Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 4Ever said: Bu kız yüzünden oyunu bırakıyorum. Bu salak ile aynı oyunu oynuyamam kendimden utanıyorum. kız kolpa serverda oynuyomuş bırakırsan kolpayımı bırakıyosun yani?o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Giıld diyelim... Bi lonca diyemediler kültürsüz ayılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 lol ava elif lol kızı real da tanıyom online oyunlarla alakası olmayan biri ne diye programa çıkarmışlar. çok alakasız olmuş. Normalde o kızın konuşmasını görseniz direkt kaçarsınız son derece hızlı ve alakasız konuşur :P (aynı ses tonun daha hızlısını düşünün!) şöle programlara pro oyuncular çıkıp açıklama yapsın ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 torpili vardır ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bu ne la ahahhaa abi bunlar hiçmi düşünmüyo böle mal mal konusunca komik komik gözüktüklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kadir copdemir seslendirmis adami. kizin da sacindan tutup kafasini duvara surtturesim geldi, allaaan leymiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 off angry german kidi koymuslar bide salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 "Çok ingilizce okumak istersek" dedikten sonra kapattım ben, utandım gerisini seyredemedim. Amanın amanın. E ME MOO ARPİİCİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Lol "türk gençi her zaman kaynaşmak ister" kaynaşın arkadaşlar kaynaşalım çoşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Adrassil said: Lol "türk gençi her zaman kaynaşmak ister" kaynaşın arkadaşlar kaynaşalım çoşalım topluca yapmak lazım asimile olmayalım! böle durup durup kafayı yan yatırıp kameraya bilmiş bilmiş bakmıyo mu beni benden alıo allahım yarabbim bunu bi yere kitlicen her gün sabah 7.de kalkıp dövücen o derece fantastik bi kızmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 10 seconds fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bu arada kızı ilkokul matematik dersine yeniden sokucam, "12-17 dolar gibi aylık bir para ödeniyor ki bu da aylık 40 MİLYONA DENK GELİYOR" tamam ytl yerine milyon diyorsun hala da, 17 dolar üzerinden kuru en tepeden 1.7'den çarpıyorum bak 17x1.7=28.9 ediyor! 30 bile değil lan nasıl 40'a tamamladın you scum! Bir de lich kinge linç kralı diye espri yaptı geberik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 evde izleyebildim... 3 seneme yazık dedim :).. inşallah bu kızı dışarıda görmeyiz.. direk NUKE:.. bu kızdan loot ta düşmez yaw.. hatta loot düşse ne olur sizce ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 LEYMIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 austin powers sevenler için ''mini-me wow commercial'' gayet hoş bence verdiğiniz linkte var mı diye bakmadım ama yoksa youtube dan izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 aente said: bu arada kızı ilkokul matematik dersine yeniden sokucam, "12-17 dolar gibi aylık bir para ödeniyor ki bu da aylık 40 MİLYONA DENK GELİYOR" tamam ytl yerine milyon diyorsun hala da, 17 dolar üzerinden kuru en tepeden 1.7'den çarpıyorum bak 17x1.7=28.9 ediyor! 30 bile değil lan nasıl 40'a tamamladın you scum! Bir de lich kinge linç kralı diye espri yaptı geberik.. Harikasın ya koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Dönek pirens ARTAS tan nefret ediyorum!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 dönek kral arthas... ben bu kızı tokatlarım sesee gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 said: Blizzardın sırtından geçiniyorum Öldürmek istiyorum seni kızım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Kaşı gözü ayrı oynuyor maşallah -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hangi free server acep ispikleyellimde kapatsn blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 fail :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlardan biri işte.. Aslında suç bunda değil bunu oraya çıkaranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu kız daha arthasın geçmişini bilmiyor ki şimdiki durum hakkında hiç sevmiyoruz onu gibi saçma yorumlarda bulunuyor.. Benim en çok sevdiğim hero Arthas. Yada wotlk trailer izlemeyip hiç mi içi cız etmemiş bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kendi çaplarında bilmedikleri(bildiğini sandıkları) bir konuda program yapmışlar, ama videodaki çocuk, aman allahım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar