurallari ve gerekli dosyalari buradan indirebilirsiniz:

Important Files

Kural kitabina bakin, fummbl'a uye olup bir kac oyun atin, size yardimci olmaya calisirim anlamadiginiz kurallarla, hatta bir ara mac bile yapabiliriz. Son 1 haftami yedi bitirdi bu oyun, hastasiyim ve en yakin zamanda board game'ini de satin alacagim bir yerlerden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

undeadler apothacary alamiyor, regen var ama bir yere kadar ayrica cok ama cok yavaslar.

khemir de cok cok yavas ama sert vuruyor. onlarin da apothu yok

elflerin hepsi cok hizli ve cok iyi pas atiyorlar ama cok cok zayiflar

skaven ayni sekilde

humanlar dengeli, hizli adamlari da var, guclu de

orclar en iyi baslangic irki bence, hatta ilerde de iyiler.

dorflar da olmuyor, en buyuk avantajlari o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugun derste oynadığım macta, ilk serious injurymi aldım, runner'ım omuriliğini incitti allağın mumyası.

Tabı ben karşılığında 1 mumya öldürdüm (110k gold!) ghoul si'ladım.dövdüm, bictim, burnunu kırdım undeadlerin, burnu yoksa ağzını kırdım, ağzı yoksa kafasını kırdım. Oh.

macıda kaybettim ama olsun.

ha bide adam öldürdüğüm mumyayı zombie olarak kaldırdı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...