Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet üzerinden canlı intihar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Buraya gelip ben kendi öldürmeyi denedim, hayatım çok kötü havaları ile konuşma, bizim hayatımızın nasıl olduğu hakkında hiç birşey bilmeden, ergen sancılarıyla inleyerek.

Öldürmek istiyorsan kendini git öldür, bana ne bundan, ama önceden gelip duygu sömürüsünü yapma çalışma, tanımıyorum bile seni, hiç birşey paylaşmadık (ister müzik olsun bu, ister beraber aynı ortamda alınan bir nefes), neden umursayayim ki? Her insan hayatı değerlidir, ama kendi hayatını kendi alanlarınki için hüzünlenecek değilim.

Ayrıca bu konu böyle devam ederse burayı kitlesene Nedanko, ne olur ne olmaz!
Sosyal ağlarda paylaş

Eternalus said:
ha demeyin ki bana duygusal zekâ sıfır, kuul olmak için söylüyosun. doktor ekg sonuçlarıma bakıp yüzüme "her an ölebilirsin" dedi de "tamam" dedim ben vaktiyle.

Yanlis anlama ama sakami bu? =) Bi insan yakin zamanda öleceginin haberini alip da "nolcak doktor abi sikma tatli canini" dermi. Hayattan zevk alamamak gerek bunu diyebilmek icin. Tekrar yanlis anlama diyorum ama, duygusla zeka eksikligi yada kuul olma cabasinin disinda cok daha ciddi sikintilarin yada problemlerin olmali bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Rawkon said:

çünkü aksini iddia edip yaşamamı gerektiren bi durum yok. sizin de yok ama her nedense yaşıyosunuz işte, 3-5 karış durumları...

Hadi insanlar beni tanımadan laf ediyor diyorsun olabilir bilemem de sen bizi nerden tanıyorsun. Bir insanın kendi hayatına biçtiği ve hatta insanlığa biçtiği büyük anlamlar olabilir. Benim bu hayatta ölene kadar yapabildiğim kadar yapmak istediğim bir meslek ve o meslekte ulaşmak istediğim noktalar var. Diyeceksin ki sen kendini kandırıyorsun hayal onlar, senin kendini kandırmadığın nerden belli. Acıların yapıcı ya da yıkıcı olması arasındaki farklarda dolaşıyoruz şu an, intiharın bence yıkıcı bir sonuçtur.

said:
ulan adamlara diyoruz intihar ettik, ölümden döndük; kendimizi kestik biçtik, 15 dakika boyunca sıcak su altında kan akıttık, bilinç kaydı, ardından 20 dikiş yedik. ama adamların kafa basmıyo. 3 karış 5 karış işte, anca algılıyo demek ki...

Bu noktada ne olmasını bekliyorsun ki peki insanların saygı duymasını ya da etkilenmesini mi?

Burdaki herşey senin yorumun, intihar eden adama saygı duyulmalıdır diyorsun çünkü tepeyi de görmüştür tibi de aşmıştır falan. Bana göre tepeden tibe düşüp tekrar tepeye çıkan adama saygı duyulmalıdır. Ve bunu ölçmenin de doğru bir yolu yoktur yani senin dediğin 3 doğru benim ki 2 doğru gibi bir şey söz konusu değil. Senin dediğin şeye bazı insanlar benim dediğim şeye bazı insanlar hak verecek ama genel olarak senin düşüncelerini uzun süreli olarak önemseyecek olan kişiler yakınların. Burdaki insanlar bu konuda dibe indikten 1 gün sonra seni unutur çok bir manası yok burdaki insanların senin hakkında ne düşündüğü. Hatta intihar etsen bile muhtemelen burda seni tanımayan insanlar maksimum bir hafta sonra falan seni unutur. Yakınlarınla aran nasıl bilmiyorum ama bence yakınlarını üzdüğünle kalırsın en fazla. Acı ve buruk bir kızgınlıkla ile hatırlanısın, saygıyla değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Rawkon said:
ulan adamlara diyoruz intihar ettik, ölümden döndük; kendimizi kestik biçtik, 15 dakika boyunca sıcak su altında kan akıttık, bilinç kaydı, ardından 20 dikiş yedik. ama adamların kafa basmıyo. 3 karış 5 karış işte, anca algılıyo demek ki..

burasını çok sevdim okula gidene kadar gülmeyi planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...