Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden.com vb sitelerden komik araba ilanları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu audi a3'e karşı karışık duygular beslemeye başladım, şey gibi sanki zamanında o kadar da güzel olmayıp sana bakan bir kızın yıllar sonra gözüne inanılmaz güzel gelmesi gibi.
Mesaj tarihi:
Bende tam tersini düşünüyorum. Sıktı artık A3. A3'ün özelliği herkesin altında olmamasıydı ama artık öyle değil ki.. Birde artık kasa değişimine gidilmesi gerekir şahsen farlara led eklenmesi beni kesmedi.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben arabayı aldım duvara gömdüm, şimdi de satıp kurtulmak istiyorum, demek istemiş :)

A3 bence oldukça monoton bir araç; ki beyazı hariç :) Ama yine de 13 yıllık emektarımı bırakmam bir A3 için.

Saygılar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/fsi_varmi_otesi_otv_hikayesine_son-55WQQaXQQ14520028WQQpXQQdisplayitem

said:
1.6 fsı elegant triptoniktir 67000 kmde vites geçişi hissedilmeyecek kadar kısa sürelidir[300 milisaniye]tüm bakımları yetkili serviste yapılmıstır.modelinin en dolusudur otomatik pilot dahi vardır.yagmur sensörü,far sensörü,mesafe sensörü,lastik basınç sensörü,hız sabitleme,8airbag,çok fonksiyonlu dijitalklima,yol bilgisayarı,abs,esp,asr,asc,fabrika çıkışlı müzik sistemi, daha sayamayacagım bir sürü özellik vardır.degisen yok tavan ve sag çamurluk boyanmıştır.arac takla atmamıstır SAYGILAR....
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Selam,

Bulabildiğim tek kusur; çamurluklar bildiğin DKP sac, nerede galvaniz :P Hem galvaniz sanki ölümsüz malzeme, kaynağı yediğinde o kaplamadan ne hayır gelecek?!? Biri beslemiş bu arkadaşı, o da gelip .ıçmış resmen :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Vulcan_Lionheart said:

acik degildir kurusun diye acmışlardır bence ama fiyat gercekten cok uygun ancak iç kısımdaki elektronik kısımlar göstergeler falan komple gitmiştir,ucuza degişebilirse karli olabilir o fiyata

fiyat uygun olmasına ugunda o araba 0km de sanırım ve o arabanın fiyatından o kadar indirmezler tamir edip satarlardı coğğ masraf vardır çoğğğ

Nigga style boyle satıyorsa alırım
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...