Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1 2009 Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel yarıştı. Tek anlamadığım alonso neden güvenlik aracının çıkmasına 1 tur kala pite giriyor. sırf o yüzden geride kaldı adam. çok önemli bir hata falanda yapmadı.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
bu ne kadar kötü bir spiker ya,nerde o ntv spikerleri hatta sevmediğim cnn türk spikerleri ...

TRT'de yayınlanması kötü oldu bence,birde go vettel go

bu spiker cnn'deki spiker zaten.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
bu ne kadar kötü bir spiker ya,nerde o ntv spikerleri hatta sevmediğim cnn türk spikerleri ...

büyük fail olmuşsun yalnız cnn turk spikerleri anlatıyor trtde.
Mesaj tarihi:
Abi pit'te az benzin mi ne koymuşlar, "1 tur eksik benzin koyduk, benzini tasarruflu kullan" diye massaya geçtiler önce team radiodan, sonra da arkasında alonso varken "bırak geçsin, 1 tur eksiğimiz var" dediler. Zar zor yarışı bitirdi, direkt kenara çekti massa
Mesaj tarihi:
Çok güldüm benzin olayına =)

Ferrari geçen sezon olduğu gibi bu sezonda rezilliklere imza atıyor.Massa mı cenabet ferrari mi bilmiyorum.
Hep bi benzin problemi pit problemi
Mesaj tarihi:
Ferrari nin şimdiki durumu hakkında

Schumacher döneminde Ferrari çok iyiydi o yüzden Schumi yarış kazanıyordu diyenlere kapak olsun diyorum.

Ayrıca Schumacher dönemi öncesinide hatırlatıyorum....
Mesaj tarihi:
Schumi döneminde Ferrari çok iyiydi evet de, takımın o hale gelebilmesindeki en önemli etmenlerden biri Schumi'dir, bunu takım elemanları da bin kere söylemiştir zamanında. Arabayı geliştirme yönü de çok iyi bir pilottu Schumi.

Adamın uçup gitmesinin tek sebebi de Ferrari'nin iyiliği değildi, öyle olsa Ferrari 2. pilotları sürücüler klasmanında da hep 2. olurdu en basitinden. Yağmurlu havalardaki performansları ve 40 yıl geriden gelip yakalayışlarıyla yer yer şov yapardı zaten kendisi :p
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Buyse said:
DarKRideR said:

büyük fail olmuşsun yalnız cnn turk spikerleri anlatıyor trtde.

o değilde ben bunları yeni gördüm sadfsd cevabı vereyim

harbi fail olmuşum,TRT'te ki yarışların çoğunu izlemiş olmama rağmen bir türlü benzetemedim,farklı bir eleman getirmişler sanmıştım afsdsd
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
massaya cisim çarpmış sıralama turlarında

said:
Formula 1 Macaristan Grand Prix'si sıralama turlarında aracının içinde başına sert bir cisim isabet eden Felipe Massa'nın kafatası çatladı. Ameliyat edilen Brezilyalı pilot, yoğun bakımda tutuluyor.

videosu

http://www.youtube.com/watch?v=EXKiEq35eg0&hd=1
Mesaj tarihi:
bilinci gitmeden frene basmış
ama gazdan ayağını çekememiş
beyin gitmiş o an
görüntüyü görünce çok garip hissettim soldaki telemetri sinirimi bozdu

artık f1 araçların üstünü pimapenle kaplama zamanı geldimi ne ?
  • Yeni Oluştur...