evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bugün yaptığımız tarifi sizinle paylaşmak istedik. Buyrun: Malzemeler: soya sosu, ince doğranmış soğan, mısır, mantar, kekik ve tavuk Biz hazır malzemeler kullandık, uğraşmak isteyen arkadaşlar soğanı falan elle doğrayabilir, eğlence olur ağlayarak falan. İlk olarak, bir miktar yağda soğanımızı kavuruyoruz. Sonra hafif renk değiştiren soğanlarımıza iki üç yemek kaşığı "doğranmış" mantar ekliyoruz. Bakın oda arkadaşım nasıl da ekliyor. Mantar ve soğanı güzelce karıştırıyoruz. Üzerine istenilen miktarda soya sosu ekliyoruz. Tekrar karıştırıyoruz. Birkaç dakika bekledikten sonra, tavuklarımızı ekliyoruz. Yine karıştırıp, üzerine bir kapak kapatıyoruz ve tavukların hafiften pişmesini bekliyoruz. 1/3 bardak falan su eklemek faydalı olabilir. Şimdi bi sigara molası. (illa sigara olmak zorunda değil.) Son olarak, 2/3 konserve falan mısır ve biraz da kekik ekliyoruz, biz soya sosu da koyduk, tuzu da unutmayın. 5 dakika kadar daha pişirdikten sonra yemeğimiz hazır. evilmaddox ve Yiğit ten sevgilerle, bir dahaki programa kadar esen kalın.
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ellerinize sağlık. son halini de bir yakından çekip koysaymışsınız olurmuş ama :)
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ee.. Biz son haline dayanamadık.. Çok açtık.. yedik. :D
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Llama said: aga herşey konserve be Ben de ne zaman senden cevap gelecek diyodum. :D Bak mantarlı falan ne güzel işte, burda malesef konserve dışında pek alternatifimiz yok o yüzden bunları aldık.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Teflondaki yemeği metal kaşık ile karıştırmasaymışsınız iyiymiş aslında.Ayrıca yaptığınız yemeğe biber de iyi gider bence.Marul falan da koyun.Havuçta koyun ama en son koyun diri kalsın.İnce ince kesin havuçları tadı da damağınızda kalsın.
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ben olsam soğanları çok ufak kesip, etten sonra atardım kazana. diri soğan güzel soğandır.
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Güzel olmuş bunu ewde deneyecem ben
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 neden bu yemek tarifleri hep mantarlı. mantar yenir mi ya. düzgün yemek yapalım artık lütfen.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ha kafa ypaıyor bu mantarlar evet ama pişince etkisi gidiyor çiğ yiceksiniz
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 mantar güzel şey, evet. ama kafa yaptığına katılamıyorum. çiğ çiğ mantar da yemeyin karnınız ağrır. bu arada tarif de güzel görünüyor ellerinize sağlık.
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bizimki daha etkiliymiş pişirince de geçmedi etkisi, %100 olmasa da baya efektif kafa yaptı. Kantinden odaya dönemedik düşünün.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 PATA said: oha ciddi msn? hayır tabikide ama özel mantarlar var bu iş için hollandada yasal hatta
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 evilmaddox said: Bizimki daha etkiliymiş pişirince de geçmedi etkisi, %100 olmasa da baya efektif kafa yaptı. Kantinden odaya dönemedik düşünün. fazla yemişsinizdir:)-D yanında bira ii gider bunun(bence) elinize sağlık :)
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ah nerde bira aah... Yaramı deştiniz gene bak. Ühü.
logcupasa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ellerinize saglık bi ara denemek lazım yaw:)
Öne çıkan mesajlar