KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bu nedir ya habire çıkıyor anlamadm. arada pc nin kasmasına neden oluyor fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Windows bilinmeyen bir sorunla karşılaştı ve Program kapatıldı. Bunla ilgili bi karikatür wardı bulsaydım koyardım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Niye bimiyorum ama silsene, hiç bir işe yaramıyor o, Zaten Google programları kendi kendilerine yeni versiyon olup olmadığını kontrol ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 öyle bi program yok belki google talk yapmıştır ama bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 chrome yüklenmiyor setup'ı tıklayınca bu hatayı alıyorum zaten film izlerken flnda ekrana çıkar arada bi zararını görmüyordum.. ama şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar