Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1 2009 Sezonu

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

ZaugnaKhaldun said:
trt bizle dalga mı geçiyor?

digitürklü isen olay trt den değilmiş. digiturk un denyoluğu tamamen. normalde trt default olarak şifreliyomuş fakat dsmart ve digitürk e şifreleri mi ne veriyomuş yayını açmaları için. fakat uydudan izleyenler için bir şans yok. normal antenle izlemeleri gerek. ayrıca cnn türk internet yayınını kapıyordu yarışlarda trt kapamıyor ve bildiğim kadarıyla kapamayacak da. ben trt'nin websitesinden izledim.
digitürk'ün müthiş rezilliği yani.

14 nisan'da difüzör meselesi temyize gidilecek. herşey netlik kazanacak herhalde. ayrıca hemen bu hafta malezya gp'si var yani boş hafta yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız cidden,

10. sıralarda gezen Ferrari'nin olduğu, küçük takımların yükseldiği, Brawn'ın efsane başlangıç yaptığı ilk yarıştan sonra şimdi de yağmur yüzünden durdurulan efsane bir yarış seyrediyoruz.

Okay Karacan da var, maç öncesinde Malezya gezintisi bile yapıyor Trt; cnntürk'ten alınmasına gerçekten çok sevindiğimi fark ettim bir kez daha.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cnnturk karasal yayın yapamadığı için türkiyede çok düşmüştü formula1. hala ülkenin çoğunluğu karasal yayın anteniyle izliyor televizyonu. trt için harika bi yatırım oldu. cnn resmen piç etti kaç senedir. hala ntv nin yayınlarını özlüyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...