Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 dun gece alkollu bi geceden sonra taksiyle eve donup 2km yol gidip baska bi eve gecmek icin arabami aldim, etilerden gecerken cevirme olmadigini gordum, burdan giderim dedim. evden cıktım ve ulus baglantisina saptim levazım sitesine gitmek icin. sapis o sapis. cevrildim, cikmicagina okadar inanmistim ki aptal bi cesaretle, ufledim, yanımda verebilicek para olmasına ramen.. ufleyis de o ufleyis.. neden arabamı aldım, neden etilerden gitmedim, neden cıkma riskini goze alip ufledim hic bilmiyorum lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bence sen direk kendine neden alkollu araba kullanıpta baskalarının hayatını riske atıorm die sor. en guzeli o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 neden arabamı aldım sorusu onu kapsıyo evet arada 0.80 promil 2 kadeh vodka etmiyo kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 geçmiş olsun, üstündeysen çıkmıycaksın, net, ama işte bişey olmaz diyo insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Yazık ben daha ehliyeti alamadım http://forum.paticik.com/read.php?13,3196049,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 önce bi al sonra kaptırırsın sen de :) allahtan sürmüyorum araba falan kaptırma şansım yok benim, cüzdanda sağlam. kiralasam mı napsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 en güzeli ehliyet kullanmamak.kaptırma şansın olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oh biri de şöle bişi yazsın :D cuzdanın kenarına 50 dolar stacklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Geçmiş olsun, kaza felan yapmadın ama en azından bir de öyle düşün =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Sintisyzer said: neden arabamı aldım sorusu onu kapsıyo evet arada 0.80 promil 2 kadeh vodka etmiyo kendisi ama bu bir prensip, azcık esnetirsen gerisi gelir heh zaten kaza riskini arttırmak için illa kör kütük sarhoş olmak gerekmiyor biraz algın yavaşlasa bile kaza riskin artar. kazayı yaptıktan sonra da az içtimi olmaz pek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Açıkçası alkollü yola çıkıp ehliyetini kaptıranlara hiç üzülemiyorum ve o ehliyete el koyan polisi tebrik edesim geliyor. Ehliyetini kaptıranlar kusura bakmasınlar ve öncelikle kendi sağlıkları için alkollü yola çıkmasınlar, her taraf taksi dolu. Herkese güvenli ve alkolsüz sürüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 O da bişeymi, 2 sene önce benim ehliyetimi evin 30m ilerisinde almışlardı. Hava soğuk diye arabayla gidiyim demiştim markete :D İstanbulun en arıza polisi denk gelmişti şansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj kaygısı güden arkadaşlara alkol sınırının gereksiz derecede düşük olduğunu söylemek isterim. 1 yudum alkol bile algıları düşürüyor olabilir de, onun düşürdüğü algı kişiden kişiye göre değişmekle beraber, o kadar algı düşüklüğüne arkadan selektör yapan taksiciler de neden oluyor, siz sollarken panikleyip hızlanan kadın şoförler de neden oluyor, yani alkolle sınırlandırmayın herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ne olursa olsun bir şekilde bu düzenlenmeli, bir sınır konmalı, ve konmuş da, buna uymadığınızda yakalanırsanız cezasını çekersiniz. kişiye göre seviye belirleyemezler sonuçta, zor bişi olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 0.5 promil dediğin şey 1 litre light bira bile değil, xaenin haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Xaenin said: Mesaj kaygısı güden arkadaşlara alkol sınırının gereksiz derecede düşük olduğunu söylemek isterim. 1 yudum alkol bile algıları düşürüyor olabilir de, onun düşürdüğü algı kişiden kişiye göre değişmekle beraber, o kadar algı düşüklüğüne arkadan selektör yapan taksiciler de neden oluyor, siz sollarken panikleyip hızlanan kadın şoförler de neden oluyor, yani alkolle sınırlandırmayın herşeyi. Alkollü araba kullanmayı savunamassın heralde kaancıım. 1 vodkanın yarısıyla sarhoş olan biliyorum. O alkol sınırı süngerler için değil ortalama değerdir, bi standarttır sonuçta. Bugün 2 içen bişey olmuyo diye yarın 3 içer 4 içer. Sonucunu görüyoruz zaten. Kuralsa kural yani. Keyiften değil milletin canını malını korumak için. İçme demiyor kimse kimseye. İçiyorsan, taksiyle dön napalım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 2 kadeh votka falan küçümsemişinizde ben 2 kadeh votkayı hızlı içersem ufaktan denge kayıpları yaşamaya başlıyorum . e herkesin bünyesine göre limit belirlenemiceğine göre... düz çizgide yürütüyolarmış ya eskiden o daha iyiymiş demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aslında bu gibi konularda alabildiğince katı ve sert olunması taraftarıyım. böylece belki trafik külhanbeylerinden birazcık temizlenir. mesela ingiltere'de hız limitini 2 defa aşanların ehliyetlerinin alınması hakkında bişiler yazılmıştı. (bu imiş) 3sene içerisinde 2defa aşarsa alıyorlardı ehliyeti. bilemiyorum, bence biraz daha sert olmalı. insan hayatını ilgilendiren konularda bazıları aşırı salla pati davranabiliyor. e adamın kafasını yarıp, açıp bu olmayan değerleri içeriye enjekte edemeyeceğine göre vurucan kırbacı, vurucan kırbacı! en azından onlar anlar sanırım. bu konuya gelince, pozisyonu değerlendirdik hakem doğru bi karar vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bosuna i..e hakem demiyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Abi hem alkollü araba sürmüşsün hem polise rüşvet vermeye yeltenmişsin üstüne bi de şikayet ediyosun. Ayıp oluyo ama biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bence bide güzel dövselermiş bide seni. Hiç yakıştıramadım içki içmeyi sana hiçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Xaenin said: Mesaj kaygısı güden arkadaşlara alkol sınırının gereksiz derecede düşük olduğunu söylemek isterim. 1 yudum alkol bile algıları düşürüyor olabilir de, onun düşürdüğü algı kişiden kişiye göre değişmekle beraber, o kadar algı düşüklüğüne arkadan selektör yapan taksiciler de neden oluyor, siz sollarken panikleyip hızlanan kadın şoförler de neden oluyor, yani alkolle sınırlandırmayın herşeyi. Evet aynen öyle bu yüzden zaten en düşük sınırlara göre yapılması lazım bu kuralların. Tersini düşünmek saçma olur herhalde değil mi "abi ben dayanıklıyım" deyince 2 katına falan çıkarmak sınırları gibi. Düz çizgide yürütmek gibi testler de malesef objektif değil. Benim bildiğim objektif ve niceliksel tek test bu. Ben bir bira ile sarhoş olan insanlar tanıyorum, bu insanlar sarhoş olup araba kullanıp da kaza yaparsa senin dediğin durumda alkol sınırlarının altında kalabilirler bu da gayet saçma olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Eralp said: Abi hem alkollü araba sürmüşsün hem polise rüşvet vermeye yeltenmişsin üstüne bi de şikayet ediyosun. Ayıp oluyo ama biraz. aynı ulkede mi yasıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 inşallah pakistandan, zimbabwe'den vs. falan katılıyorsundur programa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar