cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bugün fia'nın toplantısı mı vardı, yoksa tarihi yanlış mı hatırlıyorum difüzörler hakkında karar alınacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 CNN'de Diffuser Defused haberinin sonunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 nıahahh vettel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 walla hiç beklemediğim sonuçtu. özellikle alonsodan yeni gelmiş arabayla böyle bir derece hiç beklemiyodum. yarın neler olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 başlıyor çin gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bu ne kadar kötü bir spiker ya,nerde o ntv spikerleri hatta sevmediğim cnn türk spikerleri ... TRT'de yayınlanması kötü oldu bence,birde go vettel go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Güzel yarıştı. Tek anlamadığım alonso neden güvenlik aracının çıkmasına 1 tur kala pite giriyor. sırf o yüzden geride kaldı adam. çok önemli bir hata falanda yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 spikerin nesi var ? okay karacan boş boş hiçbirşeyden anlamadan konuşurdu en azından teknik birşeyler biliyor yeni spiker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 DarKRideR said: bu ne kadar kötü bir spiker ya,nerde o ntv spikerleri hatta sevmediğim cnn türk spikerleri ... TRT'de yayınlanması kötü oldu bence,birde go vettel go bu spiker cnn'deki spiker zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ferrari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 allahım benzini bitsin massanın nolur, şu rezaleti görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 DarKRideR said: bu ne kadar kötü bir spiker ya,nerde o ntv spikerleri hatta sevmediğim cnn türk spikerleri ... TRT'de yayınlanması kötü oldu bence,birde go vettel go büyük fail olmuşsun yalnız cnn turk spikerleri anlatıyor trtde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Abi benzini bitti adamların ya. Sen Ferrari'sin, eksik benzin koyuyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 nası bitti ya ahahahahaha Tüp taktırsınlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Abi pit'te az benzin mi ne koymuşlar, "1 tur eksik benzin koyduk, benzini tasarruflu kullan" diye massaya geçtiler önce team radiodan, sonra da arkasında alonso varken "bırak geçsin, 1 tur eksiğimiz var" dediler. Zar zor yarışı bitirdi, direkt kenara çekti massa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Çok güldüm benzin olayına =) Ferrari geçen sezon olduğu gibi bu sezonda rezilliklere imza atıyor.Massa mı cenabet ferrari mi bilmiyorum. Hep bi benzin problemi pit problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ferrari nin şimdiki durumu hakkında Schumacher döneminde Ferrari çok iyiydi o yüzden Schumi yarış kazanıyordu diyenlere kapak olsun diyorum. Ayrıca Schumacher dönemi öncesinide hatırlatıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Schumi döneminde Ferrari çok iyiydi evet de, takımın o hale gelebilmesindeki en önemli etmenlerden biri Schumi'dir, bunu takım elemanları da bin kere söylemiştir zamanında. Arabayı geliştirme yönü de çok iyi bir pilottu Schumi. Adamın uçup gitmesinin tek sebebi de Ferrari'nin iyiliği değildi, öyle olsa Ferrari 2. pilotları sürücüler klasmanında da hep 2. olurdu en basitinden. Yağmurlu havalardaki performansları ve 40 yıl geriden gelip yakalayışlarıyla yer yer şov yapardı zaten kendisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sun 24 May 2009 Race 15:00 hadi bakalım monacoyu görek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 uyduya şifre gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Buyse said: DarKRideR said: bu ne kadar kötü bir spiker ya,nerde o ntv spikerleri hatta sevmediğim cnn türk spikerleri ... TRT'de yayınlanması kötü oldu bence,birde go vettel go büyük fail olmuşsun yalnız cnn turk spikerleri anlatıyor trtde. o değilde ben bunları yeni gördüm sadfsd cevabı vereyim harbi fail olmuşum,TRT'te ki yarışların çoğunu izlemiş olmama rağmen bir türlü benzetemedim,farklı bir eleman getirmişler sanmıştım afsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 massaya cisim çarpmış sıralama turlarında said: Formula 1 Macaristan Grand Prix'si sıralama turlarında aracının içinde başına sert bir cisim isabet eden Felipe Massa'nın kafatası çatladı. Ameliyat edilen Brezilyalı pilot, yoğun bakımda tutuluyor. videosu http://www.youtube.com/watch?v=EXKiEq35eg0&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 adam hala ölüm tehlikesi taşıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bi garip oldum videoda massa öle şuursuzca lastiklere girince. umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bilinci gitmeden frene basmış ama gazdan ayağını çekememiş beyin gitmiş o an görüntüyü görünce çok garip hissettim soldaki telemetri sinirimi bozdu artık f1 araçların üstünü pimapenle kaplama zamanı geldimi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar