karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Evet açılmadık bir böyle emesen konuşması başlığım kalmıştı bunu da açtıktan sonra yerim yörüngedir sikseler gam yemem. AL ! Batuhan: çok fena tatminsizlik içerisindeyim atakan Batuhan: tahmin bile edemezsi Batuhan: n morph: tatmin ederim Batuhan: önce tahmin etmen lazım Batuhan: ben şimdi anlıyorum millet neden kendini oyuna verip mal oluyo morph: seksten önce konuşmayı mı seviyosun? Batuhan: censored morph: yok canım morph: ama ben istedikten sonra morph: niye hala morph: bi tahmin morph: bi ısrar morph: bırak bu işleri batu Batuhan: tatmin olmam gerek Batuhan: evet kararım bu morph: iyi morph: censored Batuhan: bir sorunun bu kadar yüzeysel yaklaşarak bu kadar temiz çözüldüğünü ilk defa gördüm tebrik ederim Batuhan: yaklaşılarak olcak ayrıca morph: rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 karpuzseven said: yerim yörüngedir +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 burada mesajım olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bir "o an" a daha tanıklık etmenin sevincini yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 vaovs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 killer said: abi koymayın şu msn loglarızı sevmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ginaly said: burada mesajım olsun istedim. bende xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dur yaw daha karpuz kessectik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 gettiiiii getti getti getiiiiiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ehe. sazanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 karpuzseven kız değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ivy said: karpuzseven kız değil miydi? ben de bikere aynı paradoksu yaşamıştım patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 zannedersem tek eksiğiniz buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 oha bende kız sanıyordum karpuzseveni... what a pity! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar