Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Eskişehirspor 23.11.2008 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gol dışında hakem iyiydi bence.Golü vermedi o da yardımcının mallığı.Gerçi ben göremedim maçtaydım ama programlardada gol demişler.

Tello Holosko nobre çok iyiydi.Nobre acaip yıpratıyor defansı.Holosko çok iyi bindirmeler yapıyor.Tello nun pasları milimetrikti.Özellikle Sivok a attığı holoskoya attığı gol pasları müthişti.

Sivok ta çok iyiydi.Sivok u sevmeye başladım.Hatalar yapsada şu kafa gollerine hayranım.

Bu arada ankarada ki hakem skandalından sonra 13.haftanın maç hakemleri hemen açıklanmış ahaha
Mesaj tarihi:
o golü vermedi diye suçlamamak lazım be black. "çok" bariz gol diyemezsin , normal yani.

nobrenin pozisyonu da penaltı. kaleci leylek bacaklarıyla tekme savuruyor , penaltı olması için nobrenin bacağının kopması mı lazım? o bacağı öle savurmasa adam gol atıcak sonuçta. bomboş kale önünde , neden atsın yere kendini?

penaltı değilse de sarı kart vericeksin. hakem , kelime anlamıyla "kakasını yaptı".
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum ben maçtan çıkınca bi tek o pozisyonu gördüm maratonda penaltı değil gibiydi.Tabi maçta çıldırdık o pozisyona =)

Ama rüştüye son dakikada savurulan tekme kesin kırmızı gerektiriyordu.Sarı verdi.
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
damalı bayrak açmak yenilik mi oldu
peeeh
eksişehir acımaz harcar ağlatır diyorum
nerde benim damalım diye ağlar tüm bjkliler
....
Mesaj tarihi:
said:
Bu arada Lig TV'nin Piero cihazıyla yapılan ölçümde, topun tamanının çizgiyi 8 cm geçtiği, yani pozisyonun gol olduğu ortaya çıktı.

holy moses!
Mesaj tarihi:
dEaThMooN said:
toggie said:
beşiktaş şampiyon

ben lafı sezon sonunda yediririm diyodum ama sen kendin erken yedin ..

bariz fail olmuşsun death. adam geyiğine yazmış.
Mesaj tarihi:
MeSh said:
dEaThMooN said:
toggie said:
beşiktaş şampiyon

ben lafı sezon sonunda yediririm diyodum ama sen kendin erken yedin ..

bariz fail olmuşsun death. adam geyiğine yazmış.

ben kinaye yaptım demesini istiyorum zaten .. böle zevk vermiyo..
Mesaj tarihi:
abi dedikten sonra kinayenin ne anlami var, espri yapip kimse anlamadiktan sonra, anlatmak gibi. simdi sen de kinaye yaptiysan mesela ben anlamadim, demek ki kinayeler calismamiz lazim biraz.
Mesaj tarihi:
eskişehir futbol oynamaya gelmiş olsaydı daha zevkli olurdu maç. akılları fikileri tekme atmaktaydı.

yani sabah rüştüye atılan tekmeyi gördümde. o adam nasıl 90dk sahada kaldı anlamıyorum. her pozisyona itiraz etti. herkese bi tekmesi var. pes yani.

ayrıca fener maçında bobo oynamalı holosko ile bence...
  • Yeni Oluştur...