Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ablanız/abinizin msg larınızı okumasını nasıl engellersiniz?

Trafalgar_manya?

Öne çıkan mesajlar

Sanırım bu kadar saldırı sonrasında bana da (abla olarak) otomatikman cevap hakkı doğuyor.
1- Burası herkese açık bir forum. Buraya yazılanları okumam asla özel hayata müdahale olarak algılanamaz.
2- "Sen benim forumlarıma üye olup beni takip ediyorsun." gibi bir iddia asılsızdır. Üyelik tarihime bakılırsa ne kadar saçma olduğu da görülebilir.
3- İlk mesajda yazılan senaryo tamamen uydurmadır. İlkokul çağını geçtiğime göre " Anneeee Doğa kötü şeyler diyor." gibi bir saçmalığa asla kalkışmam.
4- "Dana", "çirkin" gibi sözlere karşılık vermeye lüzum görmemekteyim.
5- Benim hakkımda kardeşim tarafından yazılanlara ilk ve son cevabımdır. Ne de olsa, isteyen istediğine inanmakta serbesttir. Ben de ailevi tartışmların buraya taşınması taraftarı değilim; ama hakkımdaki asılsız iddialara cevap vermem gerekiyordu. Rahatsız ettiğim için özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Mortis, 18 April 2003 22:10 tarihinde demiş ki:
Ablam sabah 7 de gidio gece 10 da gelio işten. çok yorgun oluo ve direk yatio.

o yüzden fazla bir endişem yok.. :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

tv ye dalıyor :)
halamla derdim oluyor bazen ;)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 19 April 2003 01:13 tarihinde demiş ki:
19/ her zaman/ nereyi bulursak orda
?[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı

Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 48.5 Drunken Friaa -(Back to business)

zuhahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Başka acc al her bilgisayar başından kalkarken logout ol.Windowsun boşluk içine yazılan yazıları hatırlama olayından kurtulmak içinde Windows internet optionsdan clear history de.
Bunlarda yetmediyse internet şifreni değiştir giremesin internete o acımasızca seni ispiyonluyorsa sende nete sokma.Web blocker programı bul paticiği blockla kendin oturunca blocku açarsın.
Veya bunların yerine ablanı karşına çek sen piskopatmısın işin gücün yok beni niye takip ediyorsun zevkmi alıyorsun de birdaha benim forumlarımı okuyup anneme söylemeni istemiyorum de *yüzünü çat*.Son tavsiyemde ablanlan olan ilişkini gözden geçir.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus
Sosyal ağlarda paylaş

Foruma yazdığın herhangi bir mesajı ablanın/annenin/tanıdığın birinin okumasından rahatsız olacaksan, önerim, o mesajı yazmaman olacaktır.

Burası forum, chat yapmıyoruz burada, özel konuşmalarını illa forumda yapacaksan pm kullan.

Gerçek hayatında (ne demekse, sanki burada bilgisayar koduyuz) tanıdığın insanların okumasından utanacağın/rahatsız olacağın mesajı 13000 üyeli foruma niye yazıyorsun ki?

Bone patladım ofiste yine, lol be.
Sosyal ağlarda paylaş

nefr sana katılıyorum bencede madem ablanın yazılarını okumasını istemiyorsun,
-ya baştan sitenin adresini vermeyeceksin işkence dahi yapsa,
-ya paticiğe internet cafe'den erişeceksin onca zorluğa katlanıp,
-ya evden girince bütün verileri temizleyeceksin uğraşmaktan bıkmazsan,
-ya da çare bulmayı gerektirecek hiçbirşey yazmayacaksın..

bu kadar basit.. ablan bence bu kadar sözü duyduktan sonra çok olgun, seviyeli, paticiğe uyan bir biçimde yanıt vermiş..
bana kardeşim yapsa aynı olayları; herhalde ya modemi sökerdim int. kullanmaması için, yada pataklardım sanane lem die :P[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...