Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 frostweave clothları en iyi nerde farmlarız arkadaşlar var mı 80 level olmuş,tailor'ı 450lemiş arkadaşların bir bilgisi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Boreanda Naxxramasa benzeyen kale var... Onun içindeki ghoullar felan bayağı düşürüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Tailor adama her yer iyi, yeterki fazlaca mob olsun. Spawn iyi olsun. Son 15 skill kaldı çok acıtıyo çok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Level 80 olmuşsan zaten git hc yap derim, bol bol düşüyor hem de gear ve badge toplarsın. Onun dışında wowheadden bakıp humanoid olan her mobu farmlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ayrıca son 15 skill için acıtıyor diyen arkadaşa son 5 skill i gör derim, yeşil patternle kasmak zorunda kalıyorsun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 nasıl yahu? lw 440tan 450e tek patternle kastım ben o da vendor patterni ve hep turuncuydu, 450 de sarı oldu. tailorlarda yoksa öyle birşey haksızlık olmuş cidden. ahanda bununla: http://www.wowhead.com/?item=44551 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 450 lemiş arkadaşlar frozen shadowweave tarzı bi set varmı 450 leyince skili arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Tüm tailor setleri BoE item artık. Eskisi gibi BoP item pek yok. Ancak enchant, binek falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Enchantlar da AH'de satılacaktı hani noldu o? Bi de konu ile alakasız ama su cift talen build olayını ne zaman yapıcaz cok lazım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 o geldi diye biliyorum ben. incription malzemesi ile ah'ye konabiliyor sanırım. yamuluyorsam düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ench'ler AH'ye konuluyor zaten artık. inscripterlardan scroll alıyorsun. Çift talent 3.1 Ulduar content patch'i ile eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 aramil said: nasıl yahu? lw 440tan 450e tek patternle kastım ben o da vendor patterni ve hep turuncuydu, 450 de sarı oldu. tailorlarda yoksa öyle birşey haksızlık olmuş cidden. ahanda bununla: http://www.wowhead.com/?item=44551 440 skill isteyen eşyalar var ama onlarla kasıp 450lemek için ya 1 aya yakın bekler tailorlar ya da yeşil olanla kasmaya devam eder, kişiye kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tailoring icin bi lvling guide varmı 70 sonrası için yardımcı olacak? malzemeleri bosa harcamayalım yani o bakımdan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Tailoring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tailor zor diyenlere enchant oneririm koskoca serverda server first cikamadi daha lulz stack i 200gold dustlarin ve ah de her zaman bulamiyorsun bile rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aramil said: nasıl yahu? lw 440tan 450e tek patternle kastım ben o da vendor patterni ve hep turuncuydu, 450 de sarı oldu. tailorlarda yoksa öyle birşey haksızlık olmuş cidden. ahanda bununla: http://www.wowhead.com/?item=44551 mor item la mi kasmak zorunda kaliyorsun lw i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kendi class'ım olan warlock için konuşmak istiyorum en güzel farm yöntemi demon talent :) felguard'la mobları topla metamorphis aç alan skilli ile sn de 850-900 damage le bütün mobları kolayca indir :D Farm budur :P Enchanting içinde şunu söleyebilirim zaten questlerin çoğundan deli gibi yesil - mavi item düşüyor ve kırdığında yeterince enc. mats toplayabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yeşil pattern de var da turuncuyla skill artışında sorun olmuyor o açıdan söyledim. Hem skill kasıp, hem de ciddi anlamda altın elde ettim. Malzemeleri satın alıp yapınca bile üzerine kar konulabilir, sadece biraz ah takip etmek gerekiyor. Özetle turuncu skill candır, uğraştırmaz D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar