Syn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ya bu audi a3'e karşı karışık duygular beslemeye başladım, şey gibi sanki zamanında o kadar da güzel olmayıp sana bakan bir kızın yıllar sonra gözüne inanılmaz güzel gelmesi gibi.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bende tam tersini düşünüyorum. Sıktı artık A3. A3'ün özelliği herkesin altında olmamasıydı ama artık öyle değil ki.. Birde artık kasa değişimine gidilmesi gerekir şahsen farlara led eklenmesi beni kesmedi.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Selam, Ben arabayı aldım duvara gömdüm, şimdi de satıp kurtulmak istiyorum, demek istemiş :) A3 bence oldukça monoton bir araç; ki beyazı hariç :) Ama yine de 13 yıllık emektarımı bırakmam bir A3 için. Saygılar.
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://www.sahibinden.com/fsi_varmi_otesi_otv_hikayesine_son-55WQQaXQQ14520028WQQpXQQdisplayitem said: 1.6 fsı elegant triptoniktir 67000 kmde vites geçişi hissedilmeyecek kadar kısa sürelidir[300 milisaniye]tüm bakımları yetkili serviste yapılmıstır.modelinin en dolusudur otomatik pilot dahi vardır.yagmur sensörü,far sensörü,mesafe sensörü,lastik basınç sensörü,hız sabitleme,8airbag,çok fonksiyonlu dijitalklima,yol bilgisayarı,abs,esp,asr,asc,fabrika çıkışlı müzik sistemi, daha sayamayacagım bir sürü özellik vardır.degisen yok tavan ve sag çamurluk boyanmıştır.arac takla atmamıstır SAYGILAR....
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hız sabitleyiciden bahsedio heralde arkadaş :D
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hız sabitleyiciyi basınç sensöründen sonra yazmış zaten. bu dirk otomatik pilot var diyo ayrı olarak hahahaha
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 said: degisen yok tavan ve sag çamurluk boyanmıştır.arac takla atmamıstır şüpheli. sdf.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sey mi aceba otomatik pilot lane control mu ole bi sistem war serit cizgileri ustunden gecince otuyodu uyan diye uzun yolda felan
-all Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 komik değil de ilginç bir ilan var, sel baskını yüzünden 58.000 ytl'ye 0 320d satılıyor, alınır mı? Link
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 alınmaz ki onun o selde neler gelmiştir basına onu temizletcen ztn bi kac aksesuarı da deiştirmen fln lazımdır kesin değmez all :D
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Selam, Amanın..! Aracın sol ön cam da açıkmış :O O otomobil daha iflah olmaz : Saygılar.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 acik degildir kurusun diye acmışlardır bence ama fiyat gercekten cok uygun ancak iç kısımdaki elektronik kısımlar göstergeler falan komple gitmiştir,ucuza degişebilirse karli olabilir o fiyata
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 okadar karli olucak olsa adamlar da yapmayı bilirdi diye dusunuyorum :)
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Selam, Bence cam açımış, konsolun halinden öyle anlaşılıyor :( Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 O araba iflah olmaz aynen katiliyorum.. 58 degil 28 dese yine alinmaz.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Selam, O zaman alınır, çıkmacı/hurdacı talip olur araca :P Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Selam, Bulabildiğim tek kusur; çamurluklar bildiğin DKP sac, nerede galvaniz :P Hem galvaniz sanki ölümsüz malzeme, kaynağı yediğinde o kaplamadan ne hayır gelecek?!? Biri beslemiş bu arkadaşı, o da gelip .ıçmış resmen :D Saygılar.
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Vulcan_Lionheart said: acik degildir kurusun diye acmışlardır bence ama fiyat gercekten cok uygun ancak iç kısımdaki elektronik kısımlar göstergeler falan komple gitmiştir,ucuza degişebilirse karli olabilir o fiyata fiyat uygun olmasına ugunda o araba 0km de sanırım ve o arabanın fiyatından o kadar indirmezler tamir edip satarlardı coğğ masraf vardır çoğğğ Nigga style boyle satıyorsa alırım
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yalnız tam bir 'zenginin malı züğürdün çenesinin yorarmış' başlığı olmuş, kızmaca-darılmaca yok :P
-all Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 BU NE BU offfffffffffff, ulan emodaki arabaya bak eyemkey.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 audi s3'ü bmw M5 ile takas edebileceğini düşünen bir emo kardeşimiz.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tmm sel baskını da insan bir yıkatır aranayı öle çeker resmini
Öne çıkan mesajlar