asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 asinanyavuz said: benim için özel bir yere sahip özellikle Ballade No.1 . said: Initially, it was a calm child at the beginning, however, it became a frothing dragon. Seconds after, piece became a blending and a peaceful piece. It was such intense emotional transitions. Like the life line of a human being, from childhood’s peace to an adolescent’s undulating life, and to an old man’s calmness. Or, a journey of love. Peaceful love period, fights of couples, and the peak of the blending and melting love. Followed by a more romantic part, which was a star of starless night. Piece continued with a higher tempo and strong-willed tones, like resembling of a loss of lover. Just after that, a peaceful passage took our soul to a peaceful memory of that lover. Gradually, memories became vanished. And at last, the tragic farewell of lover. The piece had an alive ending, like a living lover tries to tell “I’ll live for both of us!" It was such a romantic piece that humanly words are verily deficient to tell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 gerge hepsini dinledim. ama benim klasik müzikte genellikle aradığım şey karamsarlık,hüzün vs. ve ortaçağ ezgileri çok hoşuma gider genel olarak.bunlar hareketli kaçıyor biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CcOX0ILLv5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mozart Ve Beethoven derim ama çok daha otantik bişi dersen,Dediğinle alakası yok gibi ama olsun Queen - A Night at The Opera Albumunu indir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 chopin iyidir, heycan verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Erik Satie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 serdar ortac - bebegim oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Star Wars müzikleri - John Williams ve Londra Senfoni Orkestrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 John Williams William Kanengiser Andrew York William Mason Julian Bream Scott Tennant Andrés Segovia Domeniconi Carlo Los Angeles Guitar Quartet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Şimdi şunun ismini ararken reklamlarda, filmlerde kullanılan en meşhur 100 klasik eser hakkında yazılar olan bir site buldum ilginç geldi göndereyim dedim. Belkide baya meşhurdur. Bu arada ismine takılmayın güzel bir site :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar