Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uğur Kaymaz

aquatik

Öne çıkan mesajlar

Ölümünün üzerinden 4 yıl 1 gün geçti. Yaşıyor olsaydın 16 yaşında pırıl pırıl bir genç olacaktın şu an. O fotoğraflarındaki akıllı, efendi, masum ve erken olgunlaştığını belirten bakışların, ömrüm oldukça aklımdan çıkmayacak. Cinayetinden, küçücük 12 yaş bedenine 13 kurşun saplandığından bu yana olayla ilgili ceza alan hiç kimse yok.

Ailene sabır diliyor, babanla birlikte huzur içinde uyumanı diliyorum. Keşke elimiz-kolumuz bu kadar bağlı olmasaydı, seni koruyabilseydik. Seni koruması-kollaması gerekenler adına senden özür diliyor, bu işin içinde hepimiz olduğumuz için sonsuz üzüntü duyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Bu güzel çocuğun kaatilleri beraat etti. Ülkem adına, ülkemin adalet sistemi adına gurur duyduğum söylenemez. Bazen böyle bir dünyada nefes alıyor olmak utandırıyor insanı. AİHM'ye başvuracakmış ailesi. Tüm kalbimle, hakettiğimiz cezayı almamızı diliyorum.

http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=24&ArticleID=1108250&Date=19.06.2009&b=Ugurun%20sirtindaki%20kursunlar%20mesruymus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...