bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Gol dışında hakem iyiydi bence.Golü vermedi o da yardımcının mallığı.Gerçi ben göremedim maçtaydım ama programlardada gol demişler. Tello Holosko nobre çok iyiydi.Nobre acaip yıpratıyor defansı.Holosko çok iyi bindirmeler yapıyor.Tello nun pasları milimetrikti.Özellikle Sivok a attığı holoskoya attığı gol pasları müthişti. Sivok ta çok iyiydi.Sivok u sevmeye başladım.Hatalar yapsada şu kafa gollerine hayranım. Bu arada ankarada ki hakem skandalından sonra 13.haftanın maç hakemleri hemen açıklanmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 dEaThMooN said: ben lafı sezon sonunda yediririm diyodum ama sen kendin erken yedin .. Kinaye diye bişey duydun mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sezon basinda, besiktas eskisehiri yenerse sampiyon ilan ediyoruz mu dedi federasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 inşallah kinayedir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 o golü vermedi diye suçlamamak lazım be black. "çok" bariz gol diyemezsin , normal yani. nobrenin pozisyonu da penaltı. kaleci leylek bacaklarıyla tekme savuruyor , penaltı olması için nobrenin bacağının kopması mı lazım? o bacağı öle savurmasa adam gol atıcak sonuçta. bomboş kale önünde , neden atsın yere kendini? penaltı değilse de sarı kart vericeksin. hakem , kelime anlamıyla "kakasını yaptı". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bilmiyorum ben maçtan çıkınca bi tek o pozisyonu gördüm maratonda penaltı değil gibiydi.Tabi maçta çıldırdık o pozisyona =) Ama rüştüye son dakikada savurulan tekme kesin kırmızı gerektiriyordu.Sarı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mendoza said: Beşiktaşın bilindik ezik oyunu. Bakmadan ortala, Vur kafayı gol olsun. bi ibrahim üzülmez yapıyor onu be koç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sexdrugsrocknroll said: damalı bayrak açmak yenilik mi oldu peeeh eksişehir acımaz harcar ağlatır diyorum nerde benim damalım diye ağlar tüm bjkliler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 said: Bu arada Lig TV'nin Piero cihazıyla yapılan ölçümde, topun tamanının çizgiyi 8 cm geçtiği, yani pozisyonun gol olduğu ortaya çıktı. holy moses! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ne güzel oynadık yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 dEaThMooN said: toggie said: beşiktaş şampiyon ben lafı sezon sonunda yediririm diyodum ama sen kendin erken yedin .. bariz fail olmuşsun death. adam geyiğine yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 MeSh said: dEaThMooN said: toggie said: beşiktaş şampiyon ben lafı sezon sonunda yediririm diyodum ama sen kendin erken yedin .. bariz fail olmuşsun death. adam geyiğine yazmış. ben kinaye yaptım demesini istiyorum zaten .. böle zevk vermiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abi dedikten sonra kinayenin ne anlami var, espri yapip kimse anlamadiktan sonra, anlatmak gibi. simdi sen de kinaye yaptiysan mesela ben anlamadim, demek ki kinayeler calismamiz lazim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ezdik ezdik sahada yürüyen takımlara kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 eskişehir futbol oynamaya gelmiş olsaydı daha zevkli olurdu maç. akılları fikileri tekme atmaktaydı. yani sabah rüştüye atılan tekmeyi gördümde. o adam nasıl 90dk sahada kaldı anlamıyorum. her pozisyona itiraz etti. herkese bi tekmesi var. pes yani. ayrıca fener maçında bobo oynamalı holosko ile bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 o adam hakketen dozunu aştı sahada tekmelemediği futbolcu kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mumu said: ne güzel oynadık yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 KİNAYE YAPTIM AMUHAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar