bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 3 yıl sonrada bizde olucak büyük ihtimalle.Pilotların en beğendiği pistlerden birisi.Sadece pistin işletilmesiyle ilgili bi sorun vardı Ecclestone da mali krizden dolayı işletmesinden çekildi.Açıklama yaptı zaten altında başka bir neden yok diye.İstanbul park ı sevdiğinden bahsetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ntv yi özlüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 f1 ömer üründül e kaldı desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yarışları büyük ihtimalle Serhan Acar sunmaya devam edecek. ayrıca ntv yi neden özlüyorsunuz? ben de Okay Karacan'ı çok severdim ama Serhan Acar da bambaşka sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cnn turk'de anlatan adam mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cavanagh said: cnn turk'de anlatan adam mı o? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Formula 1'de önemli bir gelişme yaşandı bugün. pilotlar şampiyonasında puanlamada bir değişikliğe gidildi. hatta değişikliği de geçildi ve puanlama kaldırıldı. artık en çok yarış kazanan pilot şampiyon olacak. kaynak: formula1.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 daha önce de bu başlığa yazmıştım, hoş bilenler biliyordur ama bilmeyenler de vardır, yarışlar TRT'den yayınlanacak. ayrıca avustralya gp si de artık 9:00 da yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ne zaman başlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 puanlama sistemi eski haline döndü "en çok birinci olan şampiyon olcak" dalgası kalktı, puanlamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sabah sıralama turları vardı da. Arabalar çok çirkinleşmiş falan ibi geldi bağa. Özellikle arka spoiler daralmış sanki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Abi tekrarı yok mu sıralamanın&yarışın ? göremedim program akışında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben sabah RTL 'de gördüydüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tekrar oglen trt3´de idi sanirim. saati tam hatirlamiyorum ama 14 veya 15 olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 14 te trt 3 te tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Brawn ne yapmış öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 brawn in araci illegal, fia okke dedi ama diger butun firmalar onun ve iki firmanin yaptigini kurallara illegal gordukleri icin yapmadilar. muhtemelen bir kac yaris sonra digerleride degistirir yada brawn degistirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 trt bizle dalga mı geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Yahu trt şifreli yayın yazıyor digitürkte veremiyoruz falan diyor. NE iştir bu yahu. Saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vettel kubica ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vettel kastı bi de öle puan almak için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahah mükemmel yarıştı özellikle son 4 tur ama ferrariye yazık oldu, sanırım artık devirleri kapanıyo vettel ve kubica da en çok barichelloya yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vettel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Abi, - Patron: Joss Brawn (Ferrari eski stratejisti, bir araştırın derim) - Pilotlar: Jenson Button (çok yetenekliydi bu ama Honda'nın cibiliyetsizliği yüzünden hiçbir şey yapamıyordu), ve Rubens Barrichello (bir şey söylememe gerek yok sanırım) Batmakta olan bir takımı al; Ferrari'den iyi sıralama turları çıkartan bir araç oluştur. Üzerine sıralama turlarında ilk iki sırayı al; sonra da yarışta double yap. Ferrari out, Brawn in sanırım benim için. Umarım geçici olmaz bu performanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar