Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Lütfen biri bana bunun şaka olduğunu söylesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 obez evlendirme sitesi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Önce sahte bu diye bağırdım ama, cidden Amerika'lılar bu kadar gerizekalı olabilir diye düşündüm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 kızların yaş küçük yalnız hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Amerika'da 16 yaş heryerde serbest. Bazı eyaletlerde aile izniyle 13 yaşa kadar düşülebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 said: Sarah M. Age: 16, Location: Northwest Bride Price: $26,995 Sarah calls herself a Goth but we insisted she not dress in black for this photo. She reads and writes a lot of depressing poetry and it takes a lot to get her nose out of a book. She says she’s an Old Soul in a new young body and she’s already been married lots of times and she might die again tomorrow so why wait?lolol said: “I was SO scared getting married so young, but my husband is an okay guy and I am SO proud that because of me my parents were able to get their first brand-new car and take the trip they always wanted to. I couldn’t have done it without your site!" —Katrina K., married at 14 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bride price? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 baslik parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tercümesini sormadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ben de tercumesini yapmadim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 “Our 15 year old daughter Mary wasn’t very popular and did nothing but mope around the house bringing everybody down, so we decided to marry her off through your site. Now our house is a lot cheerier and we love our new swimming pool and Jaccuzi! We’ve told our youngest that when she turns 15 we’re going to marry her off too!" —Mrs. James P. geber kadın..evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 of baya hastalıklıymış bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 utopia said: tercümesini sormadım sdf. InneR_ChaoS un ismi sedef mi? InneR_ChaoS said: ben de tercumesini yapmadim fds utopia nin ismi firdevs mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 5900$'a ucuzdan bi kız buldum.. ucuza alır alt yapıdan yetiştirir satarım diyecektim ama STRONG CHRISTIAN VALUES! istiyormuş.. in domini patrick fiili siptirip candy! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 reyou said: utopia said: tercümesini sormadım sdf. InneR_ChaoS un ismi sedef mi? InneR_ChaoS said: ben de tercumesini yapmadim fds utopia nin ismi firdevs mi ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 dasaaa said: 5900$'a ucuzdan bi kız buldum.. ucuza alır alt yapıdan yetiştirir satarım diyecektim ama STRONG CHRISTIAN VALUES! istiyormuş.. in domini patrick fiili siptirip candy! oldu mu? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yalnız olaya para girdiği anda ucuzculuğa kaçıp alt-üst fiyat çekip sadece pazarlık edilebilecekleri düşündüklerimi okumam şaşırtıcı.. 40000$ falan ne be! kız mı alıyorum altın madeni mi? altın değil de paladyumla başabaş gidiyor sanırım kız borsası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 kizlarin resimleri neden flu? gormeden mi evleniyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 e diyor ya eski moda görücü usulü ile diye. FBI ın pedobear ları avlamak için kurduğu bişey olmasın :P sadece amerika içi filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 okumadim ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 mahrem diye, nişanı basan kızı görür nişanı basmak eşit değildir nikahı basmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 18 yasindan kucukle cinsel iliskiye gireni otturuyorlar burda, ama evlilik yasalmis(dogruysa tabi). Tuhaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Wikipedia'ya baktım onun için, orada yasal diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 evlilik yasal, evlenmeden birlikte olmak için 18i beklemek zorundaymışsın, olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 16 yasinda bir kizla cinsel iliskiye giren adama sapik, nasil o gozle bakiyorsun cocuklara vsvs yardirmislardi gecen aylarda televizyonda. Karin olunca sapik olmuyosun demekki, o da guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar