Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oyle dememi$ olma ihtimalini sevdim.. ama ba$aramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Selam, @Hummer Hadi çatışmaya girdi, neden övünerek yazdığın şeyin etkilerini gösteren parçaları değiştirdin?!? Mağdem değiştirip satacaktın, neden çizdirdiğini yazıyorsun?!? Zırhlı Hummer alacağıma truck alırım daha iyi. @Mercedes Tüm paticik sırayla arayıp sembolik paı soralım adama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ramocan said: çatışmaya girmiş H3 Hummer Aga bu araba cok sakat bizim mafya anamaz hummerdan felan. Kesin bu Amerikan Konsoloslugu felan cikisli. Ama onnarda GMC kullaniyo sanirim cok sakat abi artik neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 400.000$ a birakirim dedi. modifiyeli 1.4 civicle takas eder misin diye sordum, ustune para isterim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Selam, LOL :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 APAÇE DÜNYADA TEK ŞOK FİYAT İSTER BİN İSTER SÖK PARÇALARINI SOBA YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 DÜZ DUVARA BİLE TIRMANIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dünyada Tek güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Selam, Apaçi gerçekten enteresan. Tek foto, sıfır metin. Aracın kendini sattığını düşünüyor sanırım. Dünyada tek... çok şükür... Ayakta karşılanmak mı yoksa 'içinden hangi dallama inecek acaba' merakıyla insanların ayaklanması mı? Mercedes... ruhsat+vergi borcu... oldukça pahalı bir soba zevki olsa gerek :) Hürlü çok enteresan bir araç. Başlık 250TL diyor ama yazıda 200TL diyor. 4x4 deniliyor, lastiğe bakıyorum, benim 2 sene sonraki kafam gibi kabak... Düz duvar ve LPG diyor, korkuyorum... renge bakıp tırsıyorum... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sesini duyan hasta duymayan yasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eheh bu eski rotary motorlulardan. başa bela direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selam, Eksik listesindeki elektrik ne olaki şimdi?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 250k euro luk araç 170bin e! Bu arkadaş çekilişle kazanmış vergisini veremiyor zaar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 typo efm varmış öle yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 prozzak bu audinin verdigi fiyat listesindeki rakam dogru degildir :) r8 i 210 bin euroya birakiyorlardi 170 yine iyi fiyat o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Evet o ilanı dün bende gördüm. Herifin başına talih kuşu konmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 matama sen alsana sunu arada bizi de 2 tur bindirirsin sevindirik oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ben alayım şu r8 i demeyi çok isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Belki bilmiyorsunuzdur çekilişle kazanılan arabaların ötv leri kazanan şahsa ait. Heralde ödeyemedi gibi geldiki böyle bir ilan veriyor ama güzel yatırım min 40k kar var bu arabada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 otv sini ve kdv sini veren firma karsilamak zorunda mp kurallari geregi. ancak veraset ve intikal var bir de devir/plaka masraflari filan. onu odeyememistir. o da %10`nu oluyor fatura bedelinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Yeni çıktıysa bilemem ama magnum un gallardo çekilişine kadar ötv yi kazanan veriyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi öle bişide banka kredisi alır arabayı bi rent a car sirketine (sağlam ve büyük bitanesine) transfer ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu sahibinden.com acaip tehlikeli ya, her baktığımında hepsini almak istiyorum genelde 200000 avro olan arabalar tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben hep pahalıdan ucuza sıralama yapıp ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 himm her uc ayda bir mp`den izin aliriz simdiye kadar hep biz karsiladik. salak miyiz lan biz. bi ajansla konusayim bakayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar