Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yoksa güncellemelerde mi kaldınsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu gece de gittim onlara asdfsda film izledik yeni geldim eve yatıyorum şimdi hatta sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Msn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Temmuza kadar, millet tatile gitmeden izmit tayfası olarak bi istanbul buluşması yapabiliriz gelen olursa, hatta başka gelen olursa onlar da gelsin ne dersiniz? Haftaya 2 tane bütüm var onun dışında full boşum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 SES VERİN! Letthesanşayn ve Darkrider ile yaptığım görüşmelere istinaden buluşma yapmaya karar verdim. Gelen gelsin fazla kasamicam bu sefer. 3 Aralık 2009 Perşembe İzmit Merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lan yarın trabzona ucuyorum gelirdim yoksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 maç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya en olmadı caner pes atarız salla bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 aynen abi. darkrider geliyor ben varım sen varsın yeter ya. bu bizim yiğit de gelecek ilk buluşmadaki tutsakemanet nickli eleman. oturur muhabbet eder içeriz, zaten fazla geçe kalmam erken buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 lan kaçta buluşuyoruz,kimse birşey demedi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 darkrider'a mesaj attım, sallamadı, ben de arkadaşlarımla içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar