Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 insan fişten çeker[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Sanırım bu kadar saldırı sonrasında bana da (abla olarak) otomatikman cevap hakkı doğuyor. 1- Burası herkese açık bir forum. Buraya yazılanları okumam asla özel hayata müdahale olarak algılanamaz. 2- "Sen benim forumlarıma üye olup beni takip ediyorsun." gibi bir iddia asılsızdır. Üyelik tarihime bakılırsa ne kadar saçma olduğu da görülebilir. 3- İlk mesajda yazılan senaryo tamamen uydurmadır. İlkokul çağını geçtiğime göre " Anneeee Doğa kötü şeyler diyor." gibi bir saçmalığa asla kalkışmam. 4- "Dana", "çirkin" gibi sözlere karşılık vermeye lüzum görmemekteyim. 5- Benim hakkımda kardeşim tarafından yazılanlara ilk ve son cevabımdır. Ne de olsa, isteyen istediğine inanmakta serbesttir. Ben de ailevi tartışmların buraya taşınması taraftarı değilim; ama hakkımdaki asılsız iddialara cevap vermem gerekiyordu. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: Mortis, 18 April 2003 22:10 tarihinde demiş ki: Ablam sabah 7 de gidio gece 10 da gelio işten. çok yorgun oluo ve direk yatio. o yüzden fazla bir endişem yok.. :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! tv ye dalıyor :) halamla derdim oluyor bazen ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bravo be Cassie be yürü be ........[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 aynı bilgisayarı kullanıyosanız modemini yanında taşı.(benim de ablam var ordan biliyorum.)Deep Brackets:daha kolay bi yöntem kabloyu söksen de yeter.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Cassie a/s/l ? :-P[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ben ablası fln değilim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: BonePART, 19 April 2003 01:13 tarihinde demiş ki: 19/ her zaman/ nereyi bulursak orda ?[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 48.5 Drunken Friaa -(Back to business) zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ee senin ablan kızdı bu işe ama[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Başka acc al her bilgisayar başından kalkarken logout ol.Windowsun boşluk içine yazılan yazıları hatırlama olayından kurtulmak içinde Windows internet optionsdan clear history de. Bunlarda yetmediyse internet şifreni değiştir giremesin internete o acımasızca seni ispiyonluyorsa sende nete sokma.Web blocker programı bul paticiği blockla kendin oturunca blocku açarsın. Veya bunların yerine ablanı karşına çek sen piskopatmısın işin gücün yok beni niye takip ediyorsun zevkmi alıyorsun de birdaha benim forumlarımı okuyup anneme söylemeni istemiyorum de *yüzünü çat*.Son tavsiyemde ablanlan olan ilişkini gözden geçir.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 kızların çoğu pc nin fişini çekersen bozuldu sanar kalkınca başından arkadan fişi çek kesin çözüm:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 yazilanlari hic okumadim ama xp prof yukleyip kendini admin yapmak en ideali[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Foruma yazdığın herhangi bir mesajı ablanın/annenin/tanıdığın birinin okumasından rahatsız olacaksan, önerim, o mesajı yazmaman olacaktır. Burası forum, chat yapmıyoruz burada, özel konuşmalarını illa forumda yapacaksan pm kullan. Gerçek hayatında (ne demekse, sanki burada bilgisayar koduyuz) tanıdığın insanların okumasından utanacağın/rahatsız olacağın mesajı 13000 üyeli foruma niye yazıyorsun ki? Bone patladım ofiste yine, lol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 nefr sana katılıyorum bencede madem ablanın yazılarını okumasını istemiyorsun, -ya baştan sitenin adresini vermeyeceksin işkence dahi yapsa, -ya paticiğe internet cafe'den erişeceksin onca zorluğa katlanıp, -ya evden girince bütün verileri temizleyeceksin uğraşmaktan bıkmazsan, -ya da çare bulmayı gerektirecek hiçbirşey yazmayacaksın.. bu kadar basit.. ablan bence bu kadar sözü duyduktan sonra çok olgun, seviyeli, paticiğe uyan bir biçimde yanıt vermiş.. bana kardeşim yapsa aynı olayları; herhalde ya modemi sökerdim int. kullanmaması için, yada pataklardım sanane lem die :P[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 açıldığından beri sitenin takipçisiyim, ilk defa böyle bir topice şahit oldum.. çok orjinal, tebrik ediyorum sizi ailecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bence bir tiger aparkatın çözebilecegi birşey bu :)[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 nefr +1 Bizim evde benden başka bilgisayarı açmayı bilen yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bende hunter katze we bikaç isim daha war lakin o isimler halen burdalar ondan sölemiim onları. !!!!!! katze ownz !!!!!![hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar