di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Selam, Bugun sabah gmail'imi actigimda bana tema ozelliginden bahseden bir kutucuk gosterdi. Epeyce hosuma gidenler var fakat cevremdeki kimsede ayni ayar ya da uyari gorunmedi. Var mi kullanan eden ? (Belki ingilizce kullandigim icin gorundu bilemiyorum diyecegim ama benden baska ingilizce kullanan suruyle insan var, konusu bile acilmamis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Asır oldu ben gmail'e girmeyeli, pop ile hallediyorum herşeyi. Bir bakayim ----- Buldum, güzelmiş, Shiny'yi şeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ayarlarda yok nerde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Herkeste yok iste. Sadece secilmislerde var. Sansina kus =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bende mavimsi eğlenceli bir sey sectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Terminal insani kor etmese hayli hos olmus. lakin 10dk dan fazla kullanmak mumkun degil. Night shade i kullanmaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 http://gmailblog.blogspot.com/2008/11/spice-up-your-inbox-with-colors-and.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 di said: Herkeste yok iste. Sadece secilmislerde var. Sansina kus =P banane ya yıllardır üyeyim bana niye yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bende de cikmadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 marina (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bende de çıkmış. denizli menizli bişiy seçtim güzel oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 güzel şeyler, tebrik ettim, "terminal" fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ninjali temayı seçtim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hoş olmuş hoş (tu) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 güzel hoş değişik. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Vahiy mi gitti noldu banada an itibari ile geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ninja süpermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 desk yaptım ben de.. yetkililere sesleniyorum adam gibi siyah tema yapın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 shiny çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bende minimalist'i beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 google labs kullanip kullanmamanizla ilgili olabilir erken gelip gelmemesi, bana da bu sabah geldi, guzel baya. ben ciddi olarak bi insanin niye gmail kullanmayacagini anlayamiyorum, HERHANGI bir mantikli sebep yok, bi tane bile yok gecen arkadasla dusunduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 browseri yoktur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 imaps destegi var agaboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Penthesilea said: ben ciddi olarak bi insanin niye gmail kullanmayacagini anlayamiyorum, HERHANGI bir mantikli sebep yok, bi tane bile yok gecen arkadasla dusunduk. MP3 playerın adını iPod zannedenler gibi e-maili MSN/Hotmail'den ibaret bilenler de var, tek mantıklı açıklama bu olsa gerek, bir de alışkanlık :p (Bkz. "bende Sony iPod var" vs.) (Bir diğer bkz; nedense kızlarda Hotmail daha yaygın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 her ne kadar sade sevsem de zoozimps hoşuma gitti benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar