Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Eskişehirspor 23.11.2008 @ 19:00

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

Gol dışında hakem iyiydi bence.Golü vermedi o da yardımcının mallığı.Gerçi ben göremedim maçtaydım ama programlardada gol demişler.

Tello Holosko nobre çok iyiydi.Nobre acaip yıpratıyor defansı.Holosko çok iyi bindirmeler yapıyor.Tello nun pasları milimetrikti.Özellikle Sivok a attığı holoskoya attığı gol pasları müthişti.

Sivok ta çok iyiydi.Sivok u sevmeye başladım.Hatalar yapsada şu kafa gollerine hayranım.

Bu arada ankarada ki hakem skandalından sonra 13.haftanın maç hakemleri hemen açıklanmış ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

o golü vermedi diye suçlamamak lazım be black. "çok" bariz gol diyemezsin , normal yani.

nobrenin pozisyonu da penaltı. kaleci leylek bacaklarıyla tekme savuruyor , penaltı olması için nobrenin bacağının kopması mı lazım? o bacağı öle savurmasa adam gol atıcak sonuçta. bomboş kale önünde , neden atsın yere kendini?

penaltı değilse de sarı kart vericeksin. hakem , kelime anlamıyla "kakasını yaptı".
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehir futbol oynamaya gelmiş olsaydı daha zevkli olurdu maç. akılları fikileri tekme atmaktaydı.

yani sabah rüştüye atılan tekmeyi gördümde. o adam nasıl 90dk sahada kaldı anlamıyorum. her pozisyona itiraz etti. herkese bi tekmesi var. pes yani.

ayrıca fener maçında bobo oynamalı holosko ile bence...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...